My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
Lark FreeBird 50.3 LarkMap Polska
Lark FreeBird 50.3 LarkMap
167.66 PLN
TomTom Start 25 M Europa
TomTom Start 25 M Europa
589.00 PLN
Garmin Nuvi 2595 LMT Europa
Garmin Nuvi 2595 LMT Europa
599.00 PLN
Goclever NAVIO 405 Polska
Goclever NAVIO 405 Polska
166.99 PLN
TomTom GO 500 Europa
TomTom GO 500 Europa
789.00 PLN
Garmin Nuvi 50 LM EE Europa
Garmin Nuvi 50 LM EE Europa
359.00 PLN
TomTom Start 20 Europa
TomTom Start 20 Europa
499.00 PLN
ModeCom FreeWAY MX3 HD bez map
ModeCom FreeWAY MX3 HD bez map
344.92 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
GoClever navio 500 - Odblokowanie
Autor Wiadomość
KillerPL
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Cze 2011
Posty: 10
Wysłany: 2011-06-29, 23:13   navi 500 zmiana menu + aplikacje.

Witam wiem że jest dużo tematow o odblokowywaniu nawigacj ale akurat do gc nie ma nawet osobnego poddzialu. Do navi 500 bez plusa wogule nie moglem znalesc sposobu na osblokowanie ani na alternatywny pulpit, jak również FW na ta wersje. Prosił bym o instrukcje jak odblokowac navi 500 bez plusa.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 22
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8344
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-06-29, 23:31   

FW nie jest dostępny a wersja bez plusa to to samo co 5066 (inna obudowa). Polecam menu blow.
_________________
Pegasus w nawigacji !!!
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
KillerPL
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Cze 2011
Posty: 10
Wysłany: 2011-06-29, 23:56   

Czyli wszytskie tematy dotyczące 5066 można wykożystać na 500?? I jeszcze jedno pytanie bo wiekszość tematów jest do 5066 BTFM i czy to pasuje do 500?? Nie chce nic zepsuc dlatego sie dopytuje... No i jesli nie ma FW to jak przywrócic pozniej wrazie czego do wersi fabrycznej chodzi mi tu głównie o gwarancje
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 22
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8344
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-06-30, 07:59   

Zrób kopie, od zawsze robiło sie kopie tylko ostatnio bywało kilka FW i ludzie pozapominali jak to sie robi. Są tematy o 4366 albo 5066 nie koniecznie BT poza tym różnica jest tylko w dołożonej aplikacji do bt a reszta jest identycznie.
_________________
Pegasus w nawigacji !!!
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
KillerPL
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Cze 2011
Posty: 10
Wysłany: 2011-07-01, 10:47   

aha dzieki :) poprostu niewiedziałem ze jest to samo ja szukałem informaci dla konkretnego modelu:D. A i jeszcze jedno pytanko do gwaracji jak wrazie czego przywroce z kopi dostanu przed zmianami to jak oddam sprzet na gwaracje to sie nie kapna?:P



Mam jeszcze jedno pytanko jakie ustawienia GPS polecacie do tego uzadzenia przy wykorzystaniu AM
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 22
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8344
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-01, 13:34   

Przywracasz kopie i koniec, oni się specjalnie nie czepiają.
_________________
Pegasus w nawigacji !!!
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
KillerPL
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Cze 2011
Posty: 10
Wysłany: 2011-07-01, 21:09   

No to fajnie. A jakie mozecie polecic ustawienia GPS w AM bo mi troche na mapce przeklamuje znaczy ja jestem jakby dalej a na nawigacij pokazuje ze jestem jakies pare metrow w tyl. ale taki problem jest tyko podczas jazdy bo na postoju dobrze pokazuje.
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 574 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6368
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-01, 21:13   

KillerPL napisał/a:
na nawigacij pokazuje ze jestem jakies pare metrow w tyl. ale taki problem jest tyko podczas jazdy bo na postoju dobrze pokazuje.

To norma na większości nawigacji, nie przejmuj się. Możesz na próbę pobawić się ustawieniami kompensacji opóźnienia sygnału zmieniając np. z 1,3s na 1,4s lub w drugą stronę.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
KillerPL
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Cze 2011
Posty: 10
Wysłany: 2011-07-04, 20:35   

Dzieki cybant pobawilem sie i teraz jest elegancko pokazuje dokladnie ustawilem com 1 i 57600 bps i opoznienie na 1,2 s i odchylenia male :D i jest supcio
 
 
pawelz22
azymut


Dołączył: 18 Lip 2011
Posty: 2
  Wysłany: 2011-07-18, 22:38   GoClever navio 500 - Odblokowanie

Jak odblokować Windowsa CE w tej nawigacji ? Szukałem na forum ale nie mogłem znaleźć żadnej informacji.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-11-06, 18:04, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 22
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8344
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-18, 22:51   

1. po co
2. explorer na sd i zmień mu nazwę na gpstest
_________________
Pegasus w nawigacji !!!
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
pawelz22
azymut


Dołączył: 18 Lip 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-07-20, 10:22   

1) Chce wgrać na nią AutoMapę
2) Mógłbyś napisać trochę dokładniej co trzeba zrobić krok po kroku, bo wcześniej nie instalowałem nic na nawigacjach i nie wiem o co chodzi.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 22
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8344
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-20, 11:44   

1.Odblokowanie to pozbycie sie menu. Wgranie autompay to całkiem inna procedura.
Instalujesz am, zmieniasz ścieżkę w ustawieniach i gotowe, jakbyś choc chwile pochodził po menu to byc zauważył.
2. Kopiujesz plik i zmieniasz nazwę, to jak na pendrive, nic wspolnego z navigacjami w sumie nie trzeba mieć.
_________________
Pegasus w nawigacji !!!
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Zibixx 
Waypoint


Dołączył: 16 Gru 2009
Posty: 17
Wysłany: 2011-11-05, 17:10   Goclever navio500

Proszę o pomoc jak odblokować Goclever navio500 jakieś linki do opisu i gotowych paneli .Dzieki za każdą pomoc
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 102
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3716
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-11-05, 17:23   

Zibixx, dzisiaj mam dobry dzień i poszukałem za Ciebie :-D
Zibixx napisał/a:
gotowych paneli

http://www.my-navia.pl/vi...hlight=navio500
Zibixx napisał/a:
jak odblokować

http://www.my-navia.pl/vi...hlight=navio500
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,45 sekundy. Zapytań do SQL: 13