My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: navigator
2007-09-09, 10:57
Monopoly v1.0
Autor Wiadomość
Luccas
GPS instruktor


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 21 Lip 2007
Posty: 592
Wysłany: 2007-08-27, 00:11   Monopoly v1.0

Program: Monopoly
Typ instalacji: exe (z poziomu pc + serial)
Numer (serial): 52142652


Krotki opis: monopol i tyle hehe kto nie gral nie zrozumi lol

------> sciagnij <-----

Opis instalacji:

1. Sciagnij paczke z powyzszego linku i rozpakuj na pc
2. Zainstaluj na navi z poziomu pc, postepuj pozniej z instalacja odpowiednio na navi
wybierajac folder do instalacji ....
3. Uruchom program na navi za pomoca monopoly.exe
4. Rejestrujemy klikajac register i wpisujemy: 52142652


Uwagi: nie przejmujcie sie, ze powitalny ekran przekracza rozdzielczosc i jest nieczytelny, po chwili pojawi sie gierka i juz jest wszystko ok. wystarczy kliknac na ekran.

Wymaga doinstalowania dodatkowych bibliotek ---> kliknij tutaj <-----

monopoly.gif
Monopoly screenshot
Plik ściągnięto 2125 raz(y) 12,47 KB

 
 
 
pppp
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Paź 2007
Posty: 95
Wysłany: 2007-11-18, 14:28   

Czy dziala wam to na Akirze? U mnie po uruchomieniu wywala jakies wyjątki i nie działa
 
 
minimex 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Sie 2007
Posty: 54
Skąd: Radom
Wysłany: 2007-11-18, 22:49   

Na Akirze też działa. :-)
Obrazek "monopoly.gif" pochodzi z katalogu instalacyjnego. Rzeczywisty widok na Akirze to jakby 240x240 (nie widać obrazu od linii "Player2" - w dół).
Aby prawidłowo widać było ekran powitalny wystarczy podmienić gx.dll (8.5k) na gx.dll(11k)

Gx.zip
Pobierz Plik ściągnięto 71 raz(y) 4,79 KB

 
 
pppp
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Paź 2007
Posty: 95
Wysłany: 2007-11-19, 11:06   

Nadpisalem biblioteki i jest okay
 
 
KaliA 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 74
Dołączył: 07 Wrz 2007
Posty: 8
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-11-19, 13:22   

minimex,
A na mojej Akirze 517(mimo podmiany gx) nadal widać kwadracik !
Pewnie jakby udało się go obrócić , byłoby dobrze, tylko . . jak to zrobić ?
Póki co, przekracza to, niestety, moje umiejętności :)
Możesz coś podpowiedzieć?
PZDR
_________________
KAPER
 
 
 
pppp
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Paź 2007
Posty: 95
Wysłany: 2007-11-19, 13:33   

Dokladnie to padniete byly mfcce300.dll i olece300.dll


U mnie tez kicha. Pomimo nowego gx.dll gierka i tak nie jest obrocona (plansza)
 
 
minimex 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Sie 2007
Posty: 54
Skąd: Radom
Wysłany: 2007-11-19, 14:48   

Cytat:
minimex,
A na mojej Akirze 517(mimo podmiany gx) nadal widać kwadracik !
Pewnie jakby udało się go obrócić , byłoby dobrze, tylko . . jak to zrobić ?
Póki co, przekracza to, niestety, moje umiejętności :)
Możesz coś podpowiedzieć?
PZDR


Podmiana gx.dll (11k) poprawia tylko start ekranu powitalnego.
Cytat:
Uwagi: nie przejmujcie sie, ze powitalny ekran przekracza rozdzielczosc i jest nieczytelny, po chwili pojawi sie gierka i juz jest wszystko ok. wystarczy kliknac na ekran.


To co napisałem:
Cytat:
Aby prawidłowo widać było ekran powitalny wystarczy podmienić gx.dll (8.5k) na gx.dll(11k)


Skąd więc pretensje, że podmiana obraca ekran.
Cytat:
U mnie tez kicha. Pomimo nowego gx.dll gierka i tak nie jest obrocona (plansza)
 
 
pppp
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Paź 2007
Posty: 95
Wysłany: 2007-11-19, 19:51   

Sory ale nie kolekcjonuję gierek ze względu na obraz startowy i to nie do konca wyswietlany. Po prostu gra sie nie nadaje do Akiry :)

[ Dodano: 2007-12-05, 11:07 ]
na gapi4 i akirze 517 staje deba. U was tez tak jest?
 
