Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: jacekp1313
2014-12-02, 20:23
Primo 1.x i 2.x Polski glos TTS PRO - Nuance "Agata

Pobralem i uzywam TTS "Agata"
tak
85%
 85%  [ 326 ]
nie
14%
 14%  [ 57 ]
Głosowań: 383
Wszystkich Głosów: 383

Autor Wiadomość
wiman 
GPS instruktor



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 11 Lut 2011
Posty: 831
Wysłany: 2011-03-09, 20:28   

A może by tak ktoś napisał jak to zainstalować bo mi dalej gada jak Zosia :-?
Już chyba wjem w czym problem. OK
 
 
ubs 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 575
Skąd: UK
Wysłany: 2011-03-09, 20:37   

WueM napisał/a:
1,45 MB z 12.5.2010r


Ten sie zgadza, ale w glownym katalogu Mobilenavigator/Primo tez jest Vautov5.dll i o ten mi chodzi, przepraszam ze od razu nie napisalem.
Mam rozne i z nimi sprawdzalem.
Czy nie masz tam zadnego :?:
_________________
 
 
WueM 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Wiek: 63
Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 56
Skąd: Legnica
Wysłany: 2011-03-09, 20:39   

obok tts Agata jest pliczek info.ini podmienić w Voice_tts_nua_pol_f1-dri40-vssq5f22 przetłumaczone reszta fraz

size=9][ Dodano: 2009-09-28, 18:20 ][/size]
Ostatnio zmieniony przez WueM 2011-03-09, 20:41, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ubs 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 575
Skąd: UK
Wysłany: 2011-03-09, 20:40   

wiman napisał/a:
A może by tak ktoś napisał jak to zainstalować bo mi dalej gada jak Zosia :-?
Już chyba wjem w czym problem. OK


Poniewaz w pliku Voice_tts_nua_pol_f1-dri40-vssq5f22.zip i wewnatrz w \audio jest testsound.ogg z glosem Zosi :mrgreen:
_________________
 
 
WueM 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Wiek: 63
Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 56
Skąd: Legnica
Wysłany: 2011-03-09, 20:43   

ubs napisał/a:
WueM napisał/a:
1,45 MB z 12.5.2010r


Ten sie zgadza, ale w glownym katalogu Mobilenavigator/Primo tez jest Vautov5.dll i o ten mi chodzi, przepraszam ze od razu nie napisalem.
Mam rozne i z nimi sprawdzalem.
Czy nie masz tam zadnego :?:



1,86 Mb z 15.12 2010r
 
 
enue 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 164
Skąd: Płn.Mazowsze
Wysłany: 2011-03-09, 20:44   

Kapitalnie, ekspresowo działasz. Wielkie podziękowania
_________________
ALGA AN 520; AutoMapa 6.24, iGO Primo2.4, Navigon7.7.6
LG G3; AutoMapa 4.5, TomTom Polska
 
 
wiman 
GPS instruktor



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 11 Lut 2011
Posty: 831
Wysłany: 2011-03-09, 20:48   

ubs napisał/a:
Poniewaz w pliku Voice_tts_nua_pol_f1-dri40-vssq5f22.zip i wewnatrz w \audio jest testsound.ogg z glosem Zosi

Tak teraz wszystko jasne to tak dla zmyłki :mrgreen: mam rozumieć .
Dzięki działa jak narazie super ;-)
 
 
zbyszek460 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 100
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-03-09, 20:53   

naprawde super dzieki :-)
_________________
MIO SPIRIT 487 PL
 
 
ubs 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 575
Skąd: UK
Wysłany: 2011-03-09, 20:56   

A u mnie na Larku 43WCAM nawet pasek postepu nie dochodzi do polowy i navi sie restartuje.
Mam nowe Primo 1,2 odpalane na jezyku ang, bez kombinacji :-(

Wewnatrz plikow widze te z portugalskiego voice, z nimi juz wczoraj probowalem i taki sam efekt.

Edit: Mozesz dolozyc swoj vautov5.dll z glownego katalogu, moze tu jest problem.
_________________
Ostatnio zmieniony przez ubs 2011-03-09, 21:04, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
arturx 
Waypoint


Dołączył: 28 Wrz 2008
Posty: 86
Wysłany: 2011-03-09, 21:02   

mozna prosić o jakiegoś mirrora ?
bo na gryzoniu sa jakieś limity :/
dzięki, pozdro
 
 
 
wiman 
GPS instruktor



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 11 Lut 2011
Posty: 831
Wysłany: 2011-03-09, 21:03   

Mi po pierwszej istalacji Agatki coś sie zwaliło na karcie.Format na nowo primo 1.2 ,Agatka i działa.
 
 
ubs 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 575
Skąd: UK
Wysłany: 2011-03-09, 21:05   

wiman napisał/a:
Mi po pierwszej istalacji Agatki coś sie zwaliło na karcie.Format na nowo primo 1.2 ,Agatka i działa.


OK, zrobie, mimo ze rano juz robilem.
_________________
 
 
WueM 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Wiek: 63
Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 56
Skąd: Legnica
Wysłany: 2011-03-09, 21:08   

ubs napisał/a:
A u mnie na Larku 43WCAM nawet pasek postepu nie dochodzi do polowy i navi sie restartuje.
Mam nowe Primo 1,2 odpalane na jezyku ang, bez kombinacji :-(

Wewnatrz plikow widze te z portugalskiego voice, z nimi juz wczoraj probowalem i taki sam efekt.

Edit: Mozesz dolozyc swoj vautov5.dll z glownego katalogu, moze tu jest problem.



już jest


 
 
ubs 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 575
Skąd: UK
Wysłany: 2011-03-09, 21:31   

OK sciagnelem.
U kolegi Thanks w jego Primo 1,2 jest jeszcze inny, jego ma 752 640 bajtow :-P

Edit: Nic z tego za kazdym razem pasek postepu nawet nie dochodzi po polowy i restart :-(
_________________
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2011-03-09, 22:24   

WueM napisał/a:
TTS Agata działa może sprawdzicie czy wszystko ok Plik na chomiku
Nie sepleni Nie sprawdzałem w trasie

[ Dodano: 2011-03-09, 19:20 ]
Trzeba sprawdzić radary Ogólnie jak dla mnie rewelacja

Moja tez wlasne zaczela dzialac.. pobieram Twoja i porownamy.. a jednak sie udalo..
w \Primo\content\voice\plik ini dla polskiego przetlumaczylem w calosci - brak sygnalu, przeliczam trase itp wymawia poprawnie
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 12