Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Igo 8.5.12.
Autor Wiadomość
puciek82
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Wrz 2009
Posty: 172
Wysłany: 2011-02-14, 16:08   UPDATE iGO Primo 8.5.12.165600 (SR1)

Kod:
http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=73&t=5862


Tutaj z brazylijskiego forum dla BeckerOEM, mialo prawie 700mb z mapami itp brazyli, usunalem z paczki.
Kod:
http://www.megaupload.com/?d=V9M5NUSJ
pass: navi
Size: 66.32 MB
Menu w tym stylu.
_________________
Lark 43.1
 
 
kropka 
Waypoint
kropka


Wiek: 49
Dołączył: 27 Lis 2008
Posty: 112
Skąd: bratyslawa
Wysłany: 2011-02-15, 07:39   

Czy to bedzie dzialac na mio 500 ??
_________________
MIO SPIRIT 487 PL TMC
 
 
dimekdimekdimek
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 17 Sty 2010
Posty: 134
Wysłany: 2011-02-15, 10:40   

witam wydaje mi się że z tym beckerem bedzie tak samo jak z tym tutaj: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=23908
 
 
puciek82
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Wrz 2009
Posty: 172
Wysłany: 2011-02-15, 10:57   

Polski wrzucilem ze standardowego Primo i na larku 43.1 dziala .
_________________
Lark 43.1
 
 
rudiszubert 
Waypoint


Dołączył: 17 Gru 2009
Posty: 91
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-02-15, 12:34   

Jaki Polski wrzuciłeś ?
 
 
puciek82
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Wrz 2009
Posty: 172
Wysłany: 2011-02-15, 14:32   

Uzylem tej z brazylijskiego forum wiec musialem dodac jezyk polski.
_________________
Lark 43.1
 
 
andsam
Waypoint


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 89
Wysłany: 2011-02-15, 14:56   

Na moov 500 chodzi, ale trzeba było dograć plik voice z głosem
Knapika po czym zmienić w zipie nazwę pliku tyskie_flag.bmp na big_tyskie_flag.bmp. Chodzi dziwnie, tzn. wiele komend w menu jest po ang.
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2011-02-15, 18:09   

andsam napisał/a:
Chodzi dziwnie, tzn. wiele komend w menu jest po ang

Bo plik jezykowy z "Primo" nie jest zgodny z "Primo" w wersji "Becker"..
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
puciek82
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Wrz 2009
Posty: 172
Wysłany: 2011-02-15, 18:30   

Zawsze uzywam do iGO pliku jezykowego od Janusza, obecnie od skina Gurjon 2.23 i jedyną opcja ktora nie jest po naszemu jest "My XTRAS" reszta jest po polsku.
_________________
Lark 43.1
 
 
anrex
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Mar 2010
Posty: 68
Wysłany: 2011-02-17, 21:26   

Plik językoway do tego brazylijczyka. Polecam.
Dorwałem się do tego Brazylijskiego Becker’a. Całkiem przyzwoity. Wczoraj się z nim przejechałem. Z mapą polski TA radzi sobie nieźle. Wkurzające są ikonki radarów. U mnie żółte z czarnymi błyskawicami. Taki zakład elektryczny. Niestety. Wszystko po angielsku. Wgrałem polecany plik językowy od Janusza, skina Gurjona 2.23 i 2.24 . I kicha. Nic nie przetłumaczył. Parę wyrazów. Z angielskim sobie jako tako radzę ale szybciej myślę i czytam po polsku, to się wkurzyłem i wczoraj zrobiłem pełne tłumaczenie. Tak na co najmniej 95 procent. Ole to co najważniejsze jest. Kilka wierszy nie przetłumaczyłem bo albo to pliki graficzny albo są ukryte w systemie. Nie sprawdzałem, brak czasu. Odkładam na później. Postaram się uzupełnić, oczywiście powiadomię. Chętnie się podzielę plikiem językowym. Zainteresowani mogą pobierać na moim Chomiku, bez hasła.. Plik jest mały (116 kB) więc można pobierać w ramach transferu i bez rejestracji. Będę wdzięczny za uwagi. To moje pierwsze tłumaczenie na zewnątrz, więc wybaczcie. Proszę o zamieszczenie szczerych opini.
Adres do pliku (w Chomiku) jest w stopce na dole.
Plik w dziale: GPS, w folderze: iGO Primo 8.5.12 / Plik językowy.
Plik ma nazwę: Lang_Polish_PNA_Primo-Brasil_AK02.11.zip
_________________
Lark 43.1 z WinCE 5 Core, Lark 50.2 WinCE 5.0 Core, Mapy: MM_7.6.2-PL; // AM_6.14-PL; // Primo1.1+GJv2.16
Ostatnio zmieniony przez anrex 2011-02-17, 21:54, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
anrex
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Mar 2010
Posty: 68
Wysłany: 2011-02-17, 21:50   

