Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: jacekp1313
2013-10-24, 19:38
Primo 9.6.1 (BECKER)
Autor Wiadomość
kropes
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 06 Kwi 2010
Posty: 17
Wysłany: 2011-09-20, 21:05   Primo 9.6.1 (BECKER)

Za niemieckim forum nowe Primo
http://www.digital-eliteb...180/index2.html

http://www.technet.hu/tel...ar_navi/397730/

http://www.igomyway.com/business/2018
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-12-30, 10:00, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Dymion 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 10 Lip 2009
Posty: 12
Wysłany: 2011-09-21, 08:23   

No to zacieramy ręce czekając na "więcej".
 
 
arturx 
Waypoint


Dołączył: 28 Wrz 2008
Posty: 86
Wysłany: 2011-09-21, 21:19   

przeczytałem ten drugi link przypomoc translatora. Piszą że z zewnątrz nic nowego. Miejmy nadzieje że wenątrz są ciekawe zmiany
Ostatnio zmieniony przez arturx 2011-09-21, 21:53, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
smieszek 
Waypoint


Wiek: 95
Dołączył: 24 Maj 2011
Posty: 41
Wysłany: 2011-09-21, 21:28   

ja tez :-)
http://translate.google.p...%2F2018&act=url
 
 
TheCrimsonKing 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Gru 2010
Posty: 23
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-09-22, 15:48   

Czy to juz jest oficjalna stabilna wersja?
Tez czekam z niecierpliwoscia... (=
_________________
iGO 2.0 Android
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2011-09-22, 15:56   

Pewnie cos zostalo ulepszone.Nikt nie robi nowszej wersji po nic.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
lordelus
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Maj 2009
Posty: 118
Skąd: Transylwania
Wysłany: 2011-09-22, 21:12   

Ja mam Beckera Ready 50 już dwa tygodnie i nawet fajny. TMC w primo 1.2 wykrywa i zatrzymuję się po odbiorze około 13 komunikatów, a na oryginalnym sofcie śmiga aż miło, tylko przydała by się wersja odblokowana żeby można wrzucić nowe licencje do TMC i dodatki.
_________________
Modecom MX3/Primo 2.0 9.6.5.245577+diMkaWA_P156.Wiman_mod ver.1.5(moim zdaniem najlepsza skórka)/Primo 2.4.0 (9.6.13.267029)+diMkaWA_P171_TomSoft_(a)+TMC RTA-3000
 
 
mikisan
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 10 Cze 2009
Posty: 264
Wysłany: 2011-09-22, 21:28   

mirko1 napisał/a:
.Nikt nie robi nowszej wersji po nic.

Po pieniądze? ;-)
Marzy mi się niby dość oczywista zmiana -dodanie "przez okolicę" przy wyborze punktów pośrednich. Owszem, można to "po mapie" wprowadzić ręcznie ale prosta zmiana i mniej uważni nie musieliby zapoznawać sołtysów w każdej wiosce, którą dodali jako punkt pośredni :-D
Bo tak to jak wiecie działa mniej więcej....
_________________
GC 5065BT, 5070

 
 
kropes
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 06 Kwi 2010
Posty: 17
Wysłany: 2011-09-23, 00:01   

panowie to wszystko dziala ale nie w Polsce w Niemczech to wszystko ma szanse dzialania
i pewnie zadziala bo mam mediona i wszystko dziala bez zarzut
 
 
coobah 
Waypoint


Dołączył: 11 Maj 2010
Posty: 51
Wysłany: 2011-09-23, 00:37   

mirko1 napisał/a:
Nikt nie robi nowszej wersji po nic.


Oj tam, oj tam...
A Aqurat ze swoją AM właśnie tak postępuje.. :D
_________________
Taka ciekawostka :D

http://www.my-navia.pl/vi...p=468296#468296
 
 
 
kargulmk11
Waypoint


Dołączył: 17 Gru 2009
Posty: 96
Wysłany: 2011-09-23, 12:51   

A co to za urządzenie Yes I Go GO885 ?
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1275
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2011-09-23, 13:41   

kargulmk11, Użyj translatora - http://www.technet.hu/tes...12__gigant_gps/
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2011-09-23, 18:00   

mirko1 napisał/a:
Pewnie cos zostalo ulepszone.Nikt nie robi nowszej wersji po nic.
Z nowosci w Primo 2.0 chociazby takie:
- jesli Primo wykryje zbyt niska predkosc, domniemywa ze potuszamy sie w korku i w zwiazku z tym proponuje alternatywne trasy celem ominiecia miejsca ze zmniejszona przepustowoscia - oczywiscie daje nam wybor - nowa trasa lub ta ktora sie poruszamy.
- Primo rozpoznaje tunele i wyswietla obraz pojazdu w tunelu, a nie tak jak bylo wczesniej - pojazd jechal nad tunelem. (wprawdzie tuneli w Polsce mamy prawie zero, ale opcja fajna np w Austrii)
- Realistyczne widoki skrzyzowan maja byc niejak dotad podstawiane losowo, lecz dobierane do warunkow terenu - nie bedzie gor w centrum miasta i rownin w terenie gorskim ;-)
- Ulepszona obslugga obrazow rastrowych,
- zoptymalizowany kod - powinno uruchamiac sie szybciej oraz przeliczac szybciej trase.
- Wymagania sprzetowe ponoc sie nie zwiekszyly.
i to narazie tyle o wersji 2.0 - w kazdym razie zapowiada sie obiecujaco
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2011-09-23, 18:50   

Zawsze to cos.
Dzieki janusz_40.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
tak
Waypoint


Wiek: 29
Dołączył: 09 Paź 2009
Posty: 132
Wysłany: 2011-09-28, 21:20   

Co to może być może to jest to sprawdzicie.
btdigg.org/search?q=igo+primo+2.0&info_hash=37d40438b04d40fa146f934393f7037b43437d30
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 11