My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
Goclever NAVIO 525 Europa
Goclever NAVIO 525 Europa
199.00 PLN
TomTom Start 25 EU Europa
TomTom Start 25 EU Europa
449.00 PLN
TomTom PRO 5150 Truck LIVE Europa
TomTom PRO 5150 Truck LIVE
1327.00 PLN
TomTom XXL Classic Europa
TomTom XXL Classic Europa
480.72 PLN
Blow GPS580 Sirocco AutoMapa Europa
Blow GPS580 Sirocco AutoMapa
232.15 PLN
Garmin Nuvi 52 LM Europa
Garmin Nuvi 52 LM Europa
399.00 PLN
TomTom Start 20 Europa
TomTom Start 20 Europa
485.00 PLN
TomTom Go 6000 Europa
TomTom Go 6000 Europa
1149.74 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
AutoMapa 6.12 1304 beta - Dyskusja
Autor Wiadomość
gmpl 
guru


Pomógł: 26 razy
Wiek: 40
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 1584
Wysłany: 2013-04-17, 16:35   AutoMapa 6.12 1304 beta - Dyskusja

Lista zmian w wersji beta

Wersja AutoMapa Windows 6.12 1304
Nowe mapy Polski i Europy 1304 a w nich m.in.:
Dodane:


  • Dodany pikietaż na drogach wojewódzkich w podkarpackim.
  • Dodany i gotowy do otwarcia nowy most na Wiśle pod Kwidzyniem w ciągu DK90 + 11 km dróg łączących DK91 z DK55.
  • Duża zmiana organizacji w Białymstoku w okolicach ulic Sienkiewicza/Piłsudskiego.
  • Prawie 3 tysiące dodanych nawigacyjnych planów miast i miejscowości.
  • 36 000 dodanych punktów adresowych.
_________________
http://www.mynavi-expert.pl/reflink/6960/ - nowości
Panorama Firm - darmowa nawigacja
AutoMapa_6.16_1410_PL i EU
AutoMapa Finał PL/EU-1.7.1.0558 Mapy 1410
AutoMapa Traffic zawsze aktualne dane WinCE i Android
MapaMap SDTop Q3 2014 PL / Win CE i MapaMap PL i Europe Q3 2014[ANDROID]

Ostatnio zmieniony przez harry 2013-04-18, 10:24, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jurek7806
Navi Expert


Dołączył: 11 Gru 2008
Posty: 244
Wysłany: 2013-04-17, 17:21   

Dzięki za info. Co by nie napisać to ładnie pojechali z adresami i planami. Do tej pory skupiali się na nowych drogach, a adresacje olewali. Poprzednie aktualizacje po 5 i 2 tys adresów.
 
 
Skubi 
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 313
Wysłany: 2013-04-17, 17:39   

Zmieniły się tylko pliki map program został stary
_________________
رجل قادر على كل شيء عندما تضطر للقيام بذلك
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 244 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 8521
Wysłany: 2013-04-17, 17:46   

Czyli jest szansa, że mapa zdziała z 6.11 ?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
gmpl 
guru


Pomógł: 26 razy
Wiek: 40
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 1584
Wysłany: 2013-04-17, 18:09   

Działa, sprawdzałem.
_________________
http://www.mynavi-expert.pl/reflink/6960/ - nowości
Panorama Firm - darmowa nawigacja
AutoMapa_6.16_1410_PL i EU
AutoMapa Finał PL/EU-1.7.1.0558 Mapy 1410
AutoMapa Traffic zawsze aktualne dane WinCE i Android
MapaMap SDTop Q3 2014 PL / Win CE i MapaMap PL i Europe Q3 2014[ANDROID]

 
 
adijos93 
GPS instruktor
Lark50.3 AM EU LEGAL


Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 784
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2013-04-17, 19:32   

Patcher też dziala, dodano w linkowni linki do eu i pl
_________________

 
 
drk001 
Waypoint



Dołączył: 17 Wrz 2008
Posty: 84
Skąd: Kraków
Wysłany: 2013-04-18, 10:50   

Kolego Adijos93 będzie wersja "zmodowana"?
 
