Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jacekp1313
2013-07-28, 23:47
Wątek z postami leniuszków
Autor Wiadomość
mateusz13236

Dołączył: 01 Lut 2012
Posty: 0
Wysłany: 2012-02-01, 20:27   lark automapa

taż ale żaden link nie działa nie wiem czemu
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2012-02-01, 20:33   

mateusz13236, ten link działa AM PL
http://rapidshare.com/fil..._6.10_PL_cr.rar

Tu też coś jest.
http://chomikuj.pl/marszal12321/Nawigacja/AutoMapa

Z tego postu działają.
http://www.my-navia.pl/vi...p=340994#340994

Więc jak ktoś chce to znajdzie.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
mateusz13236

Dołączył: 01 Lut 2012
Posty: 0
Wysłany: 2012-02-01, 21:34   lark automapa

ok już mam pobiera się
 
 
mati89 

Wiek: 29
Dołączył: 02 Lut 2012
Posty: 0
  Wysłany: 2012-02-02, 15:54   Zielono mi ... MANTA Easy Rider 510MSX

Witam wszystkich!

Szukam i szukam na forum ale nie mogę znaleźć, poradnika krok po kroku jak instalować automapę na nawigację MANTA. Znalazłem parę linków ale albo wyskakuje komunikat że jest usunięty temat, albo strona wygasła albo nawet jej już nie ma ... Jestem bardzo zielony w te klocki, jakiś forumowicz stworzył już taki temat ale tam nic nie działa, strony itp. Jak mogę prosić to proszę pisać na pw lub tutaj :)
 
 
bajron

Dołączył: 02 Lut 2012
Posty: 0
  Wysłany: 2012-02-02, 16:25   35.8 dla laika

Witam wszystkich piszących i czytających.
Wczoraj dostałem nawigacje lark freebird 35.8 i nie wiem jak zainstalować automape.
proszę o pomoc
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18763
Wysłany: 2012-02-02, 16:33   

mati89; bajron : nikt Wam nie będzie przepisywał czegoś, co jest na forum od dawna - tylko chcieć szukać...

1. Przeczytajcie poradnik instalacji i patchowania AM (w dziale o AutoMapie)
2. Przeczytajcie instrukcje obsługi urządzenia - rozdział o wyborze programu nawigacyjnego
3. Może być przydatny też wątek "manta nie pamięta ścieżki do programu"

1 + 2 + 3 = przeniesienie postu we właściwsze miejsce...

P.S. Życzę miłej lektury
_________________

 
 
Titi

Dołączył: 13 Lut 2012
Posty: 0
Wysłany: 2012-02-13, 16:19   

Witam Wszystkich,
proszę o pomoc, posiadam NavRoad LEEO, chcę wgrać AutoMapę
szukam po tematach, ale cienko mi idzie.
Proszę o instrukcje wgrania i linki do potrzebnych programów :-|
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18763
Wysłany: 2012-02-13, 20:57   

Wszystko opisano w wątkach: o instalowaniu AM na Navroadach, poradniku instalacji Automapy oraz w wątku o programach nawigacyjnych na LEEo

Miłej lektury

P.S. Post wycięty z wątku "instalowanie Automapy NAVROAD-ach"
_________________

 
 
strzelecLBN

Dołączył: 21 Lut 2012
Posty: 0
Wysłany: 2012-02-21, 07:53   Kto chce zarobić?

Witam. Jakiś czas temu kupiłem w biedronce 5070PL. Poszukuję "magika" (z całym szacunkiem dla waszych umiejętności Panowie), który ogarnąłby mi tę nawigację. Zależny mi na zwiększeniu jej walorów użytkowych (Automapa, mp3, avi). Nie mam czasu i nie chce mi się przebijać przez te wszystkie apteczki, witaminki, win ce i generalnie słabo to obejmuje swym zasięgiem umiejętności informatycznych ten obszar:) Na co dzień mieszkam w Lublinie i zależałoby mi na tym aby to był ktoś z tego miasta, ale nie koniecznie. Za tę usługę oczywiście zapłacę. Proszę o propozycję na pw lub maila strzelec188@wp.pl Pozdrawiam
P.S. mam nadzieję, że moderator przymknie oko na ten post
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18763
Wysłany: 2012-02-21, 08:53   

strzelecLBN napisał/a:
nie chce mi się
Przenoszę do wątku przeznaczonego dla takich wypowiedzi

[ Dodano: 2012-02-21, 08:55 ]
strzelecLBN napisał/a:
mam nadzieję
Bezpodstawne
_________________

 
 
ddamiann1

Dołączył: 22 Maj 2012
Posty: 0
  Wysłany: 2012-05-22, 22:22   

Mam podobny problem czyli:
mam SMARTGPS SG600 i chciałem wgrać do niej mapę AUTOMAPA.6.10.PL.
Gdy przerzuciłem na kartę SDMMC i użyłem w nawigacji setup wyskoczył error ['Setup' is not a valid Windows CE application.]
czy to chodzi o to aby wgrać (update) bądź inną wersję CE application ?
to moja pierwsza nawigacja więc nie wiem jak to działa i o co b.
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2012-05-22, 22:49   

ddamiann1 napisał/a:
'Setup' is not a valid Windows CE application
"Setup nie jest aplikacja przeznaczona dla systemu Windows CE" - teraz wszystko jasne? Uruchamisz "setup.exe" na urzadzeniu z windowsem CE, a program jest przystosowany do uruchomienia na komputerze PC (nie na nawigacji). Instalator z PC utworzy Ci wszystko co potrzebne na podlaczonym urzadzeniu lub na karcie SD wlozonej do czytnika.
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18763
Wysłany: 2012-05-23, 06:56   

Zawsze mnie ciekawiło, czy na prawdę przeczytania poradnika czy instrukcji przed zrobieniem czegoś jest aż tak potwornie wielkim wyzwaniem intelektualnym ?
Przecież w jakimś celu kolega Google (i jego poprzednicy) taki łopatologiczny opis postępowania stworzyli
_________________

 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 56
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1053
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2012-05-23, 12:11   

jacekp1313 napisał/a:
przeczytanie poradnika czy instrukcji przed zrobieniem czegoś jest aż tak potwornie wielkim wyzwaniem intelektualnym
Według starej i powszechnie znanej maksymy:
Cytat:
Jeśli wszystkie metody zawodzą - zajrzyj do instrukcji obsługi :!:
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
Volcik

Dołączył: 27 Maj 2012
Posty: 0
Wysłany: 2012-05-29, 02:38   Nomad Potrzebna pomoc

Pisałem już wcześniej i ponawiam pytanko o pomoc w odblokowaniu Pentagram Nomad 35 P5230 pomóżcie lud dajcie link do jakiejś dokładnej instrukcji.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10