Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
iGO Primo 2.4.0 9.6.13.263722
Autor Wiadomość
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2012-12-31, 19:20   iGO Primo 2.4.0 9.6.13.263722

W linkach jest paczka od piotrekcz.
Wszystko ok., ale co plikiem branding?
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-01-26, 13:10, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2012-12-31, 20:46   

Nie wiem, który wybrać.
Masz jakieś sugestie ?
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2012-12-31, 22:45   

o.k.
 
 
manix 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 72
Wysłany: 2013-01-01, 09:55   

Czy ktos uruchomil ten program na Modecom mx 2 ? u mnie wywala bład z rozdzielczością
_________________
Mio Spirit 7500LM.
 
 
vasil7 
Waypoint


Wiek: 35
Dołączył: 17 Sie 2010
Posty: 39
Skąd: wlkp
Wysłany: 2013-01-01, 10:20   

wrzuciłem na mio 670, zmieniłem nazwe data.zip ze swoją rozdzielczością, skopiowałem ze starego primo plik sys i branding.

nie mam klawiatury, jest schowana w górnym rogu tak jakby jej położenie było źle ustawione, i nie moge złapać sygnału gps
 
 
manix 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 72
Wysłany: 2013-01-01, 10:38   

Cytat:

wrzuciłem na mio 670, zmieniłem nazwe data.zip ze swoją rozdzielczością, skopiowałem ze starego primo plik sys i branding.

zrobiłem tak i nie moge odpalic
_________________
Mio Spirit 7500LM.
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1246
Wysłany: 2013-01-01, 11:40   

Działa bardzo ładnie na Beckerze. Dodałem podpasiony branding z ładnymi ikonkami i plik lang o pojemności 619,3 KB - ten działa poprawnie.
Skórki Wimana czy Tomsoft nie działają (nie mogę zmienić map), zawieszają program przy starcie. To tak na razie. :mrgreen:
 
 
manix 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 72
Wysłany: 2013-01-01, 11:52   

szwagier22 możesz udostepnic sam program ten który u ciebie działa ?? może byc nawet na gryzoniu .
_________________
Mio Spirit 7500LM.
 
 
sliski4 
GPS instruktor
Alga 5'' BT HD TMC



Pomógł: 18 razy
Dołączył: 30 Mar 2008
Posty: 886
Skąd: zabrze
Wysłany: 2013-01-01, 12:02   

Odpala ma Medion P5430 bez brandingu ale nie działają skiny ani nie działa TMC Reszta bez rewelacji i potrzebna aktualizacja polish_lang

szwagier22,
Podrzuć ten branding
_________________
iGo primo2.4 , skin DiMka , skin Decent
iGo primo2.4 android
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1246
Wysłany: 2013-01-01, 12:37   

Cytat:
szwagier22,
Podrzuć ten branding

Pewnie go masz ;-)
http://odsiebie.pl/4p27k5wmicoa/BRANDING.ZIP.html
 
 
wiman 
GPS instruktor



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 11 Lut 2011
Posty: 831
Wysłany: 2013-01-01, 12:59   

sliski4 napisał/a:
nie działają skiny

Skin diMkaWA_P156Wiman_mod działa ale trzeba zrobić małą modyfikacje . Nie wiem jaki ma wpływ na całość bo nie mam czasu przebadać.
Chodzi o to że trzeba z data.zip trzeba zkopiować plik junctionview_mixed.ini i wkopiować go do skinu do ui_igo9/common .
U mnie działa . Ale tak jak pisałem nie wiem jak to wpływa na całość bo to tak na szybko zobaczyłem.
 
 
d.marco 
guru



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 1084
Skąd: z nad Bałtyku
Wysłany: 2013-01-01, 13:40   

a mi wywala taki błąd (User interface resolution [480x272] is not supported or compatible skin can not be found.
Exiting application.)
_________________
"Modecom MX2" i SG A40
 
 
manix 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 72
Wysłany: 2013-01-01, 13:47   

d.marco u mnie też taki sam błąd .
_________________
Mio Spirit 7500LM.
 
 
sliski4 
GPS instruktor
Alga 5'' BT HD TMC



Pomógł: 18 razy
Dołączył: 30 Mar 2008
Posty: 886
Skąd: zabrze
Wysłany: 2013-01-01, 13:53   

wiman,

Zadziałał skin po dodaniu tych .ini
Nawet zadziałało TMC w tym skinie ale uciekł przycisk wyłączania Primo na ekranie głównym i inne opcje także
Trzeba poprawić lang i chyba nie będzie więcej problemów

d.marco,

A save się pozbyłeś?? U mnie musiałem wywalić wszystkie device.nng i restart fabryczny Mediona zrobić

Z tym brandingiem kol szwagier22 też działa
_________________
iGo primo2.4 , skin DiMka , skin Decent
iGo primo2.4 android
 
 
manix 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 72
Wysłany: 2013-01-01, 13:58   

sliski4 wklej jesli możesz swój sys .
_________________
Mio Spirit 7500LM.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10