 
Bilunia 
Maestro GPS



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 15 Sty 2010
Posty: 2700
Skąd: od Boćka
Wysłany: 2013-04-18, 11:02   

drk001 napisał/a:
Kolego Adijos93 będzie wersja "zmodowana"?

Sam sobie zmoduj - ile to podmienić w poprzedniej samą mapę 8-)
_________________
TomTom - Live Traffic
 
 
armin84 
Navi Expert



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Lut 2010
Posty: 499
Skąd: Gůrny Ślůnsk
Wysłany: 2013-04-18, 13:57   

jak widać, za dużo roboty dla pana kolegi :-D
 
 
adijos93 
GPS instruktor
Lark50.3 AM EU LEGAL


Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 784
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2013-04-18, 14:27   

Za 1,5 h będzie.
Ale jaki to problem tylko mapę podmienic.
_________________

 
 
drk001 
Waypoint



Dołączył: 17 Wrz 2008
Posty: 84
Skąd: Kraków
Wysłany: 2013-04-18, 14:46   

armin84 napisał/a:
jak widać, za dużo roboty dla pana kolegi :-D


już, już koniec używania... mapę potrafię podmienić, nawet spatchować też.

myślałem, że trzeba coś więcej "dłubać"
 
 
adijos93 
GPS instruktor
Lark50.3 AM EU LEGAL


Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 784
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2013-04-18, 14:50   

Program jest przygotowany do każdej wersji mapy jaką na razie wyszła tzn 1212 1302 i 1304
_________________

 
 
gmpl 
guru


Pomógł: 26 razy
Wiek: 40
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 1584
Wysłany: 2013-04-18, 15:04   

adijos93 napisał/a:
Program jest przygotowany

Jak cudownie to brzmi :-) a powinno, mapy działają z w/w programem, ponieważ kolegom z AQ nie chciało się nic zmieniać w programie lub też pracują nad nową, lepszą (lepiej pozostańmy przy "nową") wersją programu. Może czas poświęcony na tym razem zaowocuje w postaci wersji zbliżonej do 5.5.3 :-)
_________________
http://www.mynavi-expert.pl/reflink/6960/ - nowości
Panorama Firm - darmowa nawigacja
AutoMapa_6.16_1410_PL i EU
AutoMapa Finał PL/EU-1.7.1.0558 Mapy 1410
AutoMapa Traffic zawsze aktualne dane WinCE i Android
MapaMap SDTop Q3 2014 PL / Win CE i MapaMap PL i Europe Q3 2014[ANDROID]

 
 
adijos93 
GPS instruktor
Lark50.3 AM EU LEGAL


Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 784
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2013-04-18, 15:43   

Ale chodzi mi o to,ze poi będzie wyświetlane prawidłowo
i ostrzeganie o nim. Bo dostosowane jest do programu 6.11 poi z 6.12 (ale to zawarte w programie a nie w mapie)
Przepraszam,za niescislosc
_________________

 
 
Bilunia 
Maestro GPS



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 15 Sty 2010
Posty: 2700
Skąd: od Boćka
Wysłany: 2013-04-18, 16:25   

gmpl napisał/a:
Może czas poświęcony na tym razem zaowocuje w postaci wersji zbliżonej do 5.5.3
Jak dotychczas, to spece AQQ zrobili wszystko co można, by nowe ich wypieki w niczym nie przypominały wspomnianej przez Ciebie 5.5.3. Jeszcze nie tak dawno można było wywalić speeds'a i mieć elegancko działający program i ludzki routing (po drobnych dostosowaniach). No to "spece" władowali do speeds'a m.in. blokady związane z naniesionymi na mapie, ale nieoddanymi jeszcze inwestycjami drogowymi. Wywalisz speeds'a, to za karę AM będzie te odcinki wykorzystywała. To Ci inteligentny program - potrafi karać "myślących inaczej" niż AQ :roll:
_________________
TomTom - Live Traffic
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,21 sekundy. Zapytań do SQL: 13