Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: navigator
2008-07-06, 12:18
Problem z odblokowaniem Akiry Guepard
Autor Wiadomość
german
Waypoint


Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 17
Wysłany: 2008-07-05, 22:13   Problem z odblokowaniem Akiry Guepard

Witam
wszystko pięknie ładnie aż do momentu zamiany pliku launch.exe na explorer.exe
poprzez ceRegistry znajduje ten plik ale nie mogę go edytować ,nazwę launch50 tylko mogę edytować - w jaki sposób to dokonać

 
 
marsellvip
azymut


Dołączył: 05 Lip 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-07-05, 22:55   

a ja mam inny problem... odblokowałem i jest niby wszystko ok, ale Akira nie łapie sygnału gps jest na to jakaś rada? można do gueparda wgrac Automape 5?
 
 
woszczyn 
Navi Expert
Guepard +i900 Omnia


Pomógł: 17 razy
Dołączył: 13 Lut 2008
Posty: 269
Skąd: Lodz
Wysłany: 2008-07-05, 23:53   

a kliknac 2 razy na tym probowales ?

mnie sie tak zwykle udaje ale moze u Ciebie jest innaczej

co do AM mozna ja wgrac bez odblokowywania "kota"
 
 
german
Waypoint


Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 17
Wysłany: 2008-07-06, 00:23   

wyskakuje okienko ,poniżej screen tego
ale w tym okienku nie pokazuje się nazwa launch.exe tylko Launch50


i co mam zrobić ??

p.s. a jak wgrać AM5.05 ,bez odblokowania ??
poproszę instrukcje ,dzięki

pozdr
 
 
woszczyn 
Navi Expert
Guepard +i900 Omnia


Pomógł: 17 razy
Dołączył: 13 Lut 2008
Posty: 269
Skąd: Lodz
Wysłany: 2008-07-06, 08:34   

spróbuj powiększyć okienko edycji tak by dojść do pola dane
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3459
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-06, 08:41   

german napisał/a:
i co mam zrobić ??
Też tak mam i nic nie daje się bardziej powiększyć; problemem jest IMHO ustawiona rozdzielczość monitora i firmowy program powiększający okna aplikacji (ściślej biorąc niedostosowanie tegoż programu do niektórych aplikacji).
Wyeksportuj klucz do kompa, dokonaj zmian w edytorze i zaimportuj go go rejestru. Zwróć szczególną uwagę na podwójne znaki "\\"
_________________

 
 
german
Waypoint


Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 17
Wysłany: 2008-07-06, 11:02   

woszczyn napisał/a:
spróbuj powiększyć okienko edycji tak by dojść do pola dane


a możesz powiedzieć jak wgrać AM bez odblokowywania "kota" ??
 
 
woszczyn 
Navi Expert
Guepard +i900 Omnia


Pomógł: 17 razy
Dołączył: 13 Lut 2008
Posty: 269
Skąd: Lodz
Wysłany: 2008-07-06, 12:11   

wgrac na karte wersje bezinstalacyjna do katalogu o nazwie MobileNavigator a plik wykonawczy wceAm.exe zmienic nazwe na MobileNavigator.exe

sposob dokladnie sprawdzony i dzialajacy wiec tylko dokladnie zrobic tak jak podalem, +kliknac w klawisz pomogl
 
 
marulw 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 40
Dołączył: 04 Lip 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-07-06, 17:07   witam

woszczyn napisał/a:
wgrac na karte wersje bezinstalacyjna do katalogu o nazwie MobileNavigator a plik wykonawczy wceAm.exe zmienic nazwe na MobileNavigator.exe

sposob dokladnie sprawdzony i dzialajacy wiec tylko dokladnie zrobic tak jak podalem, +kliknac w klawisz pomogl



mam pztanko skad sciagnac taka wersje bezinstalacyjna
dzieki z gory
 
 
 
diego6 
guru
szuruburu i fotograf



Pomógł: 31 razy
Wiek: 46
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1150
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-07-06, 17:16   

Z naszego forum!!!

