My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
Goclever NAVIO 520 DVR Polska
Goclever NAVIO 520 DVR Polska
199.00 PLN
TomTom Start 60 Europa
TomTom Start 60 Europa
489.00 PLN
Manta GPS470 Easy Rider Europa
Manta GPS470 Easy Rider Europa
129.00 PLN
Goclever NAVIO 520 DVR Europa
Goclever NAVIO 520 DVR Europa
183.99 PLN
Garmin Nuvi 54 LM Europa
Garmin Nuvi 54 LM Europa
519.00 PLN
VORDON 5 Europa
VORDON 5 Europa
195.50 PLN
Garmin Nuvi 3597 LMT Europa
Garmin Nuvi 3597 LMT Europa
1047.00 PLN
TomTom Via 135 Europa
TomTom Via 135 Europa
395.00 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
GC5070 i inne programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
przemo007 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Kwi 2008
Posty: 6
Wysłany: 2011-12-02, 12:38   

witam ! pytanie dla 'wtajemniczonych" - mam automapę na karcie pamięci - jak pokazać urządzeniu że właśnie z tego programu chcę korzystać. Nie umiem wyedytować ścieżki.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 23
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8379
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-12-02, 12:45   

W menu na to zmienić, wystarczy zapoznać sie z urządzeniem.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 102
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3705
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-12-02, 12:48   

przemo007, w menu masz możliwość wyboru programu nawigacyjnego np. na AM
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
mymaniek
Waypoint


Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 22
Wysłany: 2011-12-02, 14:51   

Koledzy a na jakich predkosciach i portach GPS powinna dzialac AutoMapa na tym GC5070 bo bylem dzis na lotnisku po siostr i nie zlapal mi GPS musialem jechac na orginale. A i czy jest mozliwosc wgrania jakiegos innego Menu nie tracac gwarancji. A i jeszcze jedno jakie te filmy powinny byc bo wgralem na karte i format Mp4 i AVI i w tym playerze nie widzi ?? Dzieki i pozdrawiam
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 23
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8379
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-12-02, 16:55   

Menu jest bardzo fajne, nie wiem co Wam sie nie podoba. Wgra jakiekolwiek i wybierz jako progam GPS.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 102
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3705
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-12-02, 16:57   

mymaniek, w AM wejdz w ustawienia GPS i ustaw Auto ( automatyczne szukanie portów GPS) potem jak już złapie sygnał GPS to przestaw na COM, oczywiście na sygnał GPS czekasz pod gołym niebem. Co do odtwarzacza to wgraj inny z tego działu :arrow: http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=56 ,bo na fabrycznym raczej nic nie odtworzysz.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
gbolak 
Waypoint



Dołączył: 07 Mar 2009
Posty: 20
Skąd: Jasło
Wysłany: 2011-12-13, 15:27   

Witam mam problem z IGO Primo.Po uśpieniu i ponownym wybudzeniu po kilku sek .sprzęt zawiesza się i pozostaje tylko reset.Zaznaczyć muszę ,że na oryginalnym programie nie ma żadnego problemu.Czy ktoś zna może przyczynę.Bardzo proszę o pomoc
_________________
http://chomikuj.pl/gbolak
 
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 2469
Wysłany: 2011-12-14, 07:54   

mymaniek napisał/a:
Koledzy a na jakich predkosciach i portach GPS powinna dzialac AutoMapa na tym GC5070

na partycji systemowej , w katalogu dont panik jest pliczek tekstowy w którym masz wpisany port i predkość.
Port to na pewno com7 a prędność bodajże 34700.
Pisze z pracy, więc dane prędkości podaję z pamięci. W kazdym razie masz jedna prędość "trzydziestotysięczną " do wyboru w AM
U mnie na tych ustawieniach działa bez problemu
_________________
MiO 500, Modecom MX3== iGO Primo 2(9.6.5) - Dimka 1.5.3 / iGO 2(9.6.1) - skin Pan_Karpik / iGO (9.6.13)- skin Dimka 1.7, skin Decent, skin gJak /iGO 9.6.8-skin Pan_Karpik.
 
 
mamcar 
Waypoint


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 56
Wysłany: 2011-12-16, 20:58   

WItam

W temacie innych programów nawigacyjnych na GC 5070...

