Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-10-13, 12:23
Route 66 v.8.04420 *PNA*PND* *PL*
Autor Wiadomość
diego6 
guru
szuruburu i fotograf



Pomógł: 31 razy
Wiek: 46
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1150
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-08-06, 14:52   

binek napisał/a:
Witam.
Koledzy czy u was jest gdzieś przycisk exit żeby wyjść z Route?
Po złapaniu sygnału jest szczegółowa mapa,ale w mojej okolicy,nieaktualna.
Wersja mapy jak w starszej SygicDriva.
Wytyczyłem nawet trasę(angielski bardzo słaby)chciałem obejrzeć demo,ale nie bardzo wiem jak i czy jest taka opcja.


Spotkaliśmy sie już z paroma przypadkami, że w niektórych urządzeniach brakuje przycisku "EXIT" - niestety z tego co mi wiadomo - nie rozwiązano tego problemu inaczej jak resetem urządzenia.
_________________
N 52.42230, E 16.90681
FS LOOX N100 [2GB] + TT7, AM5, R66.7
NOKIA E90 [2GB] + GarminXT

LARK 35.7 [0GB] MM6 easy
NOKIA 9300 [2GB] + HOLUX GPSSlim236 + TT5
AKIRA MM3518 A3 [0GB] + MM4
AKIRA MM512 [4GB] + TT6, iGo8, AM5, MM5, R66 i GarminXT
GARMIN-Palm iQue 3600
GARMIN nüvi 360
 
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-08-12, 18:40   

Odblokowalem mape (chyba)

Z tego co zrobilem,widze iz mam odblokowana mape tzn. otwarta kludka,ale male ALE,mianowicie nie wiem czy tylko u mnie czy u wszystkich wystapi blad czyli sie zawiesi na kuli ziemskiej po chwili i tyle

Jak odblokowac ?

Zanim odpalisz 1 raz program,usun z katalogu glownego plik 3DNavigator.ini a nastepnie do katalogu z mapa wzuc cukieraska,ktory byl ponady (r66n8) i odpal,ale nie rob backup'u czyli odznacz Make a backup when possible.Pokaz mape i START.

Gotowe.
Czekam na info o dzialaniu.





Mapy Q3 z 2008r. do R66 w wersji 8 osobiscie ssalem :oops:

Kod:
http://rapidshare.com/files/134799533/Vatican_City.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/134798691/Gibraltar.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/135398574/Italy.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/135420432/Balkan___Eastern_Europe.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/135656311/Benelux.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/135656312/Turkey.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/135656314/Russia.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/135715611/United_Kingdom___Ireland.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/135729610/DACH.Q3.2008.part1.rar
http://rapidshare.com/files/135828488/DACH.Q3.2008.part2.rar
http://rapidshare.com/files/135832779/DACH.Q3.2008.part3.rar
http://rapidshare.com/files/135945625/Nordics.Q3.2008.part1.rar
http://rapidshare.com/files/135885171/Nordics.Q3.2008.part2.rar
http://rapidshare.com/files/136054359/Germany.Q3.2008.part1.rar
http://rapidshare.com/files/135865810/Germany.Q3.2008.part2.rar
http://rapidshare.com/files/136241834/Iberian_Peninsula.Q3.2008.part1.rar
http://rapidshare.com/files/135854191/Iberian_Peninsula.Q3.2008.part2.rar
http://rapidshare.com/files/136085713/France.Q3.2008.part1.rar
http://rapidshare.com/files/136225036/France.Q3.2008.part2.rar


lub wersja Chomikowa:

Kod:
http://chomikuj.pl/satan9/PNA+-+AyToBe/Mapy+GPS/Route+66/v.8


P.S Wszystko zebrane w 1 poscie.
 
 
tobiasz 
Waypoint


Dołączył: 01 Paź 2007
Posty: 24
Wysłany: 2008-08-13, 08:09   

Witam
satan9 napisał/a:
Zanim odpalisz 1 raz program,usun z katalogu glownego plik 3DNavigator.ini a nastepnie do katalogu z mapa wzuc cukieraska,ktory byl ponady (r66n8) i odpal,ale nie rob backup'u czyli odznacz Make a backup when possible.Pokaz mape i START.

Niestety nie mogę odpalić cukiereczka na Akirze "invalid system wince". ezeli odpalam na PC, wskazuje mu mape, ale wyskakuje komunikat, że nie może jej znaleść. Czy robię coś nie tak??
_________________
Akira 512
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-08-15, 21:17   

nowe mapy, Q3 2008

Reszta swiata:

Kod:
http://rapidshare.com/files/136546115/Brasil.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/137588195/Mexico.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/136340277/New_Zealand.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/136340272/Chang_Moi.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/136340274/Taiwan.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/136340276/Singapore___Malaysia.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/136340273/Hong_Kong___Macau.Q3.2008.rar
http://rapidshare.com/files/137576129/Thailand.Q3.2008.rar
 
 
moov200 
Waypoint


Wiek: 39
Dołączyła: 25 Lip 2008
Posty: 22
Wysłany: 2008-08-17, 14:16   

Trochę inna wersja z aktywatorem
http://rs69.rapidshare.co..._Activator_.rar
Aktywator niby odblokowuje mapy (otwarte kłódki) ale po chwili się zawieszają.
Może wam ruszy.
 
 
sonycuba 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączyła: 29 Maj 2008
Posty: 110
Wysłany: 2008-08-17, 14:50   

http://rapidshare.com/fil..._Activator_.rar

Error link . !!!!!
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-08-17, 15:09   

sonycuba napisał/a:
http://rapidshare.com/files/106062859/Route_66_v8__Including_Activator_.rar

Error link . !!!!!


