My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2013-12-17, 10:20
GoClever 515 - ładowanie, zasilanie
Autor Wiadomość
Fiba 
Waypoint


Dołączył: 05 Kwi 2009
Posty: 15
  Wysłany: 2013-12-15, 12:55   GoClever 515 - ładowanie, zasilanie

Witam,

Mam problem z moją świeżo kupioną navi GC 515. Otóż przejdę od razu do rzeczy. Po zainstalowaniu w aucie i podłączeniu do wtyczki sprzęt po każdorazowym zapaleniu lub zgaszeniu auta wyświetla okno wyłączania (wyłącz, uśpij itp.) oraz odliczania do wyłączenia. Dzieje się tak również podczas korzystania z navi, nie tylko w stanie czuwania. Grzebałem w ustawieniach ale nie mogłem do niczego się dokopać aby zmienić jakieś profile zarządzania energią.
Ktoś wie czy da się z tym coś zrobić? Bardzo uciążliwe jest ciągłe klikanie w nawigacje kiedy tylko wyłączy się zapłon..

Pozdrawiam,
fiba
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-03-22, 16:55, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 247 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 8895

Wysłany: 2013-12-15, 13:24   

To sie dzieje nawet bez włączonego programu nawigacyjnego?
Wejdź w Windowsa i sprawdź w Control Panel ustawienia zasilania
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 23
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8376
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-12-15, 14:15   

Hej. Masz pierwszą wersje softu gdzie chińczyk zapomniał o tym detalu. Wyślij na Gwarancji to dostaniesz nowy soft i będzie ok.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Fiba 
Waypoint


Dołączył: 05 Kwi 2009
Posty: 15
Wysłany: 2013-12-17, 12:54   

Dzięki Panowie. W takim razie piszę do nich reklamacje i szykuję wysyłkę.

Pozdrawiam,
 
 
najmrocki
azymut


Dołączył: 13 Lis 2014
Posty: 3
Wysłany: 2015-03-22, 16:51   Padnięta bateria w navi goclevar 515

Koledzy czy jest możliwość wymiany akumulatorka w goclevar 515 . Czy jest wogóle w sprzedaży taki akumulatorek , może ktoś z was miał taką niedogodność.
 
 
Pan Kleks 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 54
Dołączył: 21 Wrz 2010
Posty: 8
Wysłany: 2015-03-22, 20:55   

http://allegro.pl/bateria...5186006658.html

w sprzedaży jest ...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 
Navroad VIVO S6 bez map
Navroad VIVO S6 bez map
488.00 PLN
TomTom GO 500 Europa
TomTom GO 500 Europa
745.00 PLN
Garmin Nuvi 2597 LMT Europa
Garmin Nuvi 2597 LMT Europa
687.47 PLN
Navroad DRIVE Navigator Europa
Navroad DRIVE Navigator Europa
232.00 PLN
Manta GPS570 Easy Rider Europa
Manta GPS570 Easy Rider Europa
164.59 PLN
TomTom XL2 Classic CEE Europa
TomTom XL2 Classic CEE Europa
359.99 PLN
Garmin Nuvi 52 LM Europa
Garmin Nuvi 52 LM Europa
398.00 PLN
Blow GPS700 Sirocco MapFactor Europa
Blow GPS700 Sirocco MapFactor
319.00 PLN
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11