Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-08-05, 19:48
Modecom Freeway MX2 i inne programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2012-01-13, 19:25   

Dograj data.zip na 800*480 - jest w wątku z linkami
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
JosephB
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Gru 2011
Posty: 13
Wysłany: 2012-01-13, 21:17   

Nie mogę znaleść. Był byś tak uprzejmy by mi podać ten link?
Gdzie umieścić ten plik jak już go będę miał? Wprost na kartę czy w folderze "navigator" ?
Z góry dzięki za pomoc.
 
 
atym 
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 14 Lis 2011
Posty: 281
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2012-01-13, 21:17   

aqua napisał/a:
atym mam ten sam problem czy przypadkiem udało ci się jakoś tego garmina uruchomić?



Niestety... nie udało się. :cry:
Powróciłem do swojej wersji plików i teraz śmiga. Trochę denerwujące jest tylko to, że nie ma takiej płynności grafiki w czasie nawigowania jak w innych programach, ale można przeżyć.

[ Dodano: 2012-01-13, 21:20 ]
Napoleonik czy u Ciebie AutoPilot Truck też tak strasznie muli?

Zassałem od Ciebie, tak więc może wiesz co jest nie tak.
_________________
Modecom FreeWay MX2 + TMC GNS FM9 RDS
 
 
Enjama
Waypoint


Dołączył: 10 Sty 2011
Posty: 47
Wysłany: 2012-01-27, 23:47   

Napoleonik, a może ktoś inny który potrafi :)

Mógłby ktoś dodać Mapy i poi najnowsze TeleAtlas do gotowca od @Napoleonik do Igo Primo 2 Internacional ?
Próbowałem z Mapchanger ale po wybraniu TA program sam się nie restartuje...

Może ktoś mi pomóc z tym
 
 
atym 
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 14 Lis 2011
Posty: 281
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2012-01-28, 17:18   

Enjama miałem ten sam problem ;-)

poczytaj sobie: :arrow:
Kod:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=10863&postdays=0&postorder=asc&start=585


tam znajdziesz odpowiedź :-)
_________________
Modecom FreeWay MX2 + TMC GNS FM9 RDS
 
 
Napoleonik 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 15 Sie 2010
Posty: 100
Skąd: Polska
Wysłany: 2012-01-28, 19:26   

atym, U mnie autopilot działa OK (defragmentacja karty SD) ;-)

Garmin u mnie działa na Modecom MX2.
Karta SDMMC.
Usuń wszystkie pliki z folderu Garmin\runGMXT\ settings poza GarminDevice.xml,
Wyczyść pliki, i jesli uruchomi Ci się wersja trial wejdź w aktywację , spisz numer , wygeneruj kod , wpisz w odpowiedni plik *.UNL i wpisz i odblokuj.
Powinno działać ,ale nie musi i nie wiem dlaczego. Próbuj na emulatorze, a dopiero potem na nawigacji - łatwiej i szybciej
Pozdrawiam i powodzenia w walce z Garminem

Enjama, PW
_________________
 
 
hudy1 
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 27 Mar 2009
Posty: 475
Skąd: Ziemia Obiecana
Wysłany: 2012-01-28, 19:53   

Napoleonik napisał/a:
(defragmentacja karty SD)

Czy aby nie format? :mrgreen:
_________________
Modecom MX2
 
 
Napoleonik 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 15 Sie 2010
Posty: 100
Skąd: Polska
Wysłany: 2012-01-29, 10:06   

Cześć. Może być i format po wcześniejszym backup'ie zawartości, ale tu nie chodzi o błędy tylko o "zamulanie" nawigacji czyli zbyt powolnym odczycie :lol:
_________________
 
 
exiter123
Waypoint


Dołączył: 19 Gru 2011
Posty: 24
Wysłany: 2012-02-01, 22:29   

czy każdemu tak ospale chodzi mapamap? tzn chodzi mi o menu, że jak coś kliknę to muszę poczekać chwilkę zanim załapie...
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18889
Skąd: 3City
Wysłany: 2012-02-01, 22:31   

Która wersja MM? Któras z poprzednich tak miała na wielu urządzeniach
_________________

 
 
exiter123
Waypoint


Dołączył: 19 Gru 2011
Posty: 24
Wysłany: 2012-02-01, 22:44   

2.2.0.3?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18889
Skąd: 3City
Wysłany: 2012-02-01, 22:46   

exiter123 napisał/a:
mapamap
exiter123 napisał/a:
2.2.0.3
Na tek wersji nawigował Napoleon w drodze na Moskwę
_________________

 
 
exiter123
Waypoint


Dołączył: 19 Gru 2011
Posty: 24
Wysłany: 2012-02-01, 22:51   

sorx to był numer patcha:P chodziło mi o mapamap ver. 7.0.2 hehe przeszukałem całe forum, ale nie znalazłem nigdzie nowej wersji do ściągnięcia..
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18889
Skąd: 3City
Wysłany: 2012-02-01, 22:54   

Do działu z linkami ACTA się jeszcze nie dobrało...
_________________

 
 
exiter123
Waypoint


Dołączył: 19 Gru 2011
Posty: 24
Wysłany: 2012-02-01, 22:58   

qrna tyle już latałem po tym forum a dopiero teraz odkryłem ten najcenniejszy dział:)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10