Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navio 505 - programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
farmi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Mar 2013
Posty: 12
Wysłany: 2013-03-12, 18:06   

E:\mobilenavigator\MAPS i tu wszystkie pliki maja to rozserzenia i wydaje mi sie ze to sa mapy ale zadiabła nie chodza w navi
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-03-12, 18:08   

W jakim sensie nie "chodzą"? Wytyczałeś na próbę przykładowo trasę do Berlina? Jakie komunikaty się pojawiały?
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
farmi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Mar 2013
Posty: 12
Wysłany: 2013-03-12, 18:09   

na głównym ekranie po podpieciu sa jeszcze pliki:
dp.js.mpc
dp_custom.ui.cpf
Dontpanic.mcp
dp.ui.cpf
dp_custom.ui.mcp
dp.js.cpf
dp,ui,mcp

[ Dodano: 2013-03-12, 18:12 ]
Sahem napisał/a:
W jakim sensie nie "chodzą"? Wytyczałeś na próbę przykładowo trasę do Berlina? Jakie komunikaty się pojawiały?

w 505 zeby wytyczyc trase musisz zmienic kraj docelowy no i tu sa schody bo niemiec nie ma:(
nawet w ustawieniach wchodzac w mapy głoówne nie ma tam conajmniej połowy krajów europy,sa labanie i inne mołdawie
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-03-12, 18:15   

farmi,
Ile plików masz w katalogu maps ?
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
farmi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Mar 2013
Posty: 12
Wysłany: 2013-03-12, 18:18   

81 ważą 2,96 GB
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-03-12, 18:19   

farmi,
Może jest uszkodzony plik wykonawczy .exe
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
Ostatnio zmieniony przez ___Olivia_ 2013-03-12, 18:42, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
farmi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Mar 2013
Posty: 12
Wysłany: 2013-03-12, 18:23   

jak juz pisałem żeby wytyczyc trase trzeba zmienic mape pojawia sie komunikat wybierz kraj i zaczyna sie albania bułgaria bośnia mołdawia itp.same kraje o niskiej oprzydatności,poz apolska:)a tam nie ma mapy niemiec

[ Dodano: 2013-03-12, 18:24 ]
Cytat:
Może jest uszkodzony plik wykonawczy .exe
a da sie to naprawić czy musze odsyłaś do GC?

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2013-03-12, 18:35 ]
Poprawiłam użycie [Quote]
Ostatnio zmieniony przez ___Olivia_ 2013-03-12, 18:34, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-03-12, 18:26   

farmi napisał/a:
a tam nie ma mapy niemiec
To masz uszkodzony jakiś plik wykonawczy . Reklamacja u sprzedawcy.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-03-12, 18:29   

Jeśli tego jeszcze nie robiłeś(o ile w ustawieniach jest ta funkcja) przywróć ustawienia fabryczne a następnie reset nawigacji. Jeśłi nie pomoże reklamuj.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-03-12, 18:32   

farmi napisał/a:
da sie to naprawić
Spróbuj podmienić ten plik :arrow: http://www.sendspace.com/file/684ote oczywiście kopia oryginalnego na PC , aby w razie czego go przywrócić.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
farmi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Mar 2013
Posty: 12
Wysłany: 2013-03-12, 19:04   

jakoś nie moge znaleść tego pliku:(
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-03-12, 19:07   

farmi,
Poszukaj pliku .exe i zmień nazwę na oryginalną. Sprawdź , czy czasem nazywa się mobilenavigator.exe
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
farmi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Mar 2013
Posty: 12
Wysłany: 2013-03-12, 19:11   

jest taki:)a konkretnit to mobbilenavigator bez .exe w nazwie to teraz ten który podałaś skopiować w miejsce tamtego ?po uprzednim skopiowaniu go na pulpit?:)
Ostatnio zmieniony przez ___Olivia_ 2013-03-12, 19:26, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-03-12, 19:17   

farmi,
Ten co pobrałeś zmień mu nazwę na mobilenavigator.exe i podmień go . Oryginalny kopiuj na PC, aby w razie potrzeby go przywrócić.
farmi napisał/a:
bez .exe
Włącz pokazywanie rozszerzeń na PC.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
farmi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Mar 2013
Posty: 12
Wysłany: 2013-03-12, 19:23   

wogóle program na wigacyjny nie chce odpalić
przywróciłem tamten i po staremu jest wiec chyba reklamacja zostaje:(
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 12