Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Autopilot 10.1.50
Autor Wiadomość
prenrzyk 
GPS instruktor



Pomógł: 7 razy
Wiek: 59
Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 786
Skąd: Poniżej morza
Wysłany: 2012-04-26, 14:42   

Poradzilem sobie.W pliku default_settings.xml dopisałem port i prędkość w sekcji <GPSTMC>.
Jak uleczyć wersje 11.0.52 ?
_________________
Akira MM-512 > Mio Moov 500 >Tom Tom Start20 / Samsung S7
 
 
czytaczforum 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Wiek: 56
Dołączył: 18 Maj 2011
Posty: 121
Wysłany: 2012-04-27, 11:03   

W lionkowni ver 10.1.50 pojawiła sie na chwile i zniknęła.Może i teraz będzie.tez czekam.myślałem,ze mapy podejda nowe do starej wersji ,ale nic z tego.
 
 
Napoleonik 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 15 Sie 2010
Posty: 100
Skąd: Polska
Wysłany: 2012-05-13, 20:14   

czytaczforum, znajdziesz na moim gryzoniu ;-)
_________________
 
 
czytaczforum 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Wiek: 56
Dołączył: 18 Maj 2011
Posty: 121
Wysłany: 2012-05-14, 12:02   

Napoleonik napisał/a:
czytaczforum, znajdziesz na moim gryzoniu ;-)

Dzięki,ale ver.10.1 mam,bo akurat zdążyłem z pobraniem jak się pojawił.Ponadto pojawiły sie potrzebne dll-elki aby ruszyła w ogóle versja demo na Win CE 5.0.Nigdzie nie ma nowej wersji tj 11.Pobrałem wersje demo i te moje dll-ki też nie działają.
 
 
MMELA19577 
Waypoint



Wiek: 62
Dołączył: 14 Lip 2008
Posty: 170
Skąd: JELENIA GÓRA
Wysłany: 2012-05-18, 15:29   

nie testowałem AutoPilota - warto się nim zajmować??
_________________
NIGDY SIĘ NIE ODCHUDZAJ ! W KOŃCU NIE TY BĘDZIESZ DŹWIGAŁ SWOJĄ TRUMNĘ !!
 
 
tiwek777 
azymut


Dołączył: 18 Gru 2012
Posty: 1
Wysłany: 2012-12-18, 17:19   

Witam przyjaciele

Poszukuje pomocy. Posiadam GPS mediatech MT5034 z AutoPilot POLSKA (v. 11.0.52) z oryginalnym kluczem produktu.

Problem powstał kiedy wgrałem ponownie oprogramowanie (ściągnięte ze strony http://media-tech.eu/pub/...tech_092012.zip oaz ponownie ze strony http://www.autopilot.pl/p...2_mediatech.zip )Po wpisaniu kluczu produktu, otrzymałem inny klucz aktywacyjny, który nie jest w stanie wygenerować klucza licencji.
Pisałem do serwisu autopilot ale mulcza. Może jest możliwość zmiany w ustawieniach samego klucza aktywacyjnego.

Za okazana pomoc serdecznie dziękuję :mrgreen:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10