Czy katalog "mobilenavigator" zawiera tylko program do nawigacji? Czy mogę go wywalić (kopię mam), i wgrać inną nawigację?
Czy są tam również pliki ważne dla działania systemu?

Myślałem o AM PL, choć nie sprawdzałem jej rozmiaru jeszcze.

Czy niezbędna będzie karta pamięci?
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 102
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3705
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-12-16, 21:06   

mamcar, proponuję jednak kartę SD będzie lepiej , szybciej ,wygodniej i na pewno bezpieczniej.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 2469
Wysłany: 2011-12-16, 21:50   

a ja proponuję zerknąć na zapełnienie "dysku " SDMMC"
Jest zapełniony do granic możliwości, można się tylko domyslać jakim kosztem w 256 MB upchnięto system i program, mapę Polski.
Szansa na upchnięcie jakiegokolwiek innego programu jest niewielka, a karta ( 8 GB ) pozwoli na swobodne żonglowanie oprogramowaniem, szczególnie w kontekście bardzo łatwego uruchomienia tak dowolnego programu, jak i dowolnego pulpitu.
_________________
MiO 500, Modecom MX3== iGO Primo 2(9.6.5) - Dimka 1.5.3 / iGO 2(9.6.1) - skin Pan_Karpik / iGO (9.6.13)- skin Dimka 1.7, skin Decent, skin gJak /iGO 9.6.8-skin Pan_Karpik.
 
 
daro75
azymut


Dołączył: 23 Gru 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-12-23, 08:48   

witam, nowy jestem jak widac, proste pytanie dla was, ja nie mam pojecia. kupilem Goclever GC-5070 PL odblokowana tylko z mapa polski. mieszkam na cyprze sciagnalem mape cypru która uzywalem w moim telefonie z igo8 (cyprus.fbl) teraz jak i gdzie mam to zainstalowac lub wkleic. dziekuje za karzda podpowiedz. pozdrawiam wszystkich.
 
 
 
jenks
Waypoint


Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 115
Wysłany: 2011-12-23, 09:13   

daro75 napisał/a:
mieszkam na cyprze sciagnalem mape cypru która uzywalem w moim telefonie z igo8 (cyprus.fbl) teraz jak i gdzie mam to zainstalowac lub wkleic.
Skopiuj Swoje IGO 8 na kartę pamięci, usuń z niego foldery (save i sys ) następnie karta pamięci w GC, wejdz w ustawienia wybierz SDMC> igo exe,zapisz kliknij w symbol karty w górnym prawym rogu wejdz w nawigacje i wczyta się IGO.

[ Komentarz dodany przez: imar42: 2011-12-23, 09:52 ]
-----------------------------------------------------------
Poprawiłem użycie znaczników [quote]
Ostatnio zmieniony przez imar42 2011-12-23, 09:51, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
daro75
azymut


Dołączył: 23 Gru 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-12-23, 09:20   

dziekuje, spróbuje, miales na mysli wszystko co mam na karcie w telefonie dotyczące igo8? cały program?(to 2 foldery na karcie) co z rozdzielczoscia, nie bedzie problemu? mam htc diamond2.

[ Dodano: 2011-12-23, 10:52 ]
na karcie w tel mam 2 foldery pierwszy-2577 w ktorym jest autorun i autorun_8.nng i drugi folder igo8 w ktorym sa te foldery save, system i inne. te wlasnie foldery mam skopiowac na karte do GC? i wybrac potem ten autorun z folderu o nazwie 2577? chce sie upewnic zanim zrobie cos nie tak. dzieki
 
 
 
jenks
Waypoint


Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 115
Wysłany: 2011-12-23, 13:02   

Cytat:
daro75 napisał/a:
drugi folder igo8 w ktorym sa te foldery save, system i inne. te wlasnie foldery mam skopiowac na karte do GC? i wybrac potem ten autorun z folderu o nazwie 2577? chce
.....Sam folder IGO8 i dalej jak napisałem .
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,25 sekundy. Zapytań do SQL: 14