My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
Manta GPS460 Europa
Manta GPS460 Europa
187.08 PLN
TomTom Start 25 M Europa
TomTom Start 25 M Europa
389.00 PLN
Goclever NAVIO 525 Polska
Goclever NAVIO 525 Polska
219.00 PLN
Garmin Nuvi 3597 LMT Europa
Garmin Nuvi 3597 LMT Europa
1048.00 PLN
Lark FreeBird 50.3 LarkMap Polska
Lark FreeBird 50.3 LarkMap
169.99 PLN
VORDON 7 HD Europa
VORDON 7 HD Europa
299.00 PLN
TomTom GO 500 Europa
TomTom GO 500 Europa
745.00 PLN
ModeCom FreeWAY MX3 HD AutoMapa Polska
ModeCom FreeWAY MX3 HD
383.51 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
TomTom via 135
Autor Wiadomość
maciant80
azymut


Dołączył: 08 Sty 2013
Posty: 1
Wysłany: 2013-01-08, 12:12   TomTom via 135

Witam.
Czy jest możliwość wgrania mapy tomtom truck do urządzenia via 135, bo mapa którą posiadam nie ma profilu ciężarowego. Chyba że macie jakieś inne sugestie to chętnie poczytam. Dziękuję i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-06-14, 13:18, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 244 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 8461
Wysłany: 2013-01-08, 12:59   

TomTomy Via chyba mają navcore 10x lub wyższe, czyli nic nie zrobisz - http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=30728
A jesli się myle możesz wgrać nowy soft, potem mapy wg http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=26671

Sprawdzanie wersji - link w http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=34093
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
sebastian1979r 
GPS instruktor



Pomógł: 37 razy
Wiek: 35
Dołączył: 20 Lut 2009
Posty: 648
Wysłany: 2013-01-08, 16:45   

@jestem_ktoś nie mylisz sie. Ta nawigacja ma Navcore conajmniej 10. Teraz sa już przy 12. Tylko legalna droga poprzez MyTomTom.
_________________
Jeżeli Ci pomogłem używaj opcji "Pomógł"
Zajrzyj na:
chomikuj.pl/sebastian1979r
 
 
romar
azymut


Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-06-14, 12:22   Planowanie Planu Podróży w TT via 135

Witam wszystkich jako, że to mój 1 post na tym forum.
Przez ostatnie 5 lat korzystałem z TT One i nie miałem do tego urządzenia żadnych zastrzeżeń oprócz tego, że nowe oryginalne mapy są drogie. Dlatego kilka dni temu zakupiłem TT via 135 z usługą darmowej dożywotniej aktualizacji map. Urządzenie przetestowałem w trasie i wszystko jest ok. Dobrze sprawdza się również jako urządzenie głośnomówiące do telefonu.
Jednak dzisiaj postanowiłem sobie zaplanować trasę wakacyjną do Chorwacji i tutaj zonk. Urządzenie w menu nie ma Planowania Planu Podróży. W TT One często korzystałem z tej funkcji i bez niej ciężko będzie użytkować nowy sprzęt.
Zastanawiam się czy dałoby się coś z tym zrobić, np. zmienić oprogramowanie, tak aby można było dodać tę funkcję. Jeśli ktoś mógłby pomóc w tej kwestii będę wdzięczny.
Pozdrawiam.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 501 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17354
Wysłany: 2013-06-14, 13:21   

Może po prostu się inaczej nazywa i w innym miejscu? Wg TomTom cos takiego jest (strona 14) http://download.tomtom.co...VE-RG-pl-pl.pdf
_________________

 
 
romar
azymut


Dołączył: 14 Cze 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-06-14, 18:38   

Tak, jest coś takiego, ale umożliwia dodanie maksymalnie 3 punktów na trasie, a to zdecydowanie za mało, żeby ustalić trasę 1500 km tak jak się samemu chce, a nie jak chce nawigacja. I w dodatku nie można ustawionej trasy zapisać i później wczytać, co w TT One było możliwe. Normalnie bieda.. :-(
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,21 sekundy. Zapytań do SQL: 13