Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Medion MD96900 reanimacja
Autor Wiadomość
tmkk17 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 27
Dołączył: 27 Sie 2012
Posty: 8
Wysłany: 2012-12-27, 14:19   

Google napisał/a:
Do Mediona?
tak dokladnie do tego modelu MD96900
Google napisał/a:
Instalujesz na kartę czy do urządzenia?
bezpośrednio na karcie
_________________
aha
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2376
Skąd: Google
Wysłany: 2012-12-27, 20:17   

tmkk17 napisał/a:
tak dokladnie do tego modelu MD96900
Ja nie mam. Szukaj po chomikach.
Cytat:
bezpośrednio na karcie
Jeśli według poradnika to musi działać. Ewentualnie należy się pobawić dodatkami.

Niestety nie jestem w stanie aby sprawdzić instalowanie i działanie na każdej nawigacji gdyż to jest nie realne.
_________________
Poradniki
 
 
tmkk17 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 27
Dołączył: 27 Sie 2012
Posty: 8
Wysłany: 2012-12-28, 23:08   

Google napisał/a:
Jeśli według poradnika to musi działać..
Spróbuję jeszcze z instalacją przez USB i poszukam może ktoś jeszcze udostępniał pliki karty SD. a czy gdy zainstaluję oryginalną mapę i oprogramowanie jakie było w pudełku to odzyskam te wszystkie pliki z karty?
_________________
aha
 
 
slawek987
Waypoint


Dołączył: 07 Lut 2012
Posty: 39
Wysłany: 2013-04-01, 00:49   

Witam!
Mam taki problem z medionem MD96900, mianowicie nie widzi mi karty 8gb, czy ta nawigacja ma jakieś ograniczenia co do wielkości karty? 2gb śmiga normalnie.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2013-04-01, 07:21   

Biorąc pod uwagę wiek urządzenia - kart SDHC nie powinien czytać.
Max to 4GB nie-SDHC (są takie, np Transcend)
_________________

 
 
tikotka
Maestro GPS


Pomógł: 148 razy
Dołączył: 05 Paź 2007
Posty: 2408
Skąd: Kraków
Wysłany: 2013-04-01, 10:27   

Wszystko się zgadza - stary Samsung 244X bez obsługi SDHC.
 
 
 
slawek987
Waypoint


Dołączył: 07 Lut 2012
Posty: 39
Wysłany: 2016-04-23, 12:06   

Witam ponownie,
z odblokowaniem nawigacji MD96900 nie było problemu.
Mianowicie mam pytanie czy można w tej nawigacji zmienić ścieżkę dostępu np na ikonce MP3player tak żeby uruchomiło mi program nawigacyjny z karty?
Jeżeli tak to gdzie mogę zedytować tą ścieżkę?
Bardzo proszę o pomoc.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2016-04-23, 12:29   

Zajrzyj do wątku "MEDION MD96900 i programy nawigacyjne"
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 23,59 sekund. Zapytań do SQL: 9