Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Primo - polski lang
Autor Wiadomość
SunFire
Waypoint


Dołączył: 02 Paź 2008
Posty: 20
Wysłany: 2011-12-31, 18:14   Primo - polski lang

Witajcie
czy ktos moze wystawic polski lang? Niestety link w linkowni nie dziala. Pozostale tez.

Z gory dzieki

Zdrowko w Nowym Roku dla wszystkich ;)
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-01-16, 06:43, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18958
Skąd: 3City
Wysłany: 2011-12-31, 18:33   

Już jest
_________________

 
 
ELM0 
guru
S10



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1276
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2011-12-31, 19:40   

SunFire, Tutaj znajdziesz - http://www.my-navia.pl/vi...p=332520#332520 ostatni post i ostatnia linijka
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
kytja
azymut


Dołączył: 30 Paź 2011
Posty: 2
Wysłany: 2012-01-01, 10:08   

Z chomikiem mam problem, czy lang pl do primo 2 w Noworocznej promocji koledzy możecie wrzucić w bardziej dostępne miejsce :-)
Dobrego Nowego Roku dla wszystkich !!!
 
 
ELM0 
guru
S10



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1276
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2012-01-01, 10:15   

kytja napisał/a:
Z chomikiem mam problem, czy lang pl do primo 2 w Noworocznej promocji koledzy możecie wrzucić w bardziej dostępne miejsce :-)
Dobrego Nowego Roku dla wszystkich !!!
Wrzuciłem na megaupload. Link w linkowni
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
embees1 
Navi Expert


Dołączył: 22 Mar 2008
Posty: 245
Wysłany: 2012-01-01, 12:32   

Czy jest możliwy lang, który będzie działał na wszystkich wersjach Primo?
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 81 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 7022
Skąd: znikąd
Wysłany: 2012-01-01, 17:38   

polski lang dla dimka 1.5.1 ( lang powinien działać bez angielskich zwrotów w skinie dimka 1.5.0 i " czystym" Primo).
Usunięto angielskie zwroty plus drobne korekty

http://www.multiupload.com/9OMVZP0JAI

gdyby ktoś znalazł w tym skinie jakieś angielskie zwroty prosze o info, mogłem czegoś nie zauwazyć

[ Dodano: 2012-01-01, 17:39 ]
embees1 napisał/a:
Czy jest możliwy lang, który będzie działał na wszystkich wersjach Primo?

oczywiście. Poz warunkiem, że uwzględnione w nim zostaną absolutnie wszystkie zwroty występujące w w tych wersjach i przypisanych nim wszystkich skinach ( oznacza to, ze najnowzy lang powinien działąć we wszystkich historycznych wersjach, jednak nikt nie jest w stanie przewidzieć, co programiści wymyślą w wersjach przyszłych )
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1689
Wysłany: 2012-01-01, 19:59   

Cytat:
gdyby ktoś znalazł w tym skinie jakieś angielskie zwroty prosze o info

Ustawienie nawigacji wizualnej: Auto closing time, sec
 
 
Arturek 
guru



Pomógł: 31 razy
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 1551
Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-01-01, 20:04   

Witam
Kolego NO_TAKI, jakbyś jeszcze miał czas przetłumaczyć skin GURJON to byłoby super - ekstra

Ja osobiście, nigdy nie lubiłem DIMKI

pozdrawiam
Arturek
_________________
Naviflash / MIO / Clarion
-----------------------------
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 81 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 7022
Skąd: znikąd
Wysłany: 2012-01-01, 20:07   

a sprawdzałeś na gurjonie ? jaby co - wrzuć na PW kominunikaty jakie masz po angielsku.
Liczy się każda spacja, duża i mała litera etc :-) .. jednym skowem komunikat po angielsku ma być jak w oryginale
P>S. ewentualnie prosze na PW link do gurjona.. spróbuję coś podziałć :-)
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
ubs 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 581
Skąd: UK
Wysłany: 2012-01-01, 22:54   

Tez bym skorzystal z checia, jakos do Dimki nie moge sie przekonac :mrgreen:
_________________
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 81 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 7022
Skąd: znikąd
Wysłany: 2012-01-02, 15:44   

nowa wersja langu.
wprowadziłem komunikaty dla skórek gj ( gdybym coś pominał - proszę o info )
Powinien obsługiwać więc wszystkie skórki dla primo 2 oraz zdecydowaną większość dla primo 1.2
Jako, że nie mam wszystkich wersji primo, ani wszystkich wersji skórek , nie mam więc możliwości testowania langu dla każdej wersji i skorki- zawsze jakiś komunikat może pozostać po angielsku.
Prosze więc w takiej sytuacji o podanie:
1. tekstu angielskiego komunikatu ( Bardzo, bardzo dokłądnie! istotne są duże i małe litery, spacje, intterpunkcja - wszystko! )
2. skórki w której ten komunikat wystepuje
3.Menu w ktorym pokazuje się angielski komunikat
Postaram się pomóc - z tym, że testować koledzy musicie sami :-)

lang do ściągnięcia stad:

http://www.multiupload.com/R8F82D2JC7


P.S. proszę o testy, jeśli wypadną pomyślnie, lang wrzucę do linkowni
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
Ostatnio zmieniony przez no_taki 2012-01-07, 14:22, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ubs 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 581
Skąd: UK
Wysłany: 2012-01-02, 22:20   

Pobrane, jutro potestuje w realu i dam znac.
Dzieki.

P.S. Sprawdzilem z orginalnym 0,7 GJ i SKIN_gjak_1.0.1_MOD_gjak_WAS_1.01 jak na razie wszystko przetlumaczone.

Mam pytanie gdzie znajde fraze zeby zmiejszyc w Przekroczenie predkosci, bo nie miesci mi sie i nie widze o ile procent czy przy Stalej km zwiekszam czy zmiejszam suwakiem.
Ucina mi w miescie i poza, widze np.
miescie, gdy predkosc jest wyzs.... i tu nie widze ile :-(
A moze gdzie zmiejszyc oba suwaki, dla miasta i poza :?:
_________________
 
 
pannonia75 
guru



Pomógł: 12 razy
Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 1030
Skąd: U.K.
Wysłany: 2012-01-03, 00:15   

ubs napisał/a:
Mam pytanie gdzie znajde fraze zeby zmiejszyc


Otwórz rarem Lang_Polish.zip

i plik "Dictionary.lang" w "Lang_Polish.zip/i18n/" wyciąg na pulpit.
Potem otwórz Notepadem i wciśnij ctrl+F

wpisz szukaną frazę czy jej fragment np.: "gdy predkosc jest" i daj szukaj w górę bądź w dół jeżeli nie znajdzie.
Jeżeli dalej nie znalazł "gdy predkosc jest" tzn że trzeba poprawić na "gdy prędkość jest"

Potem popraw wyszukaną frazę wg uznania, zapisz zmiany i wklej z powrotem do Lang_Polish.zip
i gotowe ;-)
_________________
Modecom MX3 + Primo 2.0 9.6.5.245577 + diMkaWA_P156.Wiman_mod ver.1.5 +tts_by_Wiman_ver.5.x + TMC RTA-3000
 
 
ubs 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 581
Skąd: UK
Wysłany: 2012-01-03, 01:34   

Dzieki, juz zrobione.
Co prawda przy Tolerancji Predkosci - Stala jeszcze ucina ale przy Procentowa widze w koncu liczby :mrgreen:
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11