Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
MioMap 2008
Autor Wiadomość
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1274
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2011-06-26, 19:03   

Program 2.5.6 a mapa PL to 2011.03 Emapa
link do map ( nie tylko PL ): http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=28156 POST od Bismar
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
eraeste 
Waypoint
abc


Wiek: 59
Dołączył: 17 Lis 2008
Posty: 68
Wysłany: 2011-07-03, 08:47   

No dobrze pobralem mapę do starszej wersji MIO MAP, i działa, ale chciałbym sam jeszcze nowszy program do wgrania o ktorym piszesz 2.5.6? posłodzonej może podałbyś linka? dzięki. bo ja mam 2.1
-a pobrałem z jakiegoś chomika 2.5.6 i wkopiowalem w nwigacje ale wywala mi do menu.

ps ta mapa 2011.03 jest ok? zajade nad morze? :) z w miare aktualnymi fotoradami czy musze osobno sciagac?
_________________
aa
 
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1274
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2011-07-03, 09:35   

eraeste, W podpisie Bismara masz linka do jego chomika. Tam znajdziesz program w wersji 2.5.6. Nad morze dojedziesz a radary osobno ściągnij.
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
eraeste 
Waypoint
abc


Wiek: 59
Dołączył: 17 Lis 2008
Posty: 68
Wysłany: 2011-07-03, 09:58   

Powiedz mi bo podejrzewam, że to ten sam plik programu 2.5.6 który pobrałem wcześniej... Jak mam wgrać to?

ja normalnie do odblokowanej nawigacji wchodząc usunąłem folder Program files/ MIOmap, i wklejam właśnie ten, do tego dodaje mape i navi nie działa wtedy.

mam coś pozmieniać w plikach tam? aby to zadziałało?
_________________
aa
 
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1274
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2011-07-03, 10:15   

eraeste, Przepraszam ale moja cierpliwość też ma swoje granice. Użyj opcji "szukaj" lub poczytaj trochę wątków o MioMap. Wszystko na forum jest opisane. Pozdrawiam
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
eraeste 
Waypoint
abc


Wiek: 59
Dołączył: 17 Lis 2008
Posty: 68
Wysłany: 2011-07-10, 10:41   

spokojnie, dzieki poradziłem sobie.
_________________
aa
 
 
 
laikkk
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Maj 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-07-28, 10:58   z mio moov 500 do mio moov 500

Witam mam pytanko, mam 2 navigacje mio moov 500 v2 odblokowana i mio moov 500 v1 nowa ze sklepu. czy wystarczy ze skopjuje wszytskie dane z urzadzenia i karty pamiecie z v2 do v1 i bede mial to samo jak na v2?

Pozdrawiam
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9623
Wysłany: 2011-07-28, 20:45   

nie - MioMap nie ruszy, licencja jest zwiazana z urzadzeniem
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
khaos
azymut


Dołączył: 30 Cze 2008
Posty: 2
Wysłany: 2012-03-16, 21:46   mio c250 brak info o mapach

witam,

Zaktualizowałem sobie ostatnio mojego c250, wgrałem nowy rom v2.0 następnie miomap 2008 v2.5.6301133 wersja posłodzona, następnie wrzuciłem na kartę mapy Europy 03.2011. Mapy działają ale w programie brak informacji o mapach jakie mam wrzucone. Czy to normalny objaw czy coś jest nie tak?
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2012-03-17, 12:03   

O ile pamiętam to pokazywało numer mapy a nie datę. Teraz mam spirita to nie sprawdzę.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
Arturek 
guru



Pomógł: 31 razy
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 1530
Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-04-11, 08:52   

Wersję mapy sprawdź
- albo w nazwie pliku
- albo poprzez MioMoreDesktop

pozdrawiam
Arturek
_________________
Naviflash / MIO / Clarion
-----------------------------
 
 
szymon189
GPS instruktor


Dołączył: 23 Lip 2011
Posty: 546
Wysłany: 2014-09-29, 16:00   

Mam mio Moov200 z miomap2008. Jaka jest najnowsza wersja? Skąd ją pobiorę?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18807
Wysłany: 2014-09-29, 17:02   

Są tylko stare wersje MioMap.
Zobacz w tym wątku lub w dziale z linkami. Rzuc tez okiem na linki w "ważnych tematach"
_________________

 
 
sodarek
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Mar 2010
Posty: 14
Wysłany: 2015-01-05, 15:59   

Korzystam z MioMap od momentu zakupu nawigacji. Uważam za bardzo dobry program.
Próbowałem AM, IGO, jednak chcę pozostać przy Mio.
Obecnie korzystam z mapy poland_em_201309_eeu i tutaj moje pytanie; czy jest szansa na nowsze mapy wraz lic ?.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9623
Wysłany: 2015-01-05, 18:20   

sodarek napisał/a:
czy jest szansa na nowsze mapy
Nie ma nowszej od 2013.09
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 9