Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hukkle
2008-12-30, 17:46
Navi 351 (MaxCom) Jak odblokować?
Autor Wiadomość
lasaczek
azymut


Dołączył: 11 Kwi 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-06-04, 01:38   

Ta nawigacja jest dosyć prosta do odblokowania. Nie ingeruje się w rejest, nie ma też potrzeby podmieniać rzadnych plików. Wystarczy że w momencie ładowania się ekranu startowego naciśniesz przycisk menu i vol+ i trzymasz dopóki ci się nie pokaże ekran windows. I po kłopocie. :lol: :lol:
 
 
LOCOSP 
Waypoint
www.locosp.org


Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 20
Wysłany: 2008-07-01, 22:28   Navi 351 (MaxCom) Jak odblokować?

Witam w sumie wszystko jest w temacie ale interesuje mnie to czy ten sprzęt tez da się odblokować jak navie 2008 z biedronki ??


bardzo proszę o szybka reakcję dzięki i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-06-28, 22:03, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
 
Hukkle
Maestro GPS
Akira512



Pomógł: 87 razy
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 2772
Skąd: 52.8 17.2
Wysłany: 2008-07-01, 22:41   

LOCOSP napisał/a:
czy ten sprzęt tez da się odblokować jak navie 2008 z biedronki

Nie. Tak jak Navię z Biedronki raczej nie, ale jest nadzieja że będzie podobnie jak w larku.
_________________
Jeśli nie wiesz - czytaj FAQ
Jeśli chcesz by inni wiedzieli - napisz w FAQ-propozycje
Jeśli pomogłem, nie klikaj "Pomógł" - pomóż komuś innemu
 
 
LOCOSP 
Waypoint
www.locosp.org


Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 20
Wysłany: 2008-07-01, 22:45   

dzięki wielkie za szybką odpowiedź
ale jeśli to możliwe potrzebuję krótkiej odpowiedzi czy TAK czy NIE bo nie wiem czy jutro kopić czy nie wydam kasy na darmo ;) ??

Czy po prostu nie wiecie jak to jest skonstruowane ? na razie ;)
 
 
 
Hukkle
Maestro GPS
Akira512



Pomógł: 87 razy
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 2772
Skąd: 52.8 17.2
Wysłany: 2008-07-01, 23:00   

LOCOSP napisał/a:
TAK czy NIE bo nie wiem czy jutro kopić czy nie wydam kasy na darmo ;) ??

Jak kupisz to przetestujemy ;-)
Na razie menu coś mi przypomina ale na podstawie samego menu, trudno coś powidzieć o odblokowaniu.
_________________
Jeśli nie wiesz - czytaj FAQ
Jeśli chcesz by inni wiedzieli - napisz w FAQ-propozycje
Jeśli pomogłem, nie klikaj "Pomógł" - pomóż komuś innemu
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3460
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-01, 23:02   

LOCOSP napisał/a:
czy nie wydam kasy na darmo ;) ??
Pewnie nie, nawigacja musi działać... :mrgreen:
_________________

 
 
LOCOSP 
Waypoint
www.locosp.org


Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 20
Wysłany: 2008-07-01, 23:05   

ok dzięki
jeśli na prawdę będzie kosztowała 250 to kupie dla testów
a będzie miodzio jak będzie się dało odblokować ;)

pozdrawiam jutro zdam relacje i liczę na drobną pomoc z Waszej strony ;) ...
 
 
 
Hukkle
Maestro GPS
Akira512



Pomógł: 87 razy
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 2772
Skąd: 52.8 17.2
Wysłany: 2008-07-01, 23:08   

Podobno pitbul475 ma GPS Navi 351 firmy MaxCom i rózne z nią wyczynia cuda. Trzeba go zapytać. - http://forum.gps24.pl/viewtopic.php?p=25939#25939

[ Dodano: 2008-07-01, 23:19 ]

Maxcom Navi 351 GPS NAVIGATION SYSTEM Owner’s Manual - Instrukcja w PDF

Nie podałeś o jakiego MaxComa z Avansu ci chodzi.
Jeśli to GPS Navi 351 firmy MaxCom to opis odblokowania Lark 35.3 znajdziesz tutaj - http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=23891#23891
a potwierdzenie że działa on również dla Navi 351 znajdziesz tutaj - http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=24364#24364
kolejne potwierdzenie - http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=20561#20561
_________________
Jeśli nie wiesz - czytaj FAQ
Jeśli chcesz by inni wiedzieli - napisz w FAQ-propozycje
Jeśli pomogłem, nie klikaj "Pomógł" - pomóż komuś innemu
Ostatnio zmieniony przez Hukkle 2008-07-02, 07:30, w całości zmieniany 5 razy  
 
