Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Szybkie Menu do Larka 70.0
Autor Wiadomość
bodziek82
Waypoint


Dołączył: 29 Kwi 2010
Posty: 22
Wysłany: 2011-07-01, 22:53   Szybkie Menu do Larka 70.0

Witam Udalo Mi sie przerobic szybkie menu do larka 70.0 Dziala nawet spoko
Program "lark700: nalezy sciagnac i wgrac na karte
Odpalamy przez systeminformation.exe
Pozdrawiam


Menu do Lark 70.0

Screany Dodalem Na stronie mojego chomika chomika mozna zobaczyc

Screany
Ostatnio zmieniony przez bodziek82 2011-07-04, 12:07, w całości zmieniany 7 razy  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2011-07-02, 05:32   

Dorzuć screena
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
bodziek82
Waypoint


Dołączył: 29 Kwi 2010
Posty: 22
Wysłany: 2011-07-04, 16:57   

Zrobilem Aktualizacje Menu Zostaly Nazwane Ikony
 
 
Kerik 
guru
irek 49



Pomógł: 24 razy
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 1201
Wysłany: 2011-07-04, 22:31   

bodziek82 menu działa ale jest błąd w ścieżce dostępu do MapaMap bo nie chce się otworzyć MM - wyskakuje ERROR.

Kerik
_________________
Lark 50.1 ( WinCe 6.0 ) - Auto Mapa , Mapa MapTop , TomTom-navi w sam.
Używaj przycisku : POMÓGŁ
 
 
bodziek82
Waypoint


Dołączył: 29 Kwi 2010
Posty: 22
Wysłany: 2011-07-06, 09:56   

na czym masz mape map ??
bo jesli na karcie to trzeba przerobic wpis w rejestrze oto co trzeba przerobic w pliku "pulpit" co jest w ikonach
taka funkcje
Command = \SDMLC\MapaMap30\mapamap3.exe
na
Command = \SDMMC\MapaMap30\mapamap3.exe
i powinno zadzialac
 
 
sbochen
azymut


Dołączył: 10 Cze 2009
Posty: 3
Wysłany: 2011-07-13, 13:06   

bodziek jak regulować podświetlenie ekranu poprzez twoje szybkie menu
 
 
bodziek82
Waypoint


Dołączył: 29 Kwi 2010
Posty: 22
Wysłany: 2011-07-15, 13:03   

sluchaj to wlasnie jest problem gdyz to nie dzialalo wiec to usunalem sorki ale ja tylko przerobilem na 7 ' menu a z tym nie doszedlem do ladu
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9