Wiem, nie działa. Ja wziąłem z tego drugiego linka. Resztę uzupełniłem na Poskę. Po co ciągnąć tyle wagi, tam są same mapy ameryki poludniowe, pewnie je wyrzucisz. No chyba że się tam wybierasz.
Muszę Cię zasmucić, ten drugi link tez już nie działa. Kicha.
_________________
Lark 43.1 z WinCE 5 Core, Lark 50.2 WinCE 5.0 Core, Mapy: MM_7.6.2-PL; // AM_6.14-PL; // Primo1.1+GJv2.16
 
 
szila1994 
Navi Expert


Dołączył: 17 Lut 2011
Posty: 307
Wysłany: 2011-02-17, 21:58   

anrex napisał/a:
Wiem, nie działa. Ja wziąłem z tego drugiego linka. Resztę uzupełniłem na Poskę. Po co ciągnąć tyle wagi, tam są same mapy ameryki poludniowe, pewnie je wyrzucisz. No chyba że się tam wybierasz.
Muszę Cię zasmucić, ten drugi link tez już nie działa. Kicha.


niestety nie mage z zadnej strony sciagnac na twoim chomiku jest tylko lang jesli posiadasz to primo co nie dzialajuz link z checia sobie sciagne jesli udostepnisz czekam
 
 
 
anrex
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Mar 2010
Posty: 68
Wysłany: 2011-02-17, 22:29   

Chętnie. Może być gotowiec z mapą polski TA. Działa niezawodnie na Larku 50.2 5". Ale ja uzywam tylko Chomika. Po drugie Dopiero w sobote lub niedzielę bo jutro wyjeżdzam, a navi w garażu, trochę daleko i nie chce mi się iść. Acha, program jest na karcie, nie mam kopi na kompie.
P.S A szukałeś w necie, przez Google, najszybciej Torrentem.
_________________
Lark 43.1 z WinCE 5 Core, Lark 50.2 WinCE 5.0 Core, Mapy: MM_7.6.2-PL; // AM_6.14-PL; // Primo1.1+GJv2.16
 
 
WMB
Waypoint


Dołączył: 01 Sie 2008
Posty: 35
Wysłany: 2011-02-18, 20:16   

Witajcie
Ponieważ mam sentyment do Becker'a (poprzednia navi) i widzę, że uruchamiacie tą wersję iGO Primo na innych niż dedykowane navi proszę o wskazówki o możliwość uruchomienia iGO Primo 8.5.12.165600 na NR 460.
Program startuje i na ekranie z wyborem języka po wyborze języka resetuje NR 460.
Podpowieccie mi, pomóżcie.
 
 
szila1994 
Navi Expert


Dołączył: 17 Lut 2011
Posty: 307
Wysłany: 2011-02-18, 20:40   

juz dwie osoby pisza na temat problemow z nowym igo 1.2 a moze gdyby tak jakos udoastepnic dla wiekszej liczby byloby super nic nie moge testowac bo nie mam tej wersij
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9