 
LOCOSP 
Waypoint
www.locosp.org


Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 20
Wysłany: 2008-07-02, 00:34   

No niestety nie wiem jaki to model bo kolega mnie poinformował ze są jutro wiedział o tym z gazetki ale dopiero jutro będę wiedział dokładnie jak kupie :)

[ Dodano: 2008-07-02, 13:18 ]
i sie okazało że tyn navi z gazetki nie było jeszcze co za firma, mają być dopiero jutro a gazetka informuje że od dziś :)


poza tym klientka przede mną w kolejce podchodzi i mówi "poproszę ten telewizor..." pokazując na tv w gazetce, sprzedawca odpowiada " niestety sprzedaliśmy go wczoraj..."

ja cie kręce jeśli zakupy to tylko w Avansie ;)

[ Dodano: 2008-07-03, 22:22 ]
Tak jest Panowi to jest maxcom navi 351 i już odblokowany dziękuję i pozdrawiam
 
 
 
gego 
Waypoint


Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 22
Wysłany: 2008-07-04, 14:06   Re: Maxcom z Avansa

Podpinam się do tematu - mam nadzieję, że autor nie ma nic przeciwko.

Witam,
Mam do odblokowania nawigację Maxcom Navi 351 zakupioną dziś w Avansie.
Kombinacja klawiszy :vol+ trzymana razem z manu i włączanie przełącznika głównego nie pomaga.
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
 
 
LOCOSP 
Waypoint
www.locosp.org


Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 20
Wysłany: 2008-07-04, 22:35   

gego, działa działa ale trzeba przy tym mieć troche szczescia ja z 15-16 razy tak robiłem aż w końcu poszło cieszę się już win CE....

ale małe sprostowanie tutoriala nie wiem może mamy już nowszą wersję

w nasze musisz trzymać 3 przyciski vol + , M i POWER i dopiero przełącznik na ON

regulator volume też trzeba jakby z sercem zagiąć do góry ale działa ;) próbuj!
 
 
 
esnaider
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Lip 2008
Posty: 13
Wysłany: 2008-07-05, 22:53   MaxCom 351 GPS problem

Kupiłem dziś MaxCom 351 w Avans. Odblokowanie jak na razie leży, znaczy się nike chce się odblokować ale to nie jest mój największy problem.
Jako program do navigcji jest MapaMap, która za Chiny nie widzi gps'a.
Mało tego, każde wejście w ustawienia GPS w programie to "zwis", aplikacja nie działa. Program szukał 4 godzimy satelit i nic, bateria padła :).
Czy ktoś ma takie problemy, co zrobić aby to ruszyło, może jednak urządzenie nie działa tak jak powinno.
I jeszcze jedno pytanie do tych co kupili ws Avans, macie ładowarkę sieciową, ja dostalem tylko samochodową?
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3460
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-06, 10:15   

esnaider napisał/a:
może jednak urządzenie nie działa tak jak powinno.
... a działa :?:
_________________

 
 
LOCOSP 
Waypoint
www.locosp.org


Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 20
Wysłany: 2008-07-06, 10:32   

esnaider, w tego typu nawigacja, które są nawigacjami a nie palmtopami z modułem zawsze dają tylko samochodówkę

jeśli masz problemy ze sprzętem idź i wymień potem sobie odblokujesz....

ja nie mam problemu żadnego ...
 
 
 
esnaider
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Lip 2008
Posty: 13
Wysłany: 2008-07-06, 11:10   

harry napisał/a:
esnaider napisał/a:
może jednak urządzenie nie działa tak jak powinno.
... a działa :?:


A na pytanie czy działa odpowiem tak: działa ale... Uruchomienie MapaMap ok, przy ustawieniach GPS urządzenie się zawiesza, przy wychodzeniu z Mapamap jest tylko komunikat, że zamyka program i wisi. Także nie wiem czy to wina urządzenia czy programu. Tak czy inaczej idę wymienić to cudo na inna sztukę i zobaczymy jak następny będzie się sprawował. I jeszcze jedno pytanko, jaki tam jest procesor w tym urządzeniu, jaki ma zegar?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11