Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-03-20, 20:56
WayteQ X950 BT HD \ X960 BT HD GPS Navigator
Autor Wiadomość
Nestorb 
Waypoint



Dołączył: 04 Lip 2009
Posty: 23
Wysłany: 2012-03-29, 20:47   

Poczekamy

Jestem już po kilku trasach i muszę przyznać, że X960 spisuje się świetnie. Sparowałem telefon z GPS i bardzo ładnie, bez żadnych problemów zadziałał Traffic w AM. Póki co mogę go polecić innym, bo z tych kilku dni użytkowania uważam, że warto.
Mankamentem jest uchwyt, gdyż ma jak dla mnie małą możliwość regulacji.
 
 
 
dlugi64 
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Kwi 2009
Posty: 247
Wysłany: 2012-04-02, 20:35   

Jeżeli kogoś interesuje alternatywne działające na WayteQ'u menu to można go znaleźć TU wraz z opisem instalacji i powrotu do poprzedniego menu.
Działa również na Modecom MX2 HD

_________________

Mio Moov 500 pl # primo 1.2 # Automapa 6.9.0 # TomTom
Wayteq X960 BT # Automapa 6.9.0 # primo 1.2
Ostatnio zmieniony przez dlugi64 2012-05-04, 14:55, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ogerard 
Navi Expert
Gerard O.



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 24 Wrz 2009
Posty: 364
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-04-07, 12:46   

Wie ktoś jaka jest ścieżka do aplikacji BT ? Próbuję uruchomić go w Primo 2.0 i nie chce działać. Sugerowałem się wpisami o Aldze 6005, ale po naciśnięciu przycisku zamiast wejść do menu BT Wayteq'a pokazuje się widok mapy Primo???
_________________
/iPhone 6/Alga Prima 5050/Navigon 40 PR
 
 
 
dlugi64 
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Kwi 2009
Posty: 247
Wysłany: 2012-04-07, 17:41   

ogerard napisał/a:
Wie ktoś jaka jest ścieżka do aplikacji BT ?


ResidentFlash2/YFAPP/BlueTooth/BluetoothV4
_________________

Mio Moov 500 pl # primo 1.2 # Automapa 6.9.0 # TomTom
Wayteq X960 BT # Automapa 6.9.0 # primo 1.2
 
 
ogerard 
Navi Expert
Gerard O.



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 24 Wrz 2009
Posty: 364
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-04-07, 20:28   

Dziękuję dobry człowieku, tego było mi trzeba, pół dnia tego szukałem dzięki, dzięki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P.S nie wiesz może jak uruchomić DUN na andku 2.3.5 :?:
_________________
/iPhone 6/Alga Prima 5050/Navigon 40 PR
 
 
 
ramzinsky 
azymut
rat-med kierowca


Wiek: 30
Dołączył: 24 Mar 2012
Posty: 3
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2012-04-10, 17:35   

Jak jest z zasięgiem GPS w Wayteq 950? Często gubi zasięg i długo się łączy? :> Bo w pracy korzystałem a Larka i SmartGPS i straszna kaszana z zasięgiem w Olsztynie była.
 
 
niusek
azymut


Dołączył: 15 Cze 2011
Posty: 3
Wysłany: 2012-05-02, 12:45   

ramzinsky napisał/a:
Jak jest z zasięgiem GPS w Wayteq 950?...

Pewnie już znasz odpowiedź, ale dla potencjalnych zainteresowanych powiem, że zdarzyło mi się zapomnieć zabrać mocowania odbiornika do szyby :mrgreen:
Przejechałem prawie 300 km z "Wojtqiem" leżącym raz na fotelu pasażera, raz na kolanach (swoich :-D ). Cały czas trzymał łączność z satelitami.
 
 
dlugi64 
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Kwi 2009
Posty: 247
Wysłany: 2012-05-02, 20:15   Wzbogacone Menu

Witam.
Wzbogaciłem oryginalney panel Wayteq'a w elementy zaciągnięte z panelu Kol. _SIL_ z forum shturmann plus dodatkowe ikony, instalator też jest Kol. _SIL_, jak kogoś to za interesuje to mogę dorzucić pozostałe dodatkowe elementy instalowane na ResidentFlash czyli panel gry ; office i dodatkowe programy.
Zapraszam do testowania i czekam na opinie.
Do pobrania z Chomika
Hasło na PW
[img][/img]

Więcej fotek na chomiku lub fotosik.pl
_________________

Mio Moov 500 pl # primo 1.2 # Automapa 6.9.0 # TomTom
Wayteq X960 BT # Automapa 6.9.0 # primo 1.2
 
 
MarysM 
azymut


Dołączył: 26 Lip 2011
Posty: 3
Wysłany: 2012-05-10, 13:01   

Czy ktoś łączył X960 po Bluetooth z Iphonem wykorzystując DUN ?? - Iphone po JB.
Połączenie jako zestaw głóśnomówiący działa, ale chciałbym uzyskać dostęp do internetu poprzez Iphona.

