Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z explorerem i rejestrem
Autor Wiadomość
emilzx
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 02 Sie 2011
Posty: 9
Wysłany: 2011-08-02, 14:39   Problem z explorerem i rejestrem

1. Mam Larka 50.2 i odblokowałem go znaczy mam dostęp do explorera.exe i chodzi ale mam taką sprawę co zrobić żeby się uruchamiał automatycznie jeste w nim coś takoiego jak setings i tam sie wybiera gps2 albo explorer a jak dam explorer i zastosuje to i tak sie uruchamia standarrtowe menu.
Stąd moje pytanie co zrobić
Ewentualnie mam jeszcze pomysła żebuy znaleźć ten plik odpowuiedzialny za to menu w rejestrze ale nie moge go znaleźć jak by ktoś mógłpodać lokalizacje byłbym wdzięczny
2. I druga sprawa żeby nie zaśmiecać forum więc napisze a ma to wspólnego z 1 pytaniem

Co zrobić żebuy mieć polskiego explorera modyfikowałem go na kompie reshackerem ale nie da rady spolszczyć do końca
 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 56
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1053
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2011-08-02, 16:11   

emilzx napisał/a:
jeste (???) w nim coś takoiego [...] uruchamia standarrtowe menu.
[...] żebuy znaleźć ten plik odpowuiedzialny [...] mógł|podać
Szanowny kolego emilzx - powinieneś pisać trochę wolniej, wtedy prawdopodobnie nie popełniłbyś tylu ewidentnych błędów (literówek). Po napisaniu przeczytaj najpierw sam, a przekonasz się ile błędów jesteś w stanie wyłapać. Zasady interpunkcji też są Ci obce?
emilzx napisał/a:
znaleźć ten plik odpowuiedzialny za to menu w rejestrze
(???) Z tego słowotoku trudno jest cokolwiek zrozumieć :roll: Plik odpowiedzialny za menu nie znajduje się w rejestrze! Z tym modelem Larka miałem styczność już dawno, ale Menu jest chyba w folderze \Windows. Jego nazwy już nie pamiętam.
Aby uprościć Twoje zmagania ze sprzętem polecam wgrać jakiś pulpit z działu PULPIT ClubManiaca
Osobiście polecam ImarMenu przetestowane i sprawdzone na Lark 50.2

[ Dodano: 2011-08-02, 16:12 ]
emilzx napisał/a:
mieć polskiego explorera
Jest w apteczce (Dział Download) Apteczka
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
emilzx
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 02 Sie 2011
Posty: 9
Wysłany: 2011-08-02, 16:25   

chodziło mi o rejestr [HKEY_LOCAL_MACHINE\init]
i tam "Launch50"="gps2.exe" wystarczy zmienić na explorer.exe

a tak pisze te literówki bo pisze z telefonu nie mam tam polskich liter i ciężko pisac wogóle
A polskiego w tej apteczce nie ma sparwdzałem
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10