My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2013-12-17, 10:20
GoClever 515 - ładowanie, zasilanie
Autor Wiadomość
Fiba 
Waypoint


Dołączył: 05 Kwi 2009
Posty: 15
  Wysłany: 2013-12-15, 12:55   GoClever 515 - ładowanie, zasilanie

Witam,

Mam problem z moją świeżo kupioną navi GC 515. Otóż przejdę od razu do rzeczy. Po zainstalowaniu w aucie i podłączeniu do wtyczki sprzęt po każdorazowym zapaleniu lub zgaszeniu auta wyświetla okno wyłączania (wyłącz, uśpij itp.) oraz odliczania do wyłączenia. Dzieje się tak również podczas korzystania z navi, nie tylko w stanie czuwania. Grzebałem w ustawieniach ale nie mogłem do niczego się dokopać aby zmienić jakieś profile zarządzania energią.
Ktoś wie czy da się z tym coś zrobić? Bardzo uciążliwe jest ciągłe klikanie w nawigacje kiedy tylko wyłączy się zapłon..

Pozdrawiam,
fiba
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-03-22, 16:55, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 249 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 8906
Wysłany: 2013-12-15, 13:24   

To sie dzieje nawet bez włączonego programu nawigacyjnego?
Wejdź w Windowsa i sprawdź w Control Panel ustawienia zasilania
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 23
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8318
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-12-15, 14:15   

Hej. Masz pierwszą wersje softu gdzie chińczyk zapomniał o tym detalu. Wyślij na Gwarancji to dostaniesz nowy soft i będzie ok.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Fiba 
Waypoint


Dołączył: 05 Kwi 2009
Posty: 15
Wysłany: 2013-12-17, 12:54   

Dzięki Panowie. W takim razie piszę do nich reklamacje i szykuję wysyłkę.

Pozdrawiam,
 
 
najmrocki
azymut


Dołączył: 13 Lis 2014
Posty: 3
Wysłany: 2015-03-22, 16:51   Padnięta bateria w navi goclevar 515

Koledzy czy jest możliwość wymiany akumulatorka w goclevar 515 . Czy jest wogóle w sprzedaży taki akumulatorek , może ktoś z was miał taką niedogodność.
 
 
Pan Kleks 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 54
Dołączył: 21 Wrz 2010
Posty: 8
Wysłany: 2015-03-22, 20:55   

http://allegro.pl/bateria...5186006658.html

w sprzedaży jest ...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,31 sekundy. Zapytań do SQL: 11