Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
navio 500 plus HD - backup, reanimacja
Autor Wiadomość
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-08-16, 07:49   

Na zagranice, bodajże Czechy był 400PLUS ale nie był HD. Ale w PL tego nie sprzedawali. Jakby ktos chciał to mam 400PLUS i mogę porobić zdjęcia :) ma BT i FM jest ekran w wersji SD i nie ma AV.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
anubis
azymut


Dołączył: 14 Paź 2013
Posty: 1
Wysłany: 2013-10-28, 10:48   GoClever Navio 500 Plus jak zrobić backup oprogramowania?

Witam
Czy może mi ktoś opisać jak zrobić pełny backup oprogramowania z tego urządzenia tak abym mógł w przyszłości przywrócić je z powrotem ?
Chciałbym poeksperymentować z mapami dla tego chcę zachować oryginał.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18790
Wysłany: 2013-10-28, 11:18   

Pełny backup - patrz wątek, do którego dołączyłem Twój post.

A jak chodzi o "poeksperymentować z mapami" to wystarczy zwykła kopia folderu z programem nawigacyjnym. I nowe programy wgrywaj na kartę SD włożoną w czytnik (nawi wyłączona na półce) - w ten sposób nic nie namieszasz.
_________________

 
 
wojtmaister
azymut


Dołączył: 13 Lip 2014
Posty: 1
  Wysłany: 2014-07-13, 14:10   500 plus ( niebieski ekran), nie działa

Witam, przy włączeniu bez karty świeci niebieski ekran i nic więcej, z kartą niebieska dioda i tyle.. Co robić?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18790
Wysłany: 2014-07-13, 14:56   

wojtmaister napisał/a:
Co robić?
Przeczytać wątek, do którego dołączyłem Twój post (patrz p.3 regulaminu)
_________________

 
 
keroj19
azymut


Dołączył: 01 Sie 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-08-01, 23:43   Problem z navio 500 plus HD pomocy !!!

Witam jestem nowy na forum więc przepraszam za błedy . chciałem wgrać do navi nowe menu blow ze strony kolegi z forum ale wyskoczył błąd application jwdmain.exe ....shot down nic się nie che włączyć a na dodatek kolega sformatował mi dysk z windowa program files itp pomocy!!! :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 10