Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-08-05, 20:54
Igo primo + freeway HD
Autor Wiadomość
Adalberd
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Mar 2009
Posty: 13
Wysłany: 2012-04-08, 12:47   Igo primo + freeway HD

Witam serdecznie,

Czy komuś udało się uruchomić Igo8 na freeway HD ? Jedno Igo 8 uruchamia mi się na pół ekranu, drugie się uruchamia ale dotyk nie działa. Nie wiem czy można w pliku sys.txt odpowiednie ustawienia wpisać?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18830
Wysłany: 2012-04-08, 12:58   

Szukaj wątkow o iGO na Twoja rozdzielczość
_________________

 
 
Adalberd
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Mar 2009
Posty: 13
Wysłany: 2012-04-08, 13:04   

No właśnie nic nie znalazłem
 
 
rockes 
Waypoint


Dołączył: 01 Lut 2012
Posty: 32
Wysłany: 2012-04-10, 21:17   

Spróbuj poniższych wpisów w sys.txt:

[device]
type="MODECOM FREEWAY MX2 HD"

[rawdisplay]
highres=1
screen_x=800
screen_y=480
stretch=1
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18830
Wysłany: 2012-04-10, 21:21   

Adalberd napisał/a:
nie znalazłem
A szukaleś? Jest wątek z linkami do iGO, a w nim
Cytat:
iGO na 800*480: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=*********
- http://www.my-navia.pl/vi********
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10