Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Lark 50.4 HD reanimacja
Autor Wiadomość
npmg 
młodszy inspektor GPS
Grzechoo


Dołączył: 18 Maj 2014
Posty: 6
Wysłany: 2014-05-18, 14:38   backup Lark 50.4 hd bt

czy macie może backup rf z Lark 50.4 hd bt ?
Po próbie wgrania blow 3 cos się posypało i teraz mój lark nie startuje.. ;-(

proszę o pomoc

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2014-05-18, 16:03 ]
Przeniosłam do odpowiedniego tematu. Regulamin punkt 3.
_________________
Lark 50.4 HD BT
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18874
Wysłany: 2014-05-18, 15:26   

Reanimacja - post kol. studiopictures
Backup - w tym samym poście
_________________

 
 
npmg 
młodszy inspektor GPS
Grzechoo


Dołączył: 18 Maj 2014
Posty: 6
Wysłany: 2014-05-18, 15:39   

tylko ja mam 50.4 HD BT
_________________
Lark 50.4 HD BT
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18874
Wysłany: 2014-05-18, 15:47   

Faktycznie, Lark wypuścił dwie wersje 50.4BT - jedna 480*272, druga 800*480.
Już sprzatam...
_________________

 
 
npmg 
młodszy inspektor GPS
Grzechoo


Dołączył: 18 Maj 2014
Posty: 6
Wysłany: 2014-05-18, 15:51   

no właśnie chciałem zmienić menu na blow v3 i podczas instalacji się wszystko posypało - co robić ? Help !
_________________
Lark 50.4 HD BT
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18874
Wysłany: 2014-05-18, 15:58   

Nadal to: http://www.my-navia.pl/vi...p=354525#354525 powinno zadziałać. Potem trzeba poszukać kopii RF2
_________________

 
 
npmg 
młodszy inspektor GPS
Grzechoo


Dołączył: 18 Maj 2014
Posty: 6
Wysłany: 2014-05-18, 16:03   

tylko nie mogę nigdzie znaleźć w Blow 3 pliku "lark.exe" ??
czy możesz mi podać namiary
_________________
Lark 50.4 HD BT
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18874
Wysłany: 2014-05-18, 16:08   

Ja pisze o reanimacji Larka, a nie o wgraniu menu.
_________________

 
 
npmg 
młodszy inspektor GPS
Grzechoo


Dołączył: 18 Maj 2014
Posty: 6
Wysłany: 2014-05-18, 16:23   

wiem, rozumiem, szukam backupu i spanikowałem...
_________________
Lark 50.4 HD BT
 
 
 
wwlkoppl 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 58
Dołączył: 21 Sie 2013
Posty: 7
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-10, 19:57   Zmiana w wpisie rejestru

Witam odblokowałem nawigację poprzez zmianę w wpisie. Tylko skasował mi się oryginalny wpis jaki był i nie mogę tego zmienić. Proszę o napisanie oryginalnego wpisu jaki powinien być:
KEY_LOCAL_MACHINE>int>Laurch50>explorer.exe
zamiast "explorer.exe" jaki powinien być wpis?
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 828
Wysłany: 2014-06-10, 20:17   

wwlkoppl napisał/a:
jaki powinien być wpis?

Nie znam się za bardzo na tym, ale to chyba zależy tez od tego jaka to nawigacja (urządzenie), jaki program nawigacyjny, jaki pulpit startował po włączeniu, itp informacje. Jak podasz te informacje to może ktoś z USERÓw posiada kopię rejestru do tego typu urządzenia i pomoże.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18874
Wysłany: 2014-06-10, 20:58   

Jeśli chodzi o oryginalny wpis, to poszukaj kopii rejestru.
Zwróć uwagę, czy jest z wersji HD, czy zwykłej (sa dwa Larki 50.4)

RESET nie pomógł?
_________________

 
 
wwlkoppl 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 58
Dołączył: 21 Sie 2013
Posty: 7
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-11, 04:00   

Jest to 50.4 hd z bt. Chodzi mi dokladnie o ten wiersz który podałem. Kopia usuła mi sie przez przypadek.
 
 
rambo150
azymut


Dołączył: 24 Cze 2014
Posty: 1
  Wysłany: 2014-06-24, 14:59   Lark Freebird 50.4HD-BT

Witam, mam pytanie nie chce mi sie wlaczyc gps znaczy sie raz sie wlaczy a raz nie -.- dzwiek jest jak by sie wlaczyl a obrazu niema i musze go tak z 10x zresetowac i moze sie zalaczy i pokaze sie obraz, a jak sie juz wlaczy to chodzi jak by nie mogl strasznie sie zwiesza co mam zrobic bo juz niewiem ;<



moja wersja larka to 800x480 prosze o pomoc, jak go kupilem to wszystko dzialalo pozniej wgralem mape auto mapa 2012-2013 i tak zaczeloa sie dziac ;< u kuzyna to wszystko dziala na starszym larku a u mnie szwankuje :(

[ Dodano: 2014-06-24, 21:57 ]
moja wersja larka to 800x480 prosze o pomoc, jak go kupilem to wszystko dzialalo pozniej wgralem mape auto mapa 2012-2013 i tak zaczeloa sie dziac ;< u kuzyna to wszystko dziala na starszym larku a u mnie szwankuje :(
 
 
maziizam
azymut


Dołączył: 19 Mar 2010
Posty: 1
Wysłany: 2015-02-10, 14:10   

Oryginalnie jest Launch.exe
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11