Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Blue-HD- 800x480 i PL wersja językowa do DutsLaunch
Autor Wiadomość
Marek_aa 
GPS instruktor


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 09 Sie 2007
Posty: 834
Wysłany: 2011-05-18, 05:01   

jamot napisał/a:
Marek jeszcze jednego babola po kilku dniach znalazłem


Nic nie wiem o innych babolach ? nie pisałeś, U mnie na nawigacji ten problem nie występuje, nie wiem może masz coś namieszane w ustawieniach navi, lub jest takie miejsce w ustawieniach zegara w opcjach programu gdzie można korygować czas (wyprzedzać i opóźniać w stosunku do aktualnego czasu) może tam ?.
Musicie zrozumieć że ja testuję i tworze wszystkie te skórki na 6 calowej nawigacji 800x480 zgodnej systemowo z GoClever + BT (nawigacja jest no-name) .
Proponuję więc trochę popytać innych kolegów z takimi samymi modelami czy są podobne objawy, bo mnie jest naprawdę trudno odpowiedzieć jak ten program zachowuje się na innych nawigacjach. Już raz prosiłem aby wszyscy użytkownicy tego programu pisali czy program zachowuje się prawidłowo i na jakim modelu nawigacji oraz jak ustawiają porty GPS.
Odzew był dość skromny a przecież takie informacje byłyby bardzo użyteczne dla zainteresowanych kolegów.

julek1981 napisał/a:
a masz jakąś skórkę na 320x240 w naszym języku do tego DL?


Jeszcze nie zrobiłem ale także w temacie "Bajerancki Szybkościomierz" pojawiają się prośby o taką skórkę, więc jeśli będzie więcej chętnych to kto wie :lol:
_________________

 
 
rudiszubert 
Waypoint


Dołączył: 17 Gru 2009
Posty: 91
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-05-18, 12:08   

W dalszym ciągu nie działa.Co ciekawe przy tęcznym ustawieniu portu i szybkości ,nie wykrywa GPSu,a przy automatycznym ,znajduje jako prawidłowy ,port com6 ,chociaż dla Larka 43.1 jest to 7.Przy ustawieniu automatycznym na 6 program pokazuje że jest poprawnie skonfigurowany,ale nie działa.Próbuję dalej.
 
 
nokia345 
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 157
Wysłany: 2011-05-18, 15:01   

rudiszubert napisał/a:
U mnie w Lark 43.1 ładnie się uruchamia , przyjmuje ustawienia GPS,ale mówi ,że GPS jest wyłączony .Przycisk od włączenia GPS na chwilę się podświetla po naciśnięciu ,ale w dalszym ciągu na głównym ekranie jest napis GPS off i nie działa .Co zrobić ?

Mam larka 43WCAM i jest tak samo jak u Ciebie - czyli lipa, GPS nie chce zaskoczyć :-(
_________________
SAMSUNG GALAXY GRAND 2 SM-G7102,
 
 
julek1981 
Waypoint


Dołączył: 28 Mar 2011
Posty: 18
Wysłany: 2011-06-04, 11:25   

Marek_aa napisał/a:
pojawiają się prośby o taką skórkę, więc jeśli będzie więcej chętnych to kto wie :lol:

To ja jestem podwójnie chętny :D
 
 
Marek_aa 
GPS instruktor


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 09 Sie 2007
Posty: 834
Wysłany: 2011-06-06, 08:16   

julek1981 napisał/a:
To ja jestem podwójnie chętny :D


Masz już taką skórkę (320x240) w temacie "Bajerancki szybkościomierz"
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9