 
MC Ravel 
Waypoint



Wiek: 40
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 48
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-03-11, 16:05   

WITAM
Umnie smiga ale rozdzielczosc 240x240
Pozdrawiam
_________________
PozDraWiaM

MC R@VEL
THE MUSIC F@CTORY

SAMSUNG I900 OMNIA 16GB

Manta GPS-410 + SD 4GB
AutoMapa - MapaMap - Igo8 - Destinator - MioMap - AutoPilot
 
 
baniok77
azymut


Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-04-06, 22:39   

Witam! To mój pierwszy post na tym forum, dlatego na wstępie chciałbym bardzo podziękować za ogromną pomoc w przemianie mojej nawigaci w pełni funkcjonalnego palmptopa. Kupowałem Akire MM512 żeby się uniezależnić od papierowych map i atlasów, a przy okazji okazało się że dzięki temu forum moge też słuchać na niej mp3, oglądać clipy, posługiwać się kalkulatorem, notatnikiem i innymi dobrodziejstwami win ce (korzystając z okazji dodam że kupiłem MM512 z ładowarką sieciową w zestawie, dlatego zdziwiło mnie że nawigacja ta była sprzedawana też w zestawach bez ładowarki). Co do gierki Monopol to wszystko śmiga prawie poprawnie (pomijam ekran startowy, bo jest mało istotny), z wyjątkiem faktu że w trybie "view game summary" spód ekranu jest obcięty. Zdaje się że można wyświetlany obraz obrócić o 90st, tylko jak to zrobić w praktyce?
 
 
maxpl
GPS instruktor



Pomógł: 31 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 688
Wysłany: 2008-04-06, 23:23   

Do obracania ekranu użyj programiku GAPI.Opis znajdziesz na forum opisany przez Luccasa.
_________________
Jeżeli myślisz, że jesteś "cienki" to nie jesteś sam. Każdy kto tu trafi stanie się ekspertem tylko musisz dużo czytać zanim zadasz pytanie.
 
 
kareena 
Waypoint
akira mm-512 i SG710



Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 18 Lut 2008
Posty: 167
Wysłany: 2008-04-21, 21:44   

czy komuś sie w ogóle udalo rozciągnac grę na caly ekran? w sumie da sie grac tylko jak sie w akirze wejdzie w "summary" to nie umiem z niego wyleźć :P i gra sie dla mnie konczy bo robie reset ;)
_________________
k4r33n4
 
 
Artikk 
młodszy inspektor GPS
Smart Gps SG 310


Dołączył: 01 Lip 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-07-06, 15:25   

A na moim Smarciku SG 310 ta gra jak jeszcze kilka innych gier nie dziala poniewaz otwieram grę i jakbym nic nie zrobil ekran jakby się odświeża i nic ... Może by mi ktoś poradził :?: :?: :?:
 
 
diego6 
guru
szuruburu i fotograf



Pomógł: 31 razy
Wiek: 41
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1153
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-07-06, 16:02   

A możesz sprecyzować "jakbym nic nie zrobił", "jakby się odświeża" oraz "i nic"


_________________
N 52.42230, E 16.90681
FS LOOX N100 [2GB] + TT7, AM5, R66.7
NOKIA E90 [2GB] + GarminXT

LARK 35.7 [0GB] MM6 easy
NOKIA 9300 [2GB] + HOLUX GPSSlim236 + TT5
AKIRA MM3518 A3 [0GB] + MM4
AKIRA MM512 [4GB] + TT6, iGo8, AM5, MM5, R66 i GarminXT
GARMIN-Palm iQue 3600
GARMIN nüvi 360
 
 
 
Artikk 
młodszy inspektor GPS
Smart Gps SG 310


Dołączył: 01 Lip 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-07-07, 09:44   

No wiesz mam zainstalowana gre ale gdy klikne "Open" na paksku albo klikne dwa razy myszka to nie otwiera sie program ...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 5,95 sekund. Zapytań do SQL: 13