Jeszcze jedno pytanko: czemu z poziomu panlu sterowania CE, Urządzenia bluetootch nie mogę dodać żadnego urządzenia - występuje błąd "Bluetooth hardware error 10050 (controler not present)" ?
 
 
iro83 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 36
Dołączył: 10 Lis 2011
Posty: 14
Wysłany: 2012-05-23, 14:16   

Alga-shop.pl napisał/a:
Oprogramowanie jest gotowe i dawno załadowane na serwery, ale bez spełnienia wymienionych warunków nie mamy prawa aby je dystrybuować.
Nie ma innego wyjścia jak poczekać.


Panie Wojtku, ruszyło się coś sprawie oprogramowania/dystrybucji? :mrgreen:
 
 
jachu77
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2008
Posty: 21
Wysłany: 2012-05-29, 12:16   

Mam pytanie jak uruchomić podmenu nawigacja, żeby pojawiły się ikonki wyboru różnych nawigacji, np: Automapa, TomTom, Igo itp.
Na 2 zakupionych ostatnio Wayteqach w menu nie ma tych pól wyboru, a po kliknięciu ikonki "nawigacja" uruchamia się jedna wcześniej zdefiniowana ścieżką dostępu mapa.
Ponadto w ostatnim zakupionym urządzeniu z Sygic nie ma prawidłowego przetłumaczenia menu, kilka przykładów z podpisów pod ikonkami: "FM robić transakcje", "Fabryka w tył", "Unit", "Żegluga ścieżka" itp. Czy można to menu jakoś podmienić na prawidłowo przetłumaczone i posiadające podmenu nawigacja z wyborem różnych nawigacji?
 
 
dlugi64 
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Kwi 2009
Posty: 247
Wysłany: 2012-05-29, 15:12   

jachu77 napisał/a:
Mam pytanie jak uruchomić podmenu nawigacja, żeby pojawiły się ikonki wyboru różnych nawigacji, np: Automapa, TomTom, Igo itp.
Czy można to menu jakoś podmienić na prawidłowo przetłumaczone i posiadające podmenu nawigacja z wyborem różnych nawigacji?

Aby działało menu wyboru programu nawigacyjnego trzeba zainstalować aktualizacje z strony "Alga-Shop.pl".tak samo wyglada sprawa polskiego menu.
_________________

Mio Moov 500 pl # primo 1.2 # Automapa 6.9.0 # TomTom
Wayteq X960 BT # Automapa 6.9.0 # primo 1.2
 
 
jachu77
Waypoint


Dołączył: 18 Cze 2008
Posty: 21
Wysłany: 2012-05-30, 00:32   

dlugi64 napisał/a:

Aby działało menu wyboru programu nawigacyjnego trzeba zainstalować aktualizacje z strony "Alga-Shop.pl".tak samo wyglada sprawa polskiego menu.

Przy próbie pobrania aktualizacji pojawia się komunikat: "Niestety podałeś niewłaściwy numer seryjny, bądź wybrałeś nie to urządzenie!". Wpisywałem nr seryjne 2 zakupionych urządzeń i nie można pobrać!
 
 
dlugi64 
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Kwi 2009
Posty: 247
Wysłany: 2012-08-28, 12:44   Nowy WayteQ 960BT

WayteQ 960BT

    Technical specification:
    LCD size: 5" touch screen TFT LCD
    LCD colours: 65 536 shades
    LCD resolution: 800 x 480 (16:9 ratio)
    LCD orientation: landscape
    Processor (CPU): SiRF Atlas V, 664MHz ARM11 CPU with 250MHz Enhanced DSP for GPS
    Memory: 4 GB (for storage)
    Memory (RAM): 128 MB (for running programs)
    GPS-receiver: Atlas V, (64 channels)
    Memory card: microSD, microSDHC slot
    Loudspeaker: built-in
    Earphone output: 3.5mm Jack
    Bluetooth: Yes
    FM-transmitter: Yes
    Internet (DUN): Yes
    Phonebook: Yes
    Video formats: AVI(XVID/DivX3.11), FLV, WMV, ASF, 3GP, MP4
    Audio formats: MP3, OGG, WMA, AAC, WAV(PCM,ADPCM)
    Image formats: JPG, PNG, BMP, GIF
    E-book TXT
    Operating system: Windows CE 6.0
    USB: Mini-B USB
    Battery type: Lithium-ion 1800 mAh (built-in)
    Navigation software: Optional
    Size: 135 x 85,9 x 14,3 mm


Jestem ciekaw kiedy Pan Wojtek się tym zainteresuje.
Bo ostatnio nic tylko CISZA.
_________________

Mio Moov 500 pl # primo 1.2 # Automapa 6.9.0 # TomTom
Wayteq X960 BT # Automapa 6.9.0 # primo 1.2
 
 
iro83 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 36
Dołączył: 10 Lis 2011
Posty: 14
Wysłany: 2012-12-05, 07:38   

Cytat:
Jestem ciekaw kiedy Pan Wojtek się tym zainteresuje.
Bo ostatnio nic tylko CISZA.


no właśnie, ostatnio Pan Wojtek jest aktywny w wątku swojego produktu ALGA Prima, a w tym temacie nic...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10