Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Panel do Modecoma MX3
Autor Wiadomość
wojtek1972 
Waypoint



Dołączył: 08 Sty 2011
Posty: 65
Skąd: KRAKÓW
Wysłany: 2013-09-10, 20:32   

Gdyby ktoś potrzebował panel do Modecoma MX3 z rozdzielczością 480X272 to jest na moim gryzoniu.

Namiary: http://chomikuj.pl/DZONY2...X3+(bez+HD)+HUD

Opis:
H.U.D. - panel dla Modecom MX3 (bez HD)

Panel bazuje na programie WolfNCU i wspomaga się aplikacją SystemInformation1.6, przystosowany do nawigacji Modecom MX3, po minimalnych zmianach powinien odpalić bez problemu na każdej nawigacji z sys. WinCE i rozdzielczością 480X272.

Uwaga:
Pulpit był testowany tylko z fabrycznym softem (nie z oficjalnym) Modecom MX3 z 2012 i 2013 roku

Katalogi WolfNCU oraz Menu należy przekopiować bezpośrednio do ResidentFlash.

Aby pulpit uruchamiał się samoczynnie należy ustawić skrót do programu nawigacyjnego:
ResdentFlash\Menu\Skroty\Autostart.exe

i zaznaczyć auto-start !
_________________

 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4560
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-09-10, 20:43   

wojtek1972 napisał/a:
to jest na moim gryzoniu.
I jest tu :arrow: http://www.mynavi-expert....mx3-bez-hd.html

Ps. Przeniosłam do odpowiedniego działu.
 
 
 
Alojzy77
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Cze 2014
Posty: 9
Wysłany: 2014-06-09, 19:23   

wojtek1972 napisał/a:


i zaznaczyć auto-start !


Gdzie to zaznaczyć ?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9632
Wysłany: 2014-06-09, 19:25   

W opcjach ModeComa
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4560
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-06-09, 19:30   

Alojzy77 napisał/a:
Gdzie to zaznaczyć ?
Nie polecam tego robić.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Alojzy77
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Cze 2014
Posty: 9
Wysłany: 2014-06-09, 19:33   

Dlaczego ?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9632
Wysłany: 2014-06-09, 19:34   

Bo jak cos sie wysypie (np. uszkodzi plik) to może być problem.
I przełącz w tryb ActiveSync
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Alojzy77
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Cze 2014
Posty: 9
Wysłany: 2014-06-09, 19:36   

Czyli zostawić uruchamianie huda spod ikony nawigacja ?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4560
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-06-09, 19:36   

Alojzy77,
Dokładnie tak.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Alojzy77
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Cze 2014
Posty: 9
Wysłany: 2014-06-09, 19:39   

Ok dzięki :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10