Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 09:43
Becker 7988 odblokowanie, programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
skubiduja81
Waypoint



Dołączył: 24 Lut 2010
Posty: 15
Wysłany: 2010-09-05, 12:25   Jak odblokowac Becker Traffic Assist Highspeed II 7988

Witam jak w temacie jak mogę odblokować tą navi żeby można było wgrać np AM

Becker BE 7988
Win CE Net 4.2 Core

dzieki
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-09-05, 15:38   

Podaj więcej szczegółów według http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1389
_________________

 
 
adi67 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Sty 2010
Posty: 5
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-05-14, 20:43   

1. Przez ActiveSync wejdź do folderu MNAV
2. Zmień nazwę pliku MNAVDCE.exe na MNAVDCE2.exe
3. Ściągnij: MNAV.zip
4. Wklej zawartość do folderu MNAV i ....... korzystaj
(AM: \Storage Card\AutoMapa EU\wce42Am.exe)

Powodzenia!!!
 
 
kelus
Waypoint


Dołączył: 08 Gru 2008
Posty: 17
Wysłany: 2012-10-19, 09:16   

adi67 napisał/a:
1. Przez ActiveSync wejdź do folderu MNAV
2. Zmień nazwę pliku MNAVDCE.exe na MNAVDCE2.exe
3. Ściągnij: MNAV.zip
4. Wklej zawartość do folderu MNAV i ....... korzystaj
(AM: \Storage Card\AutoMapa EU\wce42Am.exe)
Obrazek
Powodzenia!!!


Nie widzi mi ta nawigacja mapy i pisze, że nie można załadować mapy. Zna ktoś rozwiązanie?
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2390
Skąd: Google
Wysłany: 2012-10-19, 09:21   

kelus napisał/a:
Nie widzi mi ta nawigacja mapy i pisze, że nie można załadować mapy.
A masz mapę na karcie ?
_________________
Poradniki
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2012-10-19, 10:35   

AM się uruchamia i dopiero potem jest taki komunikat?
Czy nie może znaleźć programu AutoMapa?

Jeśli to pierwsze, to mam dla Ciebie złą wiadomość: są problemy z AM na WinCE4.2 - patrz linki w http://www.my-navia.pl/vi...p=326117#326117
_________________

 
 
rycho84
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Mar 2012
Posty: 13
Wysłany: 2013-12-12, 13:49   Becker 7988 odblokowanie, programy nawigacyjne

Witam
Mam takie pytanko.Mam beckera 7988 i do tej pory używałem automapy, ale niestety nowe wersje już nie chodzą na tym urządzeniu, dlatego chciałbym zapytać co mogę innego wgrać aby w miarę to chodziło i były aktualne mapy?
dzięki
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-09-02, 20:01, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2013-12-12, 14:02   

Najmniejsze wymagania ma iGO 8.3.4 oraz Mireo BlackEdition.
_________________

 
 
rycho84
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Mar 2012
Posty: 13
Wysłany: 2013-12-12, 14:18   

a coś nowszego da rade?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2013-12-12, 14:44   

Masz na myśli mapy, czy programy nawigacyjne?

Mapy sa nowe, a programy wyznaczają trasy równie dobrze, a dzięki brakowi zbędnych wodotrysków działają na starych sprzętach
_________________

 
 
rycho84
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Mar 2012
Posty: 13
Wysłany: 2013-12-12, 15:17   

chodziło mi o programy, czy raczej nie zawracać sobie głowy?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2013-12-12, 19:08   

Dojedziesz do celu tak samo. Tyle, że na ekranie będzie mniej kolorowo...
_________________

 
 
rycho84
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Mar 2012
Posty: 13
Wysłany: 2013-12-12, 19:31   

ok :-D
dzięki za pomoc
 
 
Cruzen 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Lip 2011
Posty: 7
Wysłany: 2014-07-31, 21:04   Becker 7988

Witam,
dostałem do zrobienia od szwagra Beckera 7988 , ponieważ jakiś czas temu wykrzaczyła się AM i od tamtej pory z racji, że ma Larka odstawił ją w kąt.Pierwsze poczytałem i widze,że pod win ce 4.2 już najnowsza AM nie pójdzie.Następnym punktem było wejście na dysk navi i sprawdzenie co tam sie dzieje.Była już odblokowana lecz w dziwny sposób, plików dużo i nie trzymało sie to całości.Przywróciłem ją, więc do stanu jak z "fabryki" i odblokowałem.I teraz mam pytanie.Szwagier jeździ po Europie, więc potrzebna mapa EU.Jaka najnowsza mapa podejdzie.Czytałem o iGO, ale w tych postach były wersje sprzed 2-3 lat wstecz.Co mogę wgrać na tego Beckera, aby mapka była dosyć świeża ? Jakimś super specjalistą w tym nie jestem, ale jak człowiek poczyta to wszystko staje się proste,lecz odpowiedzi na to pytanie nie znajduje, co by dobrze chodziło.Karty czyta prawdopodobnie do 2GB, ponieważ wsadzałem 4GB i nie widze jej w systemie w navi,a "dwójke" widać.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4561
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-07-31, 21:19   

Cruzen,
jacekp1313 napisał/a:
Najmniejsze wymagania ma iGO 8.3.4 oraz Mireo BlackEdition.
I MapaMap

Ps. Scaliłam z odpowiednim tematem. Regulamin punkt 3.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11