Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: ___Olivia_
2014-09-17, 18:50
SmartGPS sg720 reanimacja, backup
Autor Wiadomość
krzys72pl
azymut


Dołączył: 14 Kwi 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-04-14, 13:47   rejestr sg720

Czeeee.
Bardzo prosze o kopie rejestru w formacie .ceimg sg720
 
 
leszek2204
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Mar 2013
Posty: 10
Wysłany: 2014-09-17, 16:41   SmartGPS sg720 reanimacja, backup

witam kupiłem nie dawno nową GPS smarta SG 720 , wgrałem nową poprawkę ( AS 1401 ) ale syn zrobił mi reset całego GPS. no i tu mam problem bo teraz pisze mi error 1 ? co mam dalej zrobić ,czy wysłać do serwicu ?
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-01-18, 18:23, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9630
Wysłany: 2014-09-17, 19:24   

Sam RESET (czy to jakimś programem, czy fabrycznym przyciskiem) nic nie zepsuje - chyba, że podczas wgrywania poprawki.

ERROR pojawia sie kiedy - od razu po włączeniu urządzenia?
Miałeś włączony autostart programu nawigacyjnego?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
leszek2204
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Mar 2013
Posty: 10
  Wysłany: 2014-09-17, 19:52   

jestem_ktoś napisał/a:
Sam RESET (czy to jakimś programem, czy fabrycznym przyciskiem) nic nie zepsuje - chyba, że podczas wgrywania poprawki.

ERROR pojawia sie kiedy - od razu po włączeniu urządzenia?
Miałeś włączony autostart programu nawigacyjnego?



właśnie że ma bo miałem nowiutką mapamap 8.1.6 i teraz nie mam ? pusto.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-09-17, 20:19   

leszek2204 napisał/a:
mapamap 8.1.6 i teraz nie mam
Skoro wgrywałeś poprawkę, to wykasowało MapaMap, trzeba wgrać na nowo.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18863
Wysłany: 2014-09-17, 20:57   

leszek2204 napisał/a:
właśnie że ma bo miałem nowiutką mapamap 8.1.6 i teraz nie mam ?
A gdzie odpowiedzi na zadane pytania?
_________________

 
 
leszek2204
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Mar 2013
Posty: 10
Wysłany: 2014-09-18, 16:09   

___Olivia_ napisał/a:
leszek2204 napisał/a:
mapamap 8.1.6 i teraz nie mam
Skoro wgrywałeś poprawkę, to wykasowało MapaMap, trzeba wgrać na nowo.
a właśnie niemam nowej i niewiem skąd to wziąć , czy kupić nową

[ Dodano: 2014-09-18, 16:10 ]
jacekp1313 napisał/a:
leszek2204 napisał/a:
właśnie że ma bo miałem nowiutką mapamap 8.1.6 i teraz nie mam ?
A gdzie odpowiedzi na zadane pytania?
? jakie pytanie
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-09-18, 16:14   

leszek2204 napisał/a:
skąd to wziąć , czy kupić nową
Kliknij w mój podpis i wpisz MapaMap w szukajce.
leszek2204 napisał/a:
? jakie pytanie
jestem_ktoś napisał/a:
ERROR pojawia sie kiedy - od razu po włączeniu urządzenia?
Miałeś włączony autostart programu nawigacyjnego?
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
leszek2204
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Mar 2013
Posty: 10
Wysłany: 2014-09-18, 16:18   

___Olivia_ napisał/a:
leszek2204 napisał/a:
skąd to wziąć , czy kupić nową
Kliknij w mój podpis i wpisz MapaMap w szukajce.
leszek2204 napisał/a:
? jakie pytanie
jestem_ktoś napisał/a:
ERROR pojawia sie kiedy - od razu po włączeniu urządzenia?
Miałeś włączony autostart programu nawigacyjnego?


aha a no jest tak że miałem włóżoną kartę pamięci . a co do mapa map to niema.

[ Dodano: 2014-09-18, 16:31 ]
___Olivia_, ___Olivia_, hej witaj a jak sciagnac mapemap
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18863
Wysłany: 2014-09-18, 21:15   

Kopia jest na Twoim koncie w firmie IMAGIS - ale to już w innym wątku.
_________________

 
 
leszek2204
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Mar 2013
Posty: 10
Wysłany: 2014-09-19, 14:47   

jacekp1313 napisał/a:
Kopia jest na Twoim koncie w firmie IMAGIS - ale to już w innym wątku.


ale ja jeszcze jej nie zarejestrowałem
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9630
Wysłany: 2014-09-19, 20:01   

No to pisz do nich maila, podaj dane z opisu na pudełku (numer urządzenia, programu) lub naklejki na Smarcie

Ale to raczej do wątku http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=20299 niz do topicu o reanimacji urządzenia
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
leszek2204
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Mar 2013
Posty: 10
Wysłany: 2014-09-19, 20:29   

jestem_ktoś napisał/a:
No to pisz do nich maila, podaj dane z opisu na pudełku (numer urządzenia, programu) lub naklejki na Smarcie

Ale to raczej do wątku http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=20299 niz do topicu o reanimacji urządzenia


ok dzięki

[ Dodano: 2014-09-20, 14:17 ]
witam dziękuję wszystkim za pomoc ,dostałem z serwisu nową mapę ,wgrałem na gps i działa .
 
 
^Krzysiek
Waypoint



Dołączył: 15 Sie 2009
Posty: 74
Wysłany: 2015-03-27, 12:40   

Witajcie, potrzebuję backup softwaru do Smart GPS SG720. Kierowca coś nagrzebał i teraz włącza się od razu Windows, a nie ta skórka z włączeniem programu, ustawień itp.

Nie wiem czy to się usunęło, czy trzeba jakoś poprzez Win włączyć.
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9630
Wysłany: 2015-03-27, 15:14   

Wystarczy cofnąc odblokowanie. A że odblokować można na wiele sposobów, zapytaj go, może pamięta, co grzebał.

Bo cały soft na 100 jest.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12