Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-07-12, 10:10
Goclever 500 i inne programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1275
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2012-07-09, 21:42   

bruto, Polecam ten wątek http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15936
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
janusz1809
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-07-15, 13:07   co to za interfejs?

Witam, jestem tutaj nowy jeśli pomyliłem działy to przepraszam.
Zakupiłem nawigacje Goclever Navi 500 i moim oczom ukazał się taki interfejs jak poniżej czy taki powinien być mam pewnie wątpliwości bo na pudełku czy w instrukcji wszystko wygląda inaczej wiec jak z tym jest? I nie ma polskiej mapy. Jak to jest z tą nawigacją? Dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-02-15, 19:35, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1275
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2012-07-15, 13:21   

janusz1809, A gdzie kupiłeś? Oprogramowanie nawigacyjne to chyba będzie Mireo..
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa

Wysłany: 2012-07-15, 13:32   

ELM0 napisał/a:
to chyba będzie Mireo..

To na pewno jest Mireo
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
janusz1809
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-07-15, 13:33   

Dzięki za szybką odpowiedź. W Media Expert kupiłem. Ale to jakaś lipa dla mnie. I tak wygląda oryginalne oprogramowane tej nawigacji?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-07-15, 13:34   

To jest oryginalne. Nowa wersja mireo tzw Dont panic wiec bez paniki :-)
A mapa musi byc jak napisane na pudełku.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa

Wysłany: 2012-07-15, 13:35   

janusz1809 napisał/a:
I tak wygląda oryginalne oprogramowane tej nawigacji?

Dokładnie tak . Ale możesz zainstalować inne oprogramowanie nawigacyjne
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
janusz1809
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-07-15, 14:01   

ok Dont panic :) można te mapy jakoś zaktualizować, zrobię to na stronie mireo? a ewentualnie co proponujecie wgrać w miarę dokładnymi mapami i przyjemnym interfejsem?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa

Wysłany: 2012-07-15, 14:05   

janusz1809 napisał/a:
co proponujecie wgrać w miarę dokładnymi mapami i przyjemnym interfejsem?

Proponuję AutoMapa
Do pobrania tu :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=34272
Instrukcja instalacji tu :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=32484
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
janusz1809
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-07-16, 13:22   

dzięki wszystkim za pomoc i za szybkie odpowiedzi :)
mam jeszcze jedno pytanie wgrałem automapę i zdecydowałem się oddać urządzenie wrzuciłem na kartę z powrotem folder mobilenavigator i jest tak jak było przed wgraniem automapy w sklepie powiedzieli mi że mogę oddać ale muszą sprawdzić czy nie było coś kombinowane w nawigacji i wgrywane coś innego, możliwe jest że się jakoś zorientują ze coś grzebałem i nie przyjmą urządzenia?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa

Wysłany: 2012-07-16, 13:31   

janusz1809,
W sklepie raczej nie , to tylko serwis może sprawdzić , ale oni nie bawią się w to , możesz śmiało oddać w ramach reklamacji .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
janusz1809
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-07-16, 13:46   

dzięki wielkie za pomoc i rozwianie moich wątpliwości :) więc oddaje... Fajna nawigacja ale zbyt wolna jak dla mnie, a może poleci mi ktoś jakąś fajna w miarę szybką jeśli chodzi o działanie - bardziej płynne przeglądanie mapy.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa

Wysłany: 2012-07-16, 13:53   

Mam Aristo VOYAGER S430 i w miarę szybko pracuje , jestem z niej zadowolona . Jest w podobnej cenie , co navio500
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
romanik99
azymut


Dołączył: 19 Lip 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-07-19, 20:04   navio 505 parametry gps

witam

Jakie parametry GPS ustawić w goclever navio 505 . Chodzi mi o port i predkość
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2012-07-19, 20:07   

romanik99, spróbuj takie jak w 500 >> http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5068
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11