Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-12-27, 15:21
MioMap/MioSpirit tryb Truck
Autor Wiadomość
wojtulas
azymut


Dołączył: 26 Wrz 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-09-26, 08:00   MioMap/MioSpirit tryb Truck

Witam
Kupiłem nawigację MIO Spirit 480 z mapami Europy
Mam pytanie jako,że jeżdżę TIR ami czy jest możliwość ustawienia w nawigacji dla potrzeb aut o dużej ładowności, gabarytach czyli TIR
czyli planowanie tras z uwzględnieniem tych samochodów
np wysokości mostów prześwit, ograniczenia tonażu, prędkości itp itd
Pozdrawiam Wojtek
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-12-27, 15:24, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-09-26, 08:23   

wojtulas, a wybrałeś w menu opcję TIR :?:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
wojtulas
azymut


Dołączył: 26 Wrz 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-09-26, 08:40   

Sprawdzę jak zrobię postój
Dzięki
Pozdrawiam Wojtek

[ Dodano: 2011-09-26, 20:12 ]
Niestety nie ma nic takiego
Jest tylko dla samochodów osobowych i dla pieszych
Pozdraiwam
 
 
5en5i
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lut 2012
Posty: 6
Wysłany: 2012-12-20, 20:46   

Witam, także mam mio spirit480 i nigdzie nie mogę znaleźć opcji "samochód ciężarowy" lub czegoś podobnego.

Proszę mnie nakierować gdzie taka opcja się znajduję. W ustawieniach trasy mam tylko samochód/pieszy.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18869
Wysłany: 2012-12-20, 20:48   

wojtulas napisał/a:
Niestety nie ma nic takiego
Oczywiście, mówimy o programie nawigacyjnym MioSpirit, bo żadne urządzenie nie ma opcji TIR (ani osobowej, pieszej, "ani w ogóle niczego")
_________________

 
 
5en5i
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lut 2012
Posty: 6
Wysłany: 2012-12-20, 20:52   

Czyli moje mio 480 ma oprogramowanie które nie ma takiej opcji ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18869
Wysłany: 2012-12-20, 20:53   

Najwyraźniej MioSpirit nie ma opcji TRUCK
_________________

 
 
5en5i
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lut 2012
Posty: 6
Wysłany: 2012-12-20, 21:17   

A punkty poi się sprawdzają w tym przypadku ? Ile wcześniej jest komunikat o np. wiadukcie max 2m ?
 
 
bony-m
Waypoint


Dołączył: 01 Sie 2009
Posty: 55
Wysłany: 2014-12-27, 15:16   MioMap tryb Truck

Witam
Czy istnieje możliwość odblokowania opcji ciężarówki na mapach miomap? Ta opcja był aktywna przez 30dni :(



[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2014-12-27, 15:20 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Przeniosłem z działu o Mio serii "S" i zmieniłem tytuł z "Spirit 4900LM"
_________________
Lark 50.1 GC 705V Plus
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-12-27, 15:20, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18869
Wysłany: 2014-12-27, 15:23   

*
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 13