_________________
N 52.42230, E 16.90681
FS LOOX N100 [2GB] + TT7, AM5, R66.7
NOKIA E90 [2GB] + GarminXT

LARK 35.7 [0GB] MM6 easy
NOKIA 9300 [2GB] + HOLUX GPSSlim236 + TT5
AKIRA MM3518 A3 [0GB] + MM4
AKIRA MM512 [4GB] + TT6, iGo8, AM5, MM5, R66 i GarminXT
GARMIN-Palm iQue 3600
GARMIN nüvi 360
 
 
 
marulw 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 40
Dołączył: 04 Lip 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-07-06, 17:48   

jakis namiar konkretniejszy wiem ze mazna znajsc ale dla poczatkujących to nie taka prosta sprawa


TWÓJ POST POWINIEN BRZMIEĆ:

Poproszę o konkretniejszy namiar. Wiem, że można znaleźć, ale dla początkujących to nie jest taka prosta sprawa.
Ostatnio zmieniony przez diego6 2008-07-06, 18:01, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
diego6 
guru
szuruburu i fotograf



Pomógł: 31 razy
Wiek: 46
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1150
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-07-06, 18:08   

Wpisując w opcje wyszukiwania "Automapa bezinstalacyjna" oraz wybierając opcje wyświetlania jako posty otrzymujesz wynik w formie listy 21 postów, która wygląda tak:
http://www.my-navia.pl/se...a8f68f&start=15

Po przeglądnięciu postów możesz wybrać - te w których podane są linki - wybierając na przykład ten post:

http://www.my-navia.pl/vi...bezinstalacyjna

Jest tam link który należy kliknąć i postępować zgodnie z poleceniami serwera netload...

Jeśli nie poradzisz sobie z powyższym opisem - to już nie wiem czy można Ci bardziej pomóc...

Na lenistwo nie znam lekarstwa...
_________________
N 52.42230, E 16.90681
FS LOOX N100 [2GB] + TT7, AM5, R66.7
NOKIA E90 [2GB] + GarminXT

LARK 35.7 [0GB] MM6 easy
NOKIA 9300 [2GB] + HOLUX GPSSlim236 + TT5
AKIRA MM3518 A3 [0GB] + MM4
AKIRA MM512 [4GB] + TT6, iGo8, AM5, MM5, R66 i GarminXT
GARMIN-Palm iQue 3600
GARMIN nüvi 360
 
 
 
german
Waypoint


Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 17
Wysłany: 2008-07-07, 16:07   

woszczyn napisał/a:
wgrac na karte wersje bezinstalacyjna do katalogu o nazwie MobileNavigator a plik wykonawczy wceAm.exe zmienic nazwe na MobileNavigator.exe

sposob dokladnie sprawdzony i dzialajacy wiec tylko dokladnie zrobic tak jak podalem, +kliknac w klawisz pomogl


zrobiłem tak i jakoś nie udało się - nawigacja nie otwiera am
zrobiłem tak jak pisałeś - wersję bezinstalacyjną do pliku MobileNavigator zmieniłem nazwę - a co ze starym plikiem zrobić , z cała zawartością - delete czy nie ruszać ... prosiłbym o dokładniejszą instrukcję -dotyczącą wgrania am bez odblokowywania gueparda

pozdr
 
 
woszczyn 
Navi Expert
Guepard +i900 Omnia


Pomógł: 17 razy
Dołączył: 13 Lut 2008
Posty: 269
Skąd: Lodz
Wysłany: 2008-07-07, 17:08   

powiedz mi co tu jest malo dokladnie napisane ?? nie rozumiesz pojecia katalog ?
plik? zmiana nazwy ?
moze zamiast forum powinienes troszke o systemie windows poczytac?
 
 
german
Waypoint


Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 17
Wysłany: 2008-07-07, 17:21   

woszczyn napisał/a:
powiedz mi co tu jest malo dokladnie napisane ?? nie rozumiesz pojecia katalog ?
plik? zmiana nazwy ?
moze zamiast forum powinienes troszke o systemie windows poczytac?

wiem co to katalog ,plik ,zmiana nazwy - a takie docinki to ja sobie wypraszam ...
zrobiłem tak jak trzeba wg. instrukcji i nie odpalała się AM ... ani nawet teleatlas ...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11