Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 09:44
Becker 7914 odblokowanie i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-23, 22:10   

zabijaka75, włącz auto ukrywanie paska i zniknie.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
zabijaka75
azymut


Dołączył: 06 Cze 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-06-23, 22:34   

Dzięki panowie wszystko działa prawidłowo.
 
 
Stasiek 
Waypoint
Stasiek


Dołączył: 01 Lis 2010
Posty: 24
Wysłany: 2010-11-01, 16:30   Becker 7914 - pytania

Siema.
Kupiłem ta nawi na smieszne 20zł :D, nie miała, zadnej mapy(poprzedni własciciel cos namacił) no i wziałem sie za czytanie na necie co i jak, zeby to jakos działało :D
No i metoda prob i błedow, odblokowałem ja do Win, po jakims czasie wgrałem Autopilota v7.2.57 (myslałem, ze to wszystko na co stac ta nawi) bo czytajac rozne fora, ludzie pisali, ze autopilot to jest wszystko z czym daje rade sobie ten becker, no ale jakos srednio mi sie ten program podobał. Zaczałem znowu wertowac neta. No i po jakims czasie wgrałem Automape 5.5.3 no i juz byłem super zadowolony i szczesliwy, ze to wogole działa ;) (coprawda były problemy, ale udało sie je obejsc) No ale apetyt rosnie w miare jedzenia, wiec chciałbym zapytac czy mozna wgrac AM6.5? :) Albo jakby ktos pomogł, jaka AM najnowsza da rade wgrac do tego beckerka( procek 200MHz ).
Drugie pytanie, to czy ma ktos pomysł jak zrobic uchwyt do tego cacka? :)
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-11-01, 16:34, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-11-06, 09:18   

Stasiek napisał/a:
wiec chciałbym zapytac czy mozna wgrac AM6.5? :)

Możesz nawet spróbować zainstalować najnowszą AM6.6.1 nic nie zaszkodzi i będziesz miał jasność :lol: :mrgreen:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2010-11-06, 09:31   

Scaliłem kilka wątków o tym modelu
_________________

 
 
Stasiek 
Waypoint
Stasiek


Dołączył: 01 Lis 2010
Posty: 24
Wysłany: 2010-11-06, 10:21   

A czym sie rozni Automapa 5.5.3 od 6.5? Warto probowac wgrac ta nowsza?
_________________
Becker BE7914 + AM 5.5.3 ;)
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-11-06, 11:32   

To widzę ,że nie jesteś w temacie :roll: różnice są kolosalne np. aktualniejsza mapa,najnowsze poi.(radary ,radiowozy........) i funkcjonalność AM .
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Stasiek 
Waypoint
Stasiek


Dołączył: 01 Lis 2010
Posty: 24
Wysłany: 2010-11-06, 13:21   

A skad sciagne najlepsza wersje AM 6.5 PL z witaminkami wszystkimi itp. bo am5.5.3 i witaminek to kuuuupe czasu szukałem.
_________________
Becker BE7914 + AM 5.5.3 ;)
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-11-06, 13:39   

Stasiek dlaczego akurat ta AM jak jest nowsza AM6.6.1 :?:
Stasiek napisał/a:
A skad sciagne najlepsza wersje AM 6.5 PL z witaminkami wszystkimi itp

AM6.6.1 tu :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=23986 .
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Stasiek 
Waypoint
Stasiek


Dołączył: 01 Lis 2010
Posty: 24
Wysłany: 2010-11-06, 21:42   

Nie chce ta 6.6.1 smigac na moim beckerku :/ albo jakies wersje trefne, albo nie pojdzie.

jakis bład z wce42Am wyskakuje :/
_________________
Becker BE7914 + AM 5.5.3 ;)
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-11-07, 11:11   

Stasiek napisał/a:
Nie chce ta 6.6.1 smigac

Jaką pobrałeś czystą instalacyjną czy gotowca :?: poczytaj ten temat :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...t=15263&start=0
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Stasiek 
Waypoint
Stasiek


Dołączył: 01 Lis 2010
Posty: 24
Wysłany: 2010-11-07, 11:19   

Gotowca i nie działa :/
_________________
Becker BE7914 + AM 5.5.3 ;)
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-11-07, 11:35   

Stasiek zainstaluj AM .Spróbuj jeszcze z tej wersji którą posiadasz usunąć folder Profiles .
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Stasiek 
Waypoint
Stasiek


Dołączył: 01 Lis 2010
Posty: 24
Wysłany: 2010-11-07, 13:09   

No wiec, z przez windowsa z karty odpala, ale jak wrzucam pliki programu do folderu MNAV i podmieniam plik AutoMapa na MNAVDCE to nie mozna uruchomic z menu nawigacji.

Przez windowsa, wchodzac w flder my flash disk/mnav i dalej uruchamian plik MNAVDCE i normalnie rusza mi AM, ale z menu beckerowskiego wyskakuje bład :/
_________________
Becker BE7914 + AM 5.5.3 ;)
Ostatnio zmieniony przez Stasiek 2010-11-07, 13:14, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2010-11-07, 13:12   

Na MNAVDCE, czy MNAVDCE.exe ?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11