Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-10-14, 09:34
Problem z włączeniem Larka gdy w slocie jest karta pamięci
Autor Wiadomość
ketang 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 39
Dołączył: 04 Mar 2008
Posty: 9
Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2012-07-12, 22:37   Nie wstaje po włożeniu karty

witam
bez karty chodzi natomiast po wpięciu karty ciemno... czy to wina sprzętu?
4GB sdhc sprawdzone na 2 kartach :-/
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18869
Wysłany: 2012-07-12, 22:45   

Może więcej szczegółów?
Ciemno po włożeniu włączonego, czy właczasz juz z kartą?
Co masz na SD?
Lark odblokowany, czy nie?

[ Dodano: 2012-07-12, 22:50 ]
W któryms Larku był podobny problem (chyba z serii 50.x)
_________________

 
 
ketang 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 39
Dołączył: 04 Mar 2008
Posty: 9
Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2012-07-12, 23:21   

lark fabryczny-przecież tam można wybrać inna nawigacje.nie trzeba odblokowywać.
brak karty włącza się normalnie ; po włożeniu karty nawigacja nie włącza się. (myślę o menu startowym.)
SD - AM
 
 
 
ketang 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 39
Dołączył: 04 Mar 2008
Posty: 9
Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2013-05-13, 18:56   

Jak zrobię reset na przycisku (tym z drugiej strony obok wejscia USB)to nawigacja startuje zawsze czy to możne być wina sprzętu?
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9632
Wysłany: 2013-05-13, 18:59   

ketang napisał/a:
po włożeniu karty nawigacja nie włącza się. (myślę o menu startowym.
Z pustą kartą też tak jest?

Zobacz http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=29256
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
ketang 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 39
Dołączył: 04 Mar 2008
Posty: 9
Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2013-05-13, 19:31   

Z pusta karta lepiej wstaje....jak juz cos nagrane to masakra (przycisk ON OFF)pomaga tylko przycisk resetu(RST-tez nie dawno to obadalem) wtedy idzie od razu. Mozę to kwestia złego zapisu jakiegos pliku podczas wyłączania nawigacji...:/tek se mysle
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11