My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
Goclever NAVIO 525 Polska
Goclever NAVIO 525 Polska
239.00 PLN
TomTom Start 25 M Europa
TomTom Start 25 M Europa
389.00 PLN
VORDON 7 HD Europa
VORDON 7 HD Europa
299.00 PLN
TomTom XL2 Classic CEE Europa
TomTom XL2 Classic CEE Europa
299.00 PLN
Manta GPS460 Europa
Manta GPS460 Europa
161.83 PLN
TomTom Start 25 EU Europa
TomTom Start 25 EU Europa
459.00 PLN
Lark FreeBird 50.3 LarkMap Polska
Lark FreeBird 50.3 LarkMap
165.44 PLN
ModeCom FreeWAY MX3 HD AutoMapa Polska
ModeCom FreeWAY MX3 HD
359.12 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2013-04-22, 06:01
jak wgrac mapy na navigona 6310
Autor Wiadomość
kamillionaire81 
azymut
MOC MNIE PROWADZI


Wiek: 33
Dołączył: 30 Kwi 2011
Posty: 3
Skąd: SZCZECIN
Wysłany: 2011-04-30, 13:48   jak wgrac mapy na navigona 6310

Witam jestem nowy..
Mam do was pytanie jak wgrac do nawigacji nowe mapy i najlepiej skad je pobrac?
Mam model 6310 kupiony od kolegi bo mi ukradli navi....
Prosze o pomoc gdyz jutro wyjezdzam a bez navi bede po omacku..

Przepraszam za brak polskich znakow ale uzywam tez komputera kolegi na dodatek Mac bo moj ukradli mi razem z navi z auta[/code]
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 244 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 8478
Wysłany: 2011-04-30, 16:23   

Rozumiem, że chodiz Ci o nowe mapy do wbudowanego programu nawigacyjnego?
W takim razie czytaj wątki w dziale o twoim progrmaie nawigacyjnym

Inny program nawigacyjny (np. Automapa) - przeczytaj " Czy mozna zainstalowac AutoMape na Navigon 6310 ?" oraz " ODBLOKOWANIE NAVIGON 6310"
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
ogerard 
Navi Expert
Gerard O.



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 24 Wrz 2009
Posty: 363
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-04-30, 16:25   

Pobrać navigon fresh ze strony www.navigon.pl i podłączyć kabelkiem do kompa. Resztę robi fresh sam.
_________________
/Lenovo P780(Tomtom 1.3)/Alga Prima 5050/
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,21 sekundy. Zapytań do SQL: 13