Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navitel Navigator
Autor Wiadomość
kodi28
Navi Expert
Bajo


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 272
Wysłany: 2013-05-20, 01:57   Navitel Navigator

jak wygląda pokrycie adresowe bo w moim przypadku jak wpisze ulicę to wyskakuje tylko jeden nr w środku ulicy resza wycięta i brak edycji nazwy ulubione
_________________
Drogę wskazuje mi Huawei P8 Lite
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2016-07-19, 21:30, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
vexus
azymut


Dołączył: 23 Lut 2014
Posty: 3
Wysłany: 2014-07-23, 15:27   Navitel Navigator nowe mapy

Nie wiem czy to dobry dział jeśli nie to z góry sory i proszę o przeniesienie ...
Kupiłem tablet prestigio geovision 7780 z wbudowaną nawigacją Navitel Navigator v9.0.0.11 Android
jednak wgrana jest jedynie mapa Polski a potrzebna mi jest mapa europy ponieważ za 2 tyg jadę TIREM do Portugalii
Da się coś temu zaradzić
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-08-07, 16:50, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
osamabehuii
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Cze 2016
Posty: 7
Wysłany: 2016-07-19, 20:22   

http://navitel.ru/ru/downloads/demo
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2016-07-19, 21:30   

Scaliłem dwa wątki o tym programie.

Zajrzyj do działu LINKI > INNE. Jeżeli tam nie ma, to niewiele Ci pomożemy

[ Dodano: 2016-07-19, 21:36 ]
To. co wyżej, ale po polsku: http://navitel.ru/pl/downloads/demo
Kompletne mapy Europy Zachodniej (120zł): http://navitel.ru/pl/buy/...-western-europe
_________________

 
 
osamabehuii
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Cze 2016
Posty: 7
Wysłany: 2016-07-19, 22:14   

jacekp1313 napisał/a:

Kompletne mapy Europy Zachodniej (120zł)

;)
to zalezy od tego jaki masz program. jeśli posłodzony to mapy można pobierać bezpośrednio i będą działać.
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1245
Wysłany: 2018-02-28, 15:37   Navitel

Znalazłem na diakovie apkę navitela. oczywiście posłodzona.
https://diakov.net/softraznoe/android/
Nawigacja mało znana ale bardzo dobrze oceniana przez użytkowników.
Pobrałem, rozpakowałem - o dziwo polskie mapy się rozpakowały.
Po zainstalowaniu programu trzeba go uruchomić, wybrać co trzeba i zamknąć.
Następnie skopiować mapę do content/map w katalogu navitela w android/data.
Program tworzy katalogi w android/data w pamięci i na karcie - ale domyślnie instaluje się na karcie.
Mnóstwo opcji, jest wszystko co potrzeba - radary, korki, pogoda itp.
Ale szokiem dla mnie było to że złapał fixa w mieszkaniu w bloku, czego nie potrafi żaden inny program nawigacyjny.
Teraz trzeba potestować w realu.
Działa na Oreo.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2018-04-25, 20:24   

Link bezpośrednio do postu z programem: https://diakov.net/9804-navitel-navigator-navitel-navigator-9819-983.html
Mapy 2018.Q1, wersja crecked (działa traffic i pogoda) - jak wynika z opisu

EDIT 05.06.2018
no_taki napisał/a:
Niestety link jest pozbawiony map
_________________

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2018-06-04, 17:47, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
januszpe 
Waypoint
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 188
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2018-06-03, 22:37   

Dostałem ten program razem z rejestratorem trasy jazdy Navitel CR900 plus dożywotnia aktualizacja. Mapy z mnóstwem błędów na Polskę, nazwy ulic wzięte z nieba, prowadzi czasem pod prąd w jednokierunkowe, błędne ograniczenia prędkości jak w Yanosiku. Ogólnie jest to producent z Rosji ale programista jest w Czechach bo tam każą mi pisać uwagi. Sam program nie do użytku , brak punktów VIA. Jazda od punktu do punktu tylko wyznaczonymi 3 trasami przez Navitel. Posiada dwa GPS Glonass i GPS. Dlatego może szybciej łapie fixa.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2018-06-03, 22:45   

januszpe napisał/a:
Dostałem ten program razem z rejestratorem
Ale wersję okrojoną. Kup wersję PRO, to będziesz zadowolony.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
januszpe 
Waypoint
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 188
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2018-06-04, 16:20   

Chętnie ale nie wiem gdzie to kupić. Na stronie Navitela jest tylko wersja Navitel Navigator i nie widzę PRO?
PS wpisałem w internecie Navitel Pro i nic!!!
Dotarłem do wsparcia w Navitel Cz. nie ma czegoś takiego jak wersja pro . Douczyli mnie. Są punkty pośrednie ale u nich się to nie nazywa via. Wersja którą otrzymałem wraz z zakupem urządzenia jest jedyną , nic nie muszę dokupować jest to licencja dożywotnia. Ale rozwałka to jest z nazwami ulic, niektórych nie ma a inne się nazywają zupełnie inaczej.
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6412
Skąd: znikąd
Wysłany: 2018-06-04, 17:14   

Niestety link podany przez jacka jest pozbawiony map
Szwagier - jesli to nie problem - podrzuc mi mapę Polski na PW :-)
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1245
Wysłany: 2018-06-04, 20:32   

Jasne, jutro podrzucę.
Ale szukajcie na Diakowie według daty pierwszego postu. To była dobra apka i reszta. Późniejsze apki pobrane z różnych źródeł już nie chciały być cukrowane.
Ta pierwsza pozwalała pobrać mapy całej Europy, ale to trzeba zrobić za pierwszym uruchomieniem. Potem już nie działa. Oczywiście można wybiórczo.
Jakiś bałagan mi się zrobił na partycjach i nie mogę znależć oryginału.
Edit:
Niestety, to nie następna wrzuta, tylko poprawiona pierwsza.
Ostatnio zmieniony przez szwagier22 2018-06-04, 20:46, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6412
Skąd: znikąd
Wysłany: 2018-06-04, 20:41   

Najsympatyczniej by było jakny znalazł sę link , o ktorym piszesz.
Jesli się nie da - podrzuć proszę Polskę :-)
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1245
Wysłany: 2018-06-04, 21:05   

Proszę bardzo, z mojego fona. Content z pamięci i apka z lutego. Testować. Żeby korzystać z map trzeba najpierw utworzyć atlas, ale dasz sobie radę. :mrgreen:
Plik trochę duży, ale jest więcej.
https://www.easypaste.org...Q/N.rar?lang=pl
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6412
Skąd: znikąd
Wysłany: 2018-06-05, 14:46   

szwagier22 napisał/a:
ale dasz sobie radę.


Dzieki Ci mlodzieńcze za wrzutę :-)
Dziadek jakos majzlem i młotkiem sobie poradził ;-)

Teraz tylko testy w trasie i zobaczymy co toto potrafi
P.S Rzeczywiscie w budynku znalazł pozycję. Czegoś takiego jeszce nie widzialem :mrgreen:
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12