My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
TomTom Start 25 EU Europa
TomTom Start 25 EU Europa
496.00 PLN
TomTom Start 20 M Europa
TomTom Start 20 M Europa
398.80 PLN
Lark FreeBird 50.3 LarkMap Polska
Lark FreeBird 50.3 LarkMap
179.00 PLN
TomTom Via 135 Europa
TomTom Via 135 Europa
419.00 PLN
TomTom XXL IQ ROUTES 42 Europa
TomTom XXL IQ ROUTES 42 Europa
449.00 PLN
TomTom Start 20 Europa
TomTom Start 20 Europa
299.99 PLN
Navroad VIVO S6 bez map
Navroad VIVO S6 bez map
458.00 PLN
TomTom GO 500 Europa
TomTom GO 500 Europa
745.00 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2013-04-22, 07:01
jak wgrac mapy na navigona 6310
Autor Wiadomość
kamillionaire81 
azymut
MOC MNIE PROWADZI


Wiek: 33
Dołączył: 30 Kwi 2011
Posty: 3
Skąd: SZCZECIN
Wysłany: 2011-04-30, 14:48   jak wgrac mapy na navigona 6310

Witam jestem nowy..
Mam do was pytanie jak wgrac do nawigacji nowe mapy i najlepiej skad je pobrac?
Mam model 6310 kupiony od kolegi bo mi ukradli navi....
Prosze o pomoc gdyz jutro wyjezdzam a bez navi bede po omacku..

Przepraszam za brak polskich znakow ale uzywam tez komputera kolegi na dodatek Mac bo moj ukradli mi razem z navi z auta[/code]
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 246 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 8868

Wysłany: 2011-04-30, 17:23   

Rozumiem, że chodiz Ci o nowe mapy do wbudowanego programu nawigacyjnego?
W takim razie czytaj wątki w dziale o twoim progrmaie nawigacyjnym

Inny program nawigacyjny (np. Automapa) - przeczytaj " Czy mozna zainstalowac AutoMape na Navigon 6310 ?" oraz " ODBLOKOWANIE NAVIGON 6310"
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
ogerard 
Navi Expert
Gerard O.



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 24 Wrz 2009
Posty: 363
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-04-30, 17:25   

Pobrać navigon fresh ze strony www.navigon.pl i podłączyć kabelkiem do kompa. Resztę robi fresh sam.
_________________
/Lenovo P780(Tomtom 1.3)/Alga Prima 5050/
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,22 sekundy. Zapytań do SQL: 10