Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
MioMap 2008
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2011-04-09, 14:06   

3 ostatnie to zdaje się złe wpisy w MioMap.ini lub brak licencji na program MioMap
_________________

 
 
karol_p28
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 09 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-04-09, 14:10   

nic nie zmienialem w miomap.inia wyglada tak:
Kod:
[Main]
Captionless=1
Screen=WQVGA
ShowPOIShortcuts=0
SaveTimeZone=1

auto_zoom_max=12
auto_zoom_delay=5

MapDir=\My Flash Disk\Program Files/MioMap
Map=poland_em_200906_eeu.cpf

[Mio]
NavPix =1
MioConnect =1
UseLCID=1

[Navigation]

[Advisor]
language=21
gender=1

[GPS]
Found=vsp1:,57600,8N1,none

[List]
buttons=0
mozliwe ze licencja ale skoro to ona to jak mam sobie z tym poradzic
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-04-09, 14:14, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2011-04-09, 14:15   

Skąd MioMap - było w S555?
Przesuwałeś do innego folderu?
Jak wgrałeś panel?

P.S. Dodałem tagi CODE - poprawiają czytelność

[ Dodano: 2011-04-09, 14:30 ]
P.S. 2 Po testach na emulatorze - wysypka na trzecim od końca przy nieprawidłowym pliku mioMap.lix. Zła ścieżka dostępu do map to ostatni kwadracik
_________________

 
 
karol_p28
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 09 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-04-09, 14:32   

Dosyc to ciekawe ale nie bylo. Moj mio ma oryginalne oprogramowanie czyli spirit, ktory startuje bez zarzutu po wyciagnieciu SD. problem byl taki dla mnie, ze nie bardzo mi sie spodobalo Mio Spirit. Wczesniej posiadalem C720 i miomap 3.3 odpowiadal mi lecz po zakupie nowego urzadzenia z wrecz "genialnym" spiritem niezbyt mi sie spodobal. Dltatego chce wgrac na karte Miomap 2008, ktore mi bardziej odpowiada, a w szczegolnosi jego interfejs. Jedyny problem dla mnie ze nie chce mi Miomap wystartowac i nie wiem gdzie tu szukac bledy zeby go naprawic. Na moim Mio S555 posiadam oryginalne oprogramowanie Spirit oraz karte SD z dodatkowym. wszystko dziala bez zarzutu i jestem 100% zadowolony z Mio lecz chce Miomap
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2011-04-09, 14:35   

Skąd Miomap?
_________________

 
 
karol_p28
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 09 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-04-09, 14:43   

MioMap 2.5.6301133 - jest to backup z oryginalnego Mio Moov 500.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2011-04-09, 14:46   

Więc nie ma prawa działać - licencja dotyczyła oryginalnego konkretnego egzemplarza Mio (a nie mówiłem...)
Zobacz wątek "Słodzenie i aktualizacja MioMap 2008 i mapek"
_________________

 
 
damian_dj
azymut


Dołączył: 05 Sie 2010
Posty: 2
Wysłany: 2011-04-24, 13:04   

siemka wszystkim. Jest problem :P
szukam od wczoraj nowszych map niz te z 2008 europy zachodniej i nie moge nic ogarnac... znalazlem tylko polski z 2010.12
Ktos bylby laskaw podrzucic linka? :(
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2011-04-26, 21:12   

damian_dj napisał/a:
szukam od wczoraj
Kiepsko szukasz...
Wątek "MioMap / MireoCardinale - Linki do map"
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Adii86
Navi Expert


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 09 Sty 2009
Posty: 405
Skąd: Toruń
Wysłany: 2011-06-09, 14:18   

Witajcie.
Jaka jest najnowsza mapa(ewentualnie jaki numer wyświetla w programie), oraz jaka jest wersja najnowszego programu ?
_________________
Jak pomogłem kliknij "Pomógł"
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-06-09, 20:41   

Program 2.5.6 a mapa 12.2010
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
Tomek_A 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 13
Wysłany: 2011-06-26, 00:13   

Czy coś wiadomo o aktualizacji map? Na razie trasa S3 Szczecin-Gorzów Wlkp. leci tylko do Renic a nie do Gorzowa.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2011-06-26, 08:27   

Najnowsza to 2011.03 Emapa - i tam jest do Gorzowa
_________________

 
 
Tomek_A 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 13
Wysłany: 2011-06-26, 12:29   

Dzięki Serdeczne :-) )
 
 
razor004
azymut


Dołączył: 26 Cze 2011
Posty: 1
Wysłany: 2011-06-26, 16:52   MioMap najnowszą wersje szukam

Witam wszystkich forumowiczów. Szukam najnowszej wersji miomapy dla mio moov 200 pl. Może być to mapa polski lib mapa polski plus niemcy. Z góry dziękuję za pomoc

[ Dodano: 2011-06-26, 16:53 ]
Dodam że nawigacja n ie jest odblokowana.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10