Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
navio 500 plus HD - backup, reanimacja
Autor Wiadomość
maciek9669
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Mar 2013
Posty: 6
Wysłany: 2013-03-18, 18:10   

Czyli jesteś pewny że mój model to 500+ bo nie chce jej gorzej uwalić
To tak mam wgrać to menu na kartę (mam 1gb może być w fat32) i wszystko po włączeniu zrobi się samo?

[ Dodano: 2013-03-18, 19:48 ]
Zobaczyłem odpala się to menu jest napis " nie wył...." a potem wywala błąd ten sam co u kubaj85 w tym temacie co linka dałeś próbowałem 3 razy to samo

[ Dodano: 2013-03-18, 20:08 ]
Dokładnie to :
couldn't create directory
'\residentflash2\app\bt\skin'
line:
xcopy( "\sdmmc\app\*.*","\residentFlash2\app",
true, true )

naciskam "ok" i wyskakuje

couldn't create directory
'\residentflash2\app\bt\skin'
line:
xcopy( "\sdmmc\app\*.*","\residentFlash2\app",
false, true )

a za parę chwil znowu

create windows error!

i znowu pozostaje ok które i tak nic nie wnosi!!!!!

[ Dodano: 2013-03-18, 20:20 ]
spróbowałem jeszcze raz teraz nawet create windows error nie pokazuje tylko jest zawiecha na logu goclever
ps. zapomniałem dodać że po każdych 3 razach kasowało mi pliki na karcie od tego menu
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-03-18, 20:33   

http://hotfile.com/dl/783...gpsapp.rar.html
wgraj to na sd i reset
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
maciek9669
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Mar 2013
Posty: 6
Wysłany: 2013-03-18, 20:34   

ta TYLKO TERAZ NAWET NIE ODPALA INSTALATORA TEGO MENU TWOJEGO HD
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-03-18, 20:35   

Wgraj to na SD rozpakowane i reset, Karta max 2gb sfomtaowana w fat.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
maciek9669
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Mar 2013
Posty: 6
Wysłany: 2013-03-18, 20:37   

RESET PO ZAINSTALOWANIU CZY PRZED
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-03-18, 20:39   

ostatni raz pisze
ściągasz plik, rozpakowujesz na kartę, wkładasz kartę, reset, i odpalasz navi i czekasz 5min, jak nie pojawi sie zadne menu ani instalator to sam jej nie postawisz.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18774
Wysłany: 2013-06-10, 18:09   

Cytat:
Co grzebałeś?
_________________

 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-06-10, 20:15   

Jak ustawiłeś As tak jak pisałem to do odratowania, jak nie to soft.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
609875386
azymut


Dołączył: 10 Cze 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-06-10, 20:26   re

no to chyba nie ustawilem moge jakos jam wgrac taki soft czy tylko serwis?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-06-10, 20:27   

Jak nie łączy sie po AS to tylko serwis i to nie za darmo, 65zł chyba za soft jest i niewiem czy nie + wysyłka.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Dimosik_Parovoz
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 11
Wysłany: 2013-08-14, 22:52   

zbyszekr114 napisał/a:
oskarosi napisał/a:
No tak też się domyśliłem :) ale firmware zapewne posiada tylko GOCLEVER ? :(
Niestety ale FW na necie nie znajdziesz na twoje Urządzenie

Nie do konca tak:
1. GoClever Navio 400+, 500+ FMBTHD (800x480, 2 gb) (YG912M)
2. GoClever Navio 400+, 500+ FMBTHD (800x480, 2gb) (YG912С)
3. GoClever Navio 400+, 500+ FMBTHD (800x480, 256 mb flash, Polska) (YG912M)

Kartę sd(max 2gb) z formatować, wgrać zawartość folderów na kartę, restart urządzenia i odczekać do 5 minut powinno pojawić się OK. Wyciągnąć kartę i uruchomić urządzenie.
P.S. Metoda nie moja – wszystko na własną odpowiedzialność.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-08-15, 14:03   

Nie było 400+ a tym bardziej HD :P
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Dimosik_Parovoz
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 11
Wysłany: 2013-08-15, 21:11   

dasior591 napisał/a:
Nie było 400+ a tym bardziej HD :P

Są... z tym ze nie w Polsce ;-)
_________________
Urodzony w ZSSR
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18774
Wysłany: 2013-08-15, 21:31   

Sądząc z opisu - to zwykły 400
Porównaj parametry:
400+ z twojego linku http://auto.1k.by/digital...400-527841.html
400 "normalny": http://goclever.pl/pl/pl/...l#specification

System nazewnictwa GC jest taki, że numer oznacza przekątną, a PLUS - wersję HD.
porównaj Navio 500 http://goclever.pl/pl/pl/...l#specification
Navio 500+ http://goclever.pl/pl/pl/...l#specification

Przy okazji - nie spotkałem osób (poza kilkoma osobami w serwisie GC), które wiedzą o tym sprzęcie więcej od Dasiora...
_________________

 
 
Dimosik_Parovoz
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 11
Wysłany: 2013-08-15, 23:06   

jacekp1313 napisał/a:
Sądząc z opisu - to zwykły 400
Porównaj parametry:
400+ z twojego linku http://auto.1k.by/digital...400-527841.html
400 "normalny": http://goclever.pl/pl/pl/...l#specification

System nazewnictwa GC jest taki, że numer oznacza przekątną, a PLUS - wersję HD.
porównaj Navio 500 http://goclever.pl/pl/pl/...l#specification
Navio 500+ http://goclever.pl/pl/pl/...l#specification

Przy okazji - nie spotkałem osób (poza kilkoma osobami w serwisie GC), które wiedzą o tym sprzęcie więcej od Dasiora...


Bardzo możliwe ze taki towar, o takiej nazwie, istniał na terenach Białorusi i Rosji .
Firmware który wskazałem powyżej pobrany z rosyjskich stron, chciałem pobawić się z moim 500+(128ram, 4gb), ponieważ jest strasznie wolny ale z opinij wyczytałem ze on niestety taki już jest.
Jeżeli ktoś ma doświadczenie/umiejętności sprawdzić czy te firmware nie właściwe – z góry dziękuje!
Na to miast portal z którego pobrałem jest wiarygodny.
_________________
Urodzony w ZSSR
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10