Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Lark 70.0 Odblokowanie
Autor Wiadomość
mariuszek1982
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 14
Wysłany: 2011-07-04, 18:32   

Witam. Czy ktoś już doszedł do tego jak odblokować tego Larka do windowsa?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-04, 18:36   

wystarczy zabić proces main.exe i odpalić explorera
sposób znany od momentu pokazania sie larka w sprzedaży.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
mariuszek1982
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 14
Wysłany: 2011-07-04, 19:58   

Desior a jakoś bardziej szczegółowo mógłbym prosić?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-04, 21:22   

mógłbyś :-)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
mariuszek1982
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 14
Wysłany: 2011-07-04, 21:32   

Postawie piwko bo też jestem z Poznania :-D

[ Dodano: 2011-07-04, 22:34 ]
Przeryłem cały internet i nic nie mogę znaleźć
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-05, 07:21   

Cały internet :-)
1 sposób to odpalenie explorera z apteczki i potem odpalenie itaskmgr i zabicie procesu main.exe
2 sposób to napisanie tego wszystkiego w skrypcie żeby samo się robiło.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
mariuszek1982
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 14
Wysłany: 2011-07-05, 14:07   

A co to znaczy zabicie procesu main.exe
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2011-07-05, 14:13   

Wyłaczenie go.
Programem ITaskmanager - lub skryptem
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
mariuszek1982
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 14
Wysłany: 2011-07-05, 14:20   

Wrzuciłem explorera z apteczki na kartę i w ustawieniach nawigacji ustawiłem właśnie na explorera i windows niby jest. Ale nie rozumiem nadal jak i gdzie sie znajduje ten main exe i po co go wyłączać? Czy jest możliwość aby przy włączaniu nawigacji odrazu sie odpalał windows a nie ponure menu larka?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2011-07-05, 14:23   

Pisałem - programem ITaskmanager (w apteczce).
Włacz autostart programu nawigacyjnego (z wybranym explorerem)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
mariuszek1982
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 14
Wysłany: 2011-07-05, 14:40   

Programem ITaskmanager? Wrzuciłem go z apteczki na karte ale nie moge go w zaden sposób otworzyć. U mnie nie ma autostartu programu nawigacyjnego ( :-(
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-05, 15:28   

Napisałem Ci wyraźnie. Odpalasz explorera, z niego itasmgr i w nim znajdujesz proces main.exe i zabijasz.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
mariuszek1982
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 14
Wysłany: 2011-07-05, 18:38   

No i tak chyba robie. Wchodze w explorera, później na karcie pamięci próbuje otworzyc ITaskmanager i wyskakuje mi błąd. A więc chyba robie coś nie tak
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2011-07-05, 18:43   

Jaki błąd?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
mariuszek1982
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 14
Wysłany: 2011-07-05, 19:43   

Błąd o treści : cannot find ITaskMgr (or one of its components). Make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are available. Nie wiem co to oznacza
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10