Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
IGO i PPC2003
Autor Wiadomość
pietia-2 
Waypoint


Wiek: 57
Dołączył: 05 Maj 2008
Posty: 43
Wysłany: 2010-01-31, 11:19   IGO 8

Czesc czy jest Igo 8 ktory dziala na
WM 2003 w MDA 1 Compact.
Szukalem w forum ale tu jest tyle wiasomosci i wersj
ze niewiem czy jakas bedzie dzialala na moim PDa.
Dieki
 
 
mateo1992
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Kwi 2010
Posty: 399
Wysłany: 2010-05-25, 14:27   IGO a pocket PC 2003

Witam czy na pocket pc 2003 można zainstalować nawigację IGO? Mowa o karcie pamięci tak aby nawigacja odpalała się z karty.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9643
Skąd: znikąd
Wysłany: 2010-05-25, 14:32   

Może byc problem - jest iGO na WinCE oraz na PC.
Częśc programów z WinPPC2003 chodzi na CE, więc warto spróbowac...
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
mateo1992
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Kwi 2010
Posty: 399
Wysłany: 2010-05-25, 14:34   

Automapa na przykład mi chodzi,więc igo wgram na innej karcie i zobacze:)
Jeszcze jedno pytanie gdzie znajdę początkową instalację Igo? Jest do tego jakiś instalator czy instaluję się to inaczej niż automape?

[ Dodano: 2010-05-25, 14:41 ]
Jejku wystarczyło trochę poszperać:) Linki tu były:] http://www.my-navia.pl/vi...802885d6#193633

[ Dodano: 2010-05-25, 14:47 ]
Wszystko fajnie,ale gdzie znajdę program IGO? Bo mapy mam ale programu nie :-(
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18958
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-05-25, 14:54   

Jest wątek "Spis wersji iGO 8.x i inne przydatne linki. Przewodnik dla zdezorientowanych"
_________________

 
 
mateo1992
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Kwi 2010
Posty: 399
Wysłany: 2010-05-25, 14:59   

A czy wersja IGO musi być dostosowana do map czy może być jaka chce?
Bo ja posiadam mapy Europy z 2009.12 TeleAtlas
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18958
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-05-25, 15:02   

Jedyne ograniczenie - iGO 8.0 - mapy 8.0, natomiast iGO 8.3.2 oraz 8.3.4 z mapami 8.3
_________________

 
 
spearo
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Lut 2009
Posty: 50
Skąd: Blue Water Hunter
Wysłany: 2010-05-25, 15:49   

Nie ma żadnego problemu z Igo8 na WM2003.
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-05-25, 16:43   

spearo napisał/a:
Nie ma żadnego problemu z Igo8 na WM2003.

z iGO 8.3.2 oraz 8.3.4 tez nie ma zadnego problemu - skop[iopwac na karte i dziala..
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
mateo1992
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Kwi 2010
Posty: 399
Wysłany: 2010-05-25, 20:33   

Więc niedługo wielki test:) Mam nadzieję,że zadziała:)

[ Dodano: 2010-05-26, 15:27 ]
Działa wszystko tylko pragnąłbym wiedzieć jak zrobić żeby nawigacja prowadziła mnie do celu.
Czy mam wybrać w tym celu wyznacz trasę? i co po wpisaniu miejscowosci i ulicy? gdy zatwierdze i pokazuje mi sie to miejsce na mapie to juz wszystko? powinno dzialac? Korzystam ze skórki gurion
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-05-27, 16:18   

mateo1992 napisał/a:
Czy mam wybrać w tym celu wyznacz trasę?

Jak juz pokaze sie "to miejsce" kliknij na gorze "dodaj cel" a nastepnie po lewej stronie "kockpit" - to wszystko..
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
mateo1992
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Kwi 2010
Posty: 399
Wysłany: 2010-05-27, 17:38   

Dokładnie tak robiłem i działało dzieki wielkie działa bezproblemowo:)
 
 
doktor28 
azymut
Doktor28


Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-06-06, 20:08   

janusz_40 napisał/a:
mateo1992 napisał/a:
Czy mam wybrać w tym celu wyznacz trasę?

Jak juz pokaze sie "to miejsce" kliknij na gorze "dodaj cel" a nastepnie po lewej stronie "kockpit" - to wszystko..


a nie ma jakiejs innej mozliwosci?? bo troszke do denerwujące :/
nie ma mozliwosci np. tak jak w TomTom ze podaje adres.. wyskakuje wybor trasy (szybka/krotka/itp) klikam gotowe i jade... ?
 
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-06-06, 20:18   

doktor28 napisał/a:
a nie ma jakiejs innej mozliwosci??
Mozesz wybirac w ulubionych i historii bezposrednio z pominieciem tej procedury - w trybie znajdz adres to jedyny sposob.. w koncy iGO nie wie czy chcesz znalezc tylko punkt, dodac do ulubionych, skorygowac itd, czy od razu jechac..
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
mateo1992
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Kwi 2010
Posty: 399
Wysłany: 2010-06-07, 18:57   

Ja właśnie Janusz miałem problem z odbiornikiem GPS na tym nowym IGO.W koncu dzisiaj ustawilem na auto i pisze GPS zainstalowany pomyslnie i wczytalo moj port.
Teraz jade i będę testował.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,25 sekundy. Zapytań do SQL: 9