My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
TomTom XXL Classic Europa
TomTom XXL Classic Europa
299.00 PLN
smartGPS SG710 MapaMap Polska
smartGPS SG710 MapaMap Polska
149.00 PLN
VORDON 5 Europa
VORDON 5 Europa
195.00 PLN
Lark FreeBird 50.3 LarkMap Polska
Lark FreeBird 50.3 LarkMap
168.40 PLN
Navroad ENOVO S AutoMapa Polska
Navroad ENOVO S AutoMapa
335.61 PLN
Manta GPS470 Easy Rider Europa
Manta GPS470 Easy Rider Europa
140.77 PLN
Manta GPS460 Europa
Manta GPS460 Europa
166.06 PLN
TomTom GO 500 Europa
TomTom GO 500 Europa
791.00 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2013-06-14, 09:23
GoClever 5070 w Biedronce
Autor Wiadomość
spajrek 
Waypoint



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 10 Mar 2008
Posty: 170
Skąd: Żmigród
Wysłany: 2011-11-14, 00:02   GoClever 5070 w Biedronce

Już od 1 grudnia w Biedronce zagości ten model nawigacji w cenie 189zł

(strona numer 29 w folderze) http://gazetka.biedronka....j_pomyslow.html
_________________
GOCLEVER 5040

http://chomikuj.pl/spajrek
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 22
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8371
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-11-14, 19:42   

Znam ten model ogólnie, fajna zabawka. Taki 5060 w lepszym wydaniu.
_________________
Pegasus w nawigacji !!!
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 497 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17233
Wysłany: 2011-11-14, 21:05   



Dasior, tam jest Mireo 3. czy 4? Bo w reklamie jest screen z DontPanic (czyli Mireo 4)
_________________

 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 22
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8371
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-11-15, 08:55   

Tam jest DontPanic :-)
_________________
Pegasus w nawigacji !!!
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 497 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17233
Wysłany: 2011-11-15, 09:01   

To dziekuję.
W porównaniu do BlackEdition krok w tył (jeśli chodzi o konfiguracje i komfort obsługi)

Poza tym - problem z licencją do map
_________________

 
 
klapson
azymut


Dołączył: 15 Lis 2011
Posty: 1
Wysłany: 2011-11-15, 10:43   

Od dawna przymierzam się do kupna GPSa, niestety nie znam się dobrze. Czy taki GPS będzie dobry dla Taxi? Czy faktycznie dołożyć więcej i kupić coś lepszego (ile i co)? Jakie są rażące wady tego modelu? Na czym miałby polegać problem z licencją do map? Czy GPS ten posiada wbudowaną pamięć flash czy slot na karty SD? Można na nim oglądać zdjęcia, filmy, słuchać muzyki?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 497 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17233
Wysłany: 2011-11-15, 10:55   

Urządzenie - jak wszystkie GC - jest OK. Problem sprawia mało czytelny w słońcu wyświetlacz (w starych modelach były lepsze)
Co do taxi - to chyba najważniejsza jest baza adresowa (mi wystarczy, że trafię na ulicę, a numeru domi moge sobie szukac przez kilka minut), a pod tym względem chyba najlepsza jest AutoMapa (nie sądziłem, że ją kiedyś pochwalę...). Mozna dokupić i bez problemu zainstalować na karcie pamięci +przeróbka menu (lub wgranie nowego) i jest wybór programu nawigacyjnego
Lic do map - chodzi o mapy "z neta" (wersja "hackware"). Na stronie GC po rejestracji można pobierać aktualizację
Multimedia - GC zawsze były dobre, wbudowane odtwarzacze nieźle sobie radzą, a i podmienić na inny łatwo. Oczywiście, film trzeba konwertować na mniejsza rozdzielczość, inaczej nie ma mowy o płynności
Dodatkowe plusy GoClevera to niezły serwis i fachowiec od GC na forum - czyli kol Dasior
Sloty maja wszystkie urządzenia (pomijam modele sprzed wielu lat), a pamięć wbudowana jak w opisie Biedronki (256MB)
_________________

 
 
mikisan
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 10 Cze 2009
Posty: 266
Wysłany: 2011-11-23, 23:35   

Małe pytanie, nie znalazłem odpowiedzi w sieci -czy to ma ekran HD? Oby nie moim zdaniem, bo zysk z niewielkiej poprawy jakości obrazu tonie w zamuleniu procesora. Tu szybszy procek plus zwykła rozdziałka dałyby niezłego kopa jak mniemam.
_________________
GC 5065BT, 5070

 
 
ELM0 
guru
Samsung S5



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1224
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2011-11-24, 06:56   

Na stronie GC pisze że ta navi ma 128 MB ram. hmm
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl

 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 238 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 8142
Wysłany: 2011-11-24, 07:28   

Na pokładzie WinCE 6: http://www.goclever.com/pl/gps/366-GC-5070-PL.html
I już wydali erratę do instrukcji...
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
ELM0 
guru
Samsung S5



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1224
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2011-11-24, 10:08   

Kupie ją szwagrowi na prezent. Będzie co testować za taką kasę :-)
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl

 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 497 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17233
Wysłany: 2011-11-24, 10:58   

Info z instrukcji do tego modelu:
Cytat:
Każdy nabywca urządzenia GoClever 5070 PL ma możliwość bezpłatnej jednorazowej aktualizacji zainstalowanej w urządzeniu mapy Polski (GoClever Map) przez 12 miesięcy od zakupu.
_________________

 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 22
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8371
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-11-24, 20:01   

Nie ma HD. reszta sie zgadza, 128mb ma.
_________________
Pegasus w nawigacji !!!
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
CR7
[Usunięty]

Wysłany: 2011-11-25, 00:10   

No jak jeszcze dostanę ją w sobotę w którejś biedronie to i ja się skuszę
 
 
krk
Waypoint


Dołączył: 05 Mar 2008
Posty: 22
Wysłany: 2011-11-25, 19:48   

mam pytanie czy tą nawigacje z biedronki będzie można normalnie odblokować i wrzucać mapy np. Automape ?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,22 sekundy. Zapytań do SQL: 13