Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2016-01-02, 14:53
Navroad auro 2 s i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
sliski4 
GPS instruktor
Alga 5'' BT HD TMC



Pomógł: 18 razy
Dołączył: 30 Mar 2008
Posty: 865
Skąd: zabrze
Wysłany: 2013-12-10, 13:45   

konrad141,

Wpierw poczytaj opinie o Navroad ogólnie a jak chcesz dokładniejszych info napisz PW do krisgdynia On wałkował ten temat navroad vivo i primo truck i skończyło się pozbyciem się Navroada

tu poczytaj
Kod:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=36636&postdays=0&postorder=asc&start=240


Jeśli jeszcze coś mogę doradzić to weź urządzenie na okres testowy z możliwością oddania go sprzedawcy jeśli nie spełnia oczekiwań a w euro chyba jest taka możliwość
_________________
iGo primo2.4 , skin DiMka , skin Decent
iGo primo2.4 android
 
 
kajetan 
Waypoint
Jimmy gps majster



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Sie 2008
Posty: 71
Skąd: DOA
  Wysłany: 2013-12-20, 15:37   Auro 2s jak uruchomić AM?

Witam Was wszystkich.
Otóż kilka dni temu nabyłem model Auro 2S. Nie będę się jednak na ten temat rozpisywać.
A więc o co chodzi?
Mam pytanie, co zrobić, aby AutoMapa 6.12 (zainstalowana na karcie) odpalała się z ekranu menu? http://zapodaj.net/be6fd4d0a0133.jpg.html
Po wciśnieciu GPS wyskakuje: http://zapodaj.net/48430a3bcc0d0.jpg.html
A ścieżkę mam ustawioną tak: http://zapodaj.net/845f6379e4ee9.jpg.html

Normalnie, jeżeli wejdziemy przez explorer, jestem w stanie uruchomić AutoMapę. Choć tu pojawia się kolejny problem, jakie ustawienia GPS wprowadzić?

A co najdziwniejsze... Po odpięciu kabla USB od komputera pojawia się coś takiego: http://zapodaj.net/a9ceb61532db6.jpg.html Co to jest? Znika dopiero po rozładowaniu się sprzętu, w trakcie tego nie da się nawet jej zrestartować. Ponadto, nie wykrywa mi jej komputer.
Proszę Was o pomoc. Pozdrawiam! ;)
_________________
Pozdro.
Kajetan

 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18707
Wysłany: 2013-12-20, 17:13   

kajetan napisał/a:
jeżeli wejdziemy przez explorer, jestem w stanie uruchomić AutoMapę.
Cytat:
Po pierwsze - poprawka
Po drugie - dodatek podczas instalacji
Po trzecie - sterowniki na Europę.
_________________

 
 
kajetan 
Waypoint
Jimmy gps majster



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Sie 2008
Posty: 71
Skąd: DOA
Wysłany: 2013-12-20, 21:21   

Niestety i post wyżej mi nie pomógł... Nowy pulpit się nie otwiera... Co poradzicie dalej?
_________________
Pozdro.
Kajetan

 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18707
Wysłany: 2013-12-20, 22:21   

A czy ja coś pisałem o pulpicie?
_________________

 
 
kajetan 
Waypoint
Jimmy gps majster



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Sie 2008
Posty: 71
Skąd: DOA
Wysłany: 2013-12-21, 13:19   

Nie, jednakże to wszystko też nie pomogło. :< Więc spróbowałęm tego co wyżej...
_________________
Pozdro.
Kajetan

 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18707
Wysłany: 2013-12-21, 15:05   

J akie efekty? Opisz po kolei każdy punkt.
_________________

 
 
kajetan 
Waypoint
Jimmy gps majster



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Sie 2008
Posty: 71
Skąd: DOA
Wysłany: 2013-12-21, 23:23   

http://zapodaj.net/48430a3bcc0d0.jpg.html To się pojawia cał czas
_________________
Pozdro.
Kajetan

 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18707
Wysłany: 2013-12-22, 12:23   

A co jak wybierzesz plik wceAm.exe?
_________________

 
 
kajetan 
Waypoint
Jimmy gps majster



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 19 Sie 2008
Posty: 71
Skąd: DOA
Wysłany: 2013-12-22, 14:10   

Niestety dzieje się to samo... Mimo dodatku podczas instalacji...
_________________
Pozdro.
Kajetan

 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9578
Wysłany: 2013-12-22, 14:48   

Spróbuj w ten sam sposób uruchomić CeCommandera (z apteczki). Jak ruszy, to znaczy że cos z AM
Jak nie - pisz do serwisu Navroada, że poprawka i sterowniki nie działaja.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
dlugi64 
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Kwi 2009
Posty: 247
Wysłany: 2013-12-23, 08:06   

kajetan napisał/a:
Niestety i post wyżej mi nie pomógł... Nowy pulpit się nie otwiera... Co poradzicie dalej?


Ja mam to samo, ale jak by był problem po stronie AutoMapy to działał by każdy inny program exe. uruchamiany ze ścieżki, a tu nie działa żaden program.
_________________

Mio Moov 500 pl # primo 1.2 # Automapa 6.9.0 # TomTom
Wayteq X960 BT # Automapa 6.9.0 # primo 1.2
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18707
Wysłany: 2013-12-23, 10:23   

W taki razie pozostaje tylko
jestem_ktoś napisał/a:
do serwisu Navroada, że poprawka i sterowniki nie działaja.
_________________

 
 
dlugi64 
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Kwi 2009
Posty: 247
Wysłany: 2014-01-05, 21:30   

Pomogło przeinstalowanie systemu. Teraz ze ścieżki można uruchomić wszystkie pliki exe.
_________________

Mio Moov 500 pl # primo 1.2 # Automapa 6.9.0 # TomTom
Wayteq X960 BT # Automapa 6.9.0 # primo 1.2
 
 
jezyk403
Waypoint


Dołączył: 21 Cze 2010
Posty: 21
Wysłany: 2014-04-04, 18:11   

witam
chciałbym wgrac TT na navroad ale po wrzuceniu mapy i nacore nie generuje pliku ttgo.bif.
Może coś żle robie. Mapa Europe_920_5241.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10