Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-12, 13:31
GPMapa czyli Mapamap dla Androida
Autor Wiadomość
Magda141266 
młodszy inspektor GPS
Sony XPERIA S


Dołączył: 08 Cze 2011
Posty: 12
Skąd: Świętokrzyskie
Wysłany: 2012-06-12, 08:17   

Czy GPMapa,MapaMap działa komuś na Sony Xperia S?Chodzi mi o to czy jest na pelnym ekranie bo u mnie niestety nie. Mapamap też nie chce odpalic ,wywala błąd przy urchomieniu.
 
 
rste
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Kwi 2009
Posty: 8
Wysłany: 2012-07-06, 11:38   

Czy mapa Q2 działa na androidzie
 
 
Bonawentura 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 07 Cze 2009
Posty: 73
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-07-06, 12:38   

Próbowałem, u mnie nie działa (Samsung Galaxy Y, android wersja 2.3.6)
Zanim zaczniesz coś działać, radzę zrobić pełną kopię katalogu Mapamap.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2012-07-11, 14:11   

revan881 napisał/a:
na nowej wersji nie działają mapy 2012Q2
Czyli tak samo, jak dla WinCE
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
kodi28
Navi Expert
Bajo


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 272
  Wysłany: 2012-07-13, 23:24   

:idea: Światełko w tunelu info od imsgisu
"Wersja 7.2.8 powinna niebawem się ukazać."
_________________
Drogę wskazuje mi Huawei P8 Lite
 
 
jurek7806
Navi Expert


Dołączył: 11 Gru 2008
Posty: 298
Wysłany: 2012-07-25, 10:45   

Wersja 7.2.12 w markecie
 
 
perinoid 
Navi Expert



Pomógł: 6 razy
Dołączył: 15 Lip 2008
Posty: 304
Skąd: W-wa
Wysłany: 2012-07-25, 12:04   

Zainstalowałem wczoraj dla sprawdzenia. Dzisiaj chciałem ją sprawdzić w trasie, ale podczas próby uruchomienia w garażu jedyne co zobaczyłem to komunikat, że brak jest połączenia z internetem i żebym spróbował później. Orientuje się ktoś może, czy któraś z wersji zarejestrowanych (LifeTime?) potrafi wystartować i działać bez aktywnego połączenia z siecią? Chciałbym mieć pełną elastyczność, a nie być przywiązany do internetu (nie wszędzie jest zasięg WiFi czy sieci telefonicznej, jak np. w garażu czy na jakimś zadupiu). W wersji obecnej program ten jest dla mnie nieakceptowalny.

OK. Wyjaśniło się. Zrobiłem update programu (Google Play zaproponowało bo jest nowa wersja). Tylko potem należało ponownie odpalić MM, bo chciała sobie ściągnąć nowe paczki z serwera Imagisu oraz okazało się, że poprzednia mapa jest niekompatybilna, więc musiałem ją wywalić i ściągnąć nową (2012Q2). I teraz startuje bez sieci. Swoją drogą, przydałby się jakiś bardziej opisowy komunikat.
_________________
Lark Freebird 43.1 (drugi z kolei, poprzedniego zabiłem)
 
 
wietkong
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Gru 2009
Posty: 36
Wysłany: 2012-08-06, 00:39   

koledzy czy dostępna jest gdzieś mapa UK?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2012-08-06, 08:48   

wietkong napisał/a:
mapa UK

Danielos 102 napisał/a:
MapaMap Polska dla urządzeń mobilnych z systemem Android {.....} w nawigacji samochodowej po Polsce.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Geoeye 
Waypoint
Geoeye


Wiek: 27
Dołączył: 21 Lip 2011
Posty: 97
Skąd: Polska
Wysłany: 2012-08-22, 20:17   

Witam
Dzrodzy uzytkownicy mam dla was podniosła informacje ze studzia IMAGIS- u a otóż chodzi o to że wysłałem zapytanie o mapamap na europe dla naszego andka a w odpowiedzi dostałem:

Witam,

Tak system jest już gotowy, kończymy opracowywać mechanizmy pobierania poszczególnych krajów.



Z poważaniem,
Karolina Piórkowska

Także może będzie pasował crack z poslki ale na 100% może użyją nowych zabezpieczeń. Także zobaczymy pożyjemy. Miejmy nadzieje że beda stare zabezpieczenia a jak nie to że szybko zostaną one złamane
 
 
 
jurek7806
Navi Expert


Dołączył: 11 Gru 2008
Posty: 298
Wysłany: 2012-09-19, 18:56   

Wersja Europa info

http://www.telix.pl/artyk...y--3,50630.html
 
 
adijos93 
GPS instruktor
Honor 4C


Pomógł: 1 raz
Wiek: 26
Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 869
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2012-09-19, 21:34   

http://www.mapamap.pl/fil.../MapaMap.EU.apk
plik apk nie scrackowany oczywiście;p
_________________
MapaMap Android PL+EU + Yanosik + NaviExpert: Honor 4C

MapaMap Win CE Europa ? : Lark 50.3
 
 
Geoeye 
Waypoint
Geoeye


Wiek: 27
Dołączył: 21 Lip 2011
Posty: 97
Skąd: Polska
Wysłany: 2012-09-20, 14:36   

I automapa czyli aquart jest w dupie albo szybko wydadzą Europe albo będzie tracić klientów. Ja jeżdżę po Polsce na automapie a na Europe przerzucę się na mapę map jutro sprawdzę w trasie. Zobaczymy jak będzie działać. A i musiałem kupić kartę 8 GB bo 4 to za mało. mapy na Europe od tomtoma także z tego co wiem to tomtom na europie zachodniej Niemcy itp podobnoć wymiata.
 
 
 
adi22 
azymut


Wiek: 41
Dołączył: 21 Wrz 2012
Posty: 1
Wysłany: 2012-09-21, 11:01   

zainstalowałem mapamap 7 na htc desire hd i cały czas po wybraniu trasy jest''Lokalizuje Satelity'' i tak wiecznie jakies pomysły?
 
 
Geoeye 
Waypoint
Geoeye


Wiek: 27
Dołączył: 21 Lip 2011
Posty: 97
Skąd: Polska
Wysłany: 2012-09-21, 11:28   

Zainstaluj jeszcze raz ja tak miałem na swoim Samsung GT-I5800 reinstalacja pomógł. To samo miałem na mapa map Europa.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 12