Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Binatone F350 - programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-05-04, 12:45   

Cały katalog AutoMapa EU, jeśli masz odblokowaną navi to nie musisz zmieniać nazw, wystarczy odpalić z pliku AutoMapa.exe lub z pliku wceAm.exe
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
AzoG
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Maj 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-05-04, 13:06   

Tylko w tym problem że ani z pozycji kumputera ani z pozycji nawigacji nie mogę wejść na kartę SD.
Bilunia może i masz rację ;-) pobieram już wersję instalacyjną ale chciałbym sprawdzić czy ta którą mam obecnie będzie mi działać :mrgreen:
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-05-04, 13:08   

AzoG,
A zewnętrzny czytnik Kart masz ?
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
AzoG
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Maj 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-05-04, 13:13   

Mam :)
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-05-04, 13:14   

AzoG,
To użyj go, a navi na półkę
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
AzoG
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Maj 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-05-04, 13:18   

To próbowałem zrobić na samym początku ale wywala mi taki błąd
http://zapodaj.net/0d5dcf06c0a4c.png.html
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-05-04, 13:21   

AzoG,
Wklej cały katalog AutoMapa EU na kartę SD, karta do navi i odpalaj na navi, nie na kompie.

[ Dodano: 2014-05-04, 13:26 ]
Bilunia napisał/a:
co masz w tej chwili w folderze MobileNavigator
AzoG odblokował swoją navi, to nie trzeba robić tych trików.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
AzoG
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Maj 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-05-04, 13:26   

Olivia właśnie to próbuję Ci wytłumaczyć że nie mogę wejść w navi do karty SD :oops:
W panelu sterowania navigacji, kartę mi widzi, mogę ją sformatować itp ale jej zawartości nie widać w explorerze.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-05-04, 13:30   

AzoG napisał/a:
nie mogę wejść w navi do karty SD
Jakiej pojemności jest ta karta?
Binatone F350 czyta karty SD 2 GB i 4 GB samo SD bez HC.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-05-04, 13:39   

AzoG napisał/a:
pierwszym z nich było odblokowanie nawigacji, lecz po kilku godzinach sobie z nim poradziłem.
Jakim sposobem odblokowałeś ?
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
AzoG
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Maj 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-05-04, 13:55   

Tak dokładnie to jest karta microSD HC 4GB :oops:
Bilunia nie martw się niczego nie usuwam! :-P
Odblokowałem przez zmiany w rejestrze
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2014-05-04, 13:59   Re: Binatone F350 UK - Automapa wersja bezinstalacyjna

Użyj karty nie-SDHC
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
AzoG
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Maj 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-05-04, 21:08   

Dobra, automapę zainstalowałem i działa tylko mam jeszcze jeden mały problem, otóż nie wiem jak ustawić poprawną rozdzielczość i podczas uruchomienia automapy nie znika mi pasek z "menu start" godziną itp.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-05-04, 21:10   

AzoG,
O pasku start czytaj tu :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=144982#144982 punkt 15.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
AzoG
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Maj 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-05-04, 21:19   

Dzięki wielkie za pomoc :mrgreen: Strasznie mi pomogłaś!!!
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10