Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Mapa Bułgarii
Autor Wiadomość
HoMeR 
azymut


Dołączył: 18 Maj 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-05-26, 07:36   Mapa Bułgarii

Witam

Jaką mape Bułgarii polecacie, przeszukałem forum ale nie znalazłem nic satysfakconującego.

Nie szukam trasy do Bułgarii, wystarczy mi sama mapa tego kraju.

Pozdrawiam
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-26, 15:56   

Zle formulujesz swoje pytanie,tak jak wiekszosc osobo pytajacych.

Pytaj o mape Bulgari,ale zaznacz do jakiego programu -TomTom,iGO,Autopilot,Destinator czy co ?

W moim podpisie masz adres do Chomika a tam sa mapki do iGO 8 (Najnowsza bulgaria) reszte troszke starsze z poczatku roku,zaleznie od programu.
 
 
diego6 
guru
szuruburu i fotograf



Pomógł: 31 razy
Wiek: 45
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1152
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-05-26, 16:34   

HoMeR, Bułgaria z EE do TT6 też Cię nie satysfakcjonuje?
_________________
N 52.42230, E 16.90681
FS LOOX N100 [2GB] + TT7, AM5, R66.7
NOKIA E90 [2GB] + GarminXT

LARK 35.7 [0GB] MM6 easy
NOKIA 9300 [2GB] + HOLUX GPSSlim236 + TT5
AKIRA MM3518 A3 [0GB] + MM4
AKIRA MM512 [4GB] + TT6, iGo8, AM5, MM5, R66 i GarminXT
GARMIN-Palm iQue 3600
GARMIN nüvi 360
 
 
 
HoMeR 
azymut


Dołączył: 18 Maj 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-05-26, 21:50   

Jest mi obojetnie do jakiego programu bedzie ta mapa Bułgarii :-)
Poprostu nawet nie wiedziałem do jakiego programu jest, w am nie ma :-(
Juz zaraz sprawdzam Wasze podpowiedzi
 
 
diego6 
guru
szuruburu i fotograf



Pomógł: 31 razy
Wiek: 45
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1152
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-05-28, 01:43   

Daj znać jaka mapa ma najlepszą Bułgarię - to zafiksujemy temat.
_________________
N 52.42230, E 16.90681
FS LOOX N100 [2GB] + TT7, AM5, R66.7
NOKIA E90 [2GB] + GarminXT

LARK 35.7 [0GB] MM6 easy
NOKIA 9300 [2GB] + HOLUX GPSSlim236 + TT5
AKIRA MM3518 A3 [0GB] + MM4
AKIRA MM512 [4GB] + TT6, iGo8, AM5, MM5, R66 i GarminXT
GARMIN-Palm iQue 3600
GARMIN nüvi 360
 
 
 
stach22 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 11
Wysłany: 2008-06-11, 10:10   Bułgaria jaka mapa dla Larka?

Witam!
Mam Larka 35.3 od niedawna i w sumie nie bardzo orientuję się jeszcze w GPS'ach i oprogramowaniu. Mam pytanie - poszukuję mapy Bułgarii ma mój sprzęcik - co poradzicie?

pozdr
st

[ Dodano: 2008-06-14, 19:46 ]
[quote="stach22"]Witam!
Mam Larka 35.3 od niedawna i w sumie nie bardzo orientuję się jeszcze w GPS'ach i oprogramowaniu. Mam pytanie - poszukuję mapy Bułgarii ma mój sprzęcik - co poradzicie?

nie ma mapy Bułgarii do Larka?

pozdr

[ Dodano: 2008-06-18, 17:10 ]
Odpowiem sobie i innym :), Bułgaria Ukraina, Białoruś i inne na Larka zawiera Igo 8

pozdr
stach
 
 
gtom
Waypoint


Dołączył: 14 Maj 2008
Posty: 23
Wysłany: 2008-06-21, 13:25   

a też miomap 3.3 i np igo2006 i V7 i jeszcze parę innych .Te akurat sam mam na swoim Larku 35.3
_________________
Lark FreeBird 35.3
 
 
stach22 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 11
Wysłany: 2008-06-25, 18:00   

gtom napisał/a:
a też miomap 3.3 i np igo2006 i V7 i jeszcze parę innych .Te akurat sam mam na swoim Larku 35.3


jak ci się udało z V7 - u mnie nie przyjmuje wygenerowanego kodu - masz jakiegoś keygena czy wersję działającą bez żadnych wynalazków?

pozdr
 
 
mateo1992
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Kwi 2010
Posty: 399
Wysłany: 2011-03-11, 13:58   AM 5.0.5 Brak mapy Bułgarii

Witam,odkryłem wczoraj że AM 5.0.5 nie ma mapy Bułgarii.
Czy jest możliwość dogrania tego Państwa?
 
 
mateo1992
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Kwi 2010
Posty: 399
Wysłany: 2011-03-11, 14:23   

Na Medionie Mdpna100 chodzi "najnowsza wersja" 5.0.5.
Wyższa nie pójdzie.
Uwierz mi nie trudziłbym się jakbym mógł dograć nowszą tym bardziej że mam ponad 23gb różnych wersji AM aż po najnowszą.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2011-03-11, 15:51   

Automapa ma tylko PL i całą EU. Albo wybrac podczas instalacji fragment Europy.

Ale czy ma sens program z mapa sprzed dwóch lat? Nie lepiej wrzucić na przykład iGO czy Mireo?
_________________

 
 
mateo1992
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Kwi 2010
Posty: 399
Wysłany: 2011-03-11, 16:00   

IGO8 chodzi elegancko na tym medionie.
Ale co to za nawigacja skoro podczas skrętów nie wiadomo gdzie jechać,jest 0 informacji o manewrach
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2011-03-11, 16:01   

mateo1992 napisał/a:
jest 0 informacji o manewrach
A te screeny, to niby PhotoShop?



_________________

 
 
mateo1992
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Kwi 2010
Posty: 399
Wysłany: 2011-03-11, 16:07   

Jak ja mam patrzeć w nawigacje zamiast na droge to dziękuje bardzo...
Nawigacja powinna kierować głosem a nie obrazem.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2011-03-11, 16:17   

O komendach poczytaj w odpowiednim wątku.

Ale Twój wybór.
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10