My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
Goclever NAVIO 520 DVR Polska
Goclever NAVIO 520 DVR Polska
199.00 PLN
TomTom Start 60 Europa
TomTom Start 60 Europa
480.00 PLN
TomTom Via 135 Europa
TomTom Via 135 Europa
395.00 PLN
Garmin Nuvi 54 LM Europa
Garmin Nuvi 54 LM Europa
528.00 PLN
Goclever NAVIO 520 DVR Europa
Goclever NAVIO 520 DVR Europa
189.90 PLN
Manta GPS470 Easy Rider Europa
Manta GPS470 Easy Rider Europa
134.00 PLN
TomTom Start 25 M Europa
TomTom Start 25 M Europa
389.00 PLN
Garmin Nuvi 3597 LMT Europa
Garmin Nuvi 3597 LMT Europa
1053.00 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2013-12-17, 10:20
GoClever 515 - problem ładowania
Autor Wiadomość
Fiba 
Waypoint


Dołączył: 05 Kwi 2009
Posty: 15
  Wysłany: 2013-12-15, 12:55   GoClever 515 - problem ładowania

Witam,

Mam problem z moją świeżo kupioną navi GC 515. Otóż przejdę od razu do rzeczy. Po zainstalowaniu w aucie i podłączeniu do wtyczki sprzęt po każdorazowym zapaleniu lub zgaszeniu auta wyświetla okno wyłączania (wyłącz, uśpij itp.) oraz odliczania do wyłączenia. Dzieje się tak również podczas korzystania z navi, nie tylko w stanie czuwania. Grzebałem w ustawieniach ale nie mogłem do niczego się dokopać aby zmienić jakieś profile zarządzania energią.
Ktoś wie czy da się z tym coś zrobić? Bardzo uciążliwe jest ciągłe klikanie w nawigacje kiedy tylko wyłączy się zapłon..

Pozdrawiam,
fiba
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 239 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 8251
Wysłany: 2013-12-15, 13:24   

To sie dzieje nawet bez włączonego programu nawigacyjnego?
Wejdź w Windowsa i sprawdź w Control Panel ustawienia zasilania
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 278 razy
Wiek: 22
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8370
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-12-15, 14:15   

Hej. Masz pierwszą wersje softu gdzie chińczyk zapomniał o tym detalu. Wyślij na Gwarancji to dostaniesz nowy soft i będzie ok.
_________________
Pegasus w nawigacji !!!
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Fiba 
Waypoint


Dołączył: 05 Kwi 2009
Posty: 15
Wysłany: 2013-12-17, 12:54   

Dzięki Panowie. W takim razie piszę do nich reklamacje i szykuję wysyłkę.

Pozdrawiam,
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 13