Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Mio M610 reanimacja
Autor Wiadomość
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-24, 18:47   

Możesz spróbować jeszcze całkowicie rozładować urządzenie(aż nie będzie reakcji na przycisku on/off) i ponownie naładować do pełna, choć mizernie to widzę.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
spedsys 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 18 Kwi 2012
Posty: 10
Wysłany: 2014-08-20, 08:52   Mio Moov M610 nie można jej uruchomić

Witam posiadam nawigację Mio Moov M610 przez jakiś czas leżała w szufladzie i gdy była mi potrzebna okazało się że nie chce się w ogóle uruchomić nie ma żadnej reakcji na przycisk. Gdy podłączam ją do zasilania przez komputer to dioda przez chwilę mignie na zielono mocniejszym światłem i zaraz przygasa do takiego stopnia że ledwo widać że świeci. Co może być przyczyną takiego stanu?

[ Dodano: 2014-08-20, 12:14 ]
Witam niby ruszyła i uruchamia się główne menu tylko ekran dotykowy jakby raz działa innym razem wciska się ale bardzo topornie jak wejść w ustawienia nawigacji i wykonać kalibrację dotyku?
 
 
tmks2
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Maj 2010
Posty: 6
Wysłany: 2015-07-30, 17:04   

Witam, mam problem z urządzeniem mio M610, wyświetla komunikat:
"Nie załadowano danych mapy. Proszę zmienić mapę w preferencjach lub przez MioMore desktop".
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18858
Wysłany: 2015-07-30, 18:44   

A jaki pro0gram nawigacyjny?
_________________

 
 
tmks2
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Maj 2010
Posty: 6
Wysłany: 2015-07-30, 21:01   

Oryginalna mapa mio
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18858
Wysłany: 2015-07-31, 21:57   

A co robiłeś od czasu, gdy działało?
_________________

 
 
tmks2
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Maj 2010
Posty: 6
Wysłany: 2015-08-02, 00:32   

Dostałem już uwaloną, z tego co widzę ktoś wywalił zawartość, coś kombinował i pewnie wgrał czyjąś kopię - gotowca.
Wnioskuję dlatego, że wywaliłem co było, wgrałem gotowca i navi wyświetlała komunikat, że nie zgadza się nr seryjny, podpiąłem pod miomore desktop odzyskałem klucze i mam ten sam komunikat co na zawartości co otrzymałem:
"Nie załadowano danych mapy. Proszę zmienić mapę w preferencjach lub przez MioMore desktop"
Kontaktowałem się z serwisem i chcą bym im wysłał navi bo ponoć nie ma możliwości tego zrobienia domowym sposobem.
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2390
Skąd: Google
Wysłany: 2015-08-02, 11:14   

Jeśli bardzo ci zależy na oryginalnej mapie to jak pisali pozostaje tylko serwis. Ja miałem M410 o którym pisałem tu: http://www.my-navia.pl/vi...p=451779#451779

Obecnie na niej używa się AutoMapy. Innych nie próbowałem uruchamiać .
_________________
Poradniki
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9