Napraw se przegladarke,dziala.

Sciagam i sprawdze
 
 
moov200 
Waypoint


Wiek: 39
Dołączyła: 25 Lip 2008
Posty: 22
Wysłany: 2008-08-17, 18:21   

sonycuba napisał/a:
http://rapidshare.com/files/106062859/Route_66_v8__Including_Activator_.rar

Error link . !!!!!


Link jak najbardziej działa. Wystarczy w niego kliknąć.
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-08-17, 18:46   

moov200 napisał/a:
Trochę inna wersja z aktywatorem
http://rs69.rapidshare.co..._Activator_.rar
Aktywator niby odblokowuje mapy (otwarte kłódki) ale po chwili się zawieszają.
Może wam ruszy.


Sprawdzilem,niestety blad ten sam i aktywator tez ten sam,wywoluje aktywacje mapy,ale z bledem,co powoduje zawieszenie sie mapy..

Ale sa plusy twojej wstawki,jakie ?

Po dodaniu Polskiego langu wreszcie jest polski jezyk programu no i gada do nas po naszemu,dodatkowo mamy juz ikonke do zamykania aplikacji,a wiec nie ma tego zlego,mamy juz PL program z funkcja wyjscia:D

Ponizej daje ta sama paczke ale wzbogacona o polski plik i usuniety jeden pliczek .ini,aby bylo cacy.

http://odsiebie.com/pokaz/416836---4ea5.html

Jeszcze kilka tygodni i bedziemy jezdzic na R66 v.8 :] :-/

Screeny:








 
 
moov200 
Waypoint


Wiek: 39
Dołączyła: 25 Lip 2008
Posty: 22
Wysłany: 2008-08-17, 22:36   

Niestety narazie co dobrze chodzi to jedynie mapy Hiszpani i Portugali wer. Q2.
Aktywator niby odblokowuje Europę ale kłudeczki są żółte (chyba powinny być niebieskie) i po najechaniu na te rejony mapy się blokują.
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-08-23, 18:53   

Western Europe:

Kod:
http://rapidshare.com/files/139501665/Western_Europe.Q3.2008.part01.rar
http://rapidshare.com/files/139457997/Western_Europe.Q3.2008.part02.rar
http://rapidshare.com/files/139438481/Western_Europe.Q3.2008.part03.rar
http://rapidshare.com/files/139409947/Western_Europe.Q3.2008.part04.rar
http://rapidshare.com/files/139365114/Western_Europe.Q3.2008.part05.rar
http://rapidshare.com/files/139330167/Western_Europe.Q3.2008.part06.rar
http://rapidshare.com/files/139294083/Western_Europe.Q3.2008.part07.rar
http://rapidshare.com/files/139098622/Western_Europe.Q3.2008.part08.rar
http://rapidshare.com/files/139098617/Western_Europe.Q3.2008.part09.rar
 
 
sonycuba 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączyła: 29 Maj 2008
Posty: 110
Wysłany: 2008-08-23, 19:15   

satan9 - Western_Europe.Q3.2008 - chodzi na Route 66 v.8 czy znów testy a dla ciebie punkty na rapidzie .
Może będziesz pisał czy to co umieszczasz na foru jest sprawdzone i pracuje z danym programem.
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-08-23, 19:56   

Zawsze daje dzialajace,a jak nie to zaznaczam ze nie sprawdzone.
Nie zalezy mi na pkt na rapidzie ani Chomiku,stac mnie na dodatkoy transfer zeby wykupic i nie musze o twoje pkt zebrac zapamietaj sobie ! Prosiles o Rapida to masz,moze nagrac i wyslac ci na plycie ? czy tez bedzie zle?

o co ci chodzi ?

Aha nie aktualizujcie wersji 3061 do nowszej,bo spowoduje to utrate ikony Wyjscie z programu.
 
 
sonycuba 
Waypoint


Wiek: 38
Dołączyła: 29 Maj 2008
Posty: 110
Wysłany: 2008-08-23, 21:34   

Jak byś był mężczyzną to tak byś zrobił , nagrał i wysłami mi - dostał byś może całuska.
A teraz pytanko czy ta mapka pójdzie na Navigon 6.52 - Western_Europe.Q3.2008
Bo ta np. poszła na Nawigonie - CentralEurope_Q3_2008_MN65

Czy jak niema dopisku_MN65 jest tylko na Route 66
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-08-24, 07:14   

sonycuba napisał/a:
Jak byś był mężczyzną to tak byś zrobił , nagrał i wysłami mi - dostał byś może całuska.
A teraz pytanko czy ta mapka pójdzie na Navigon 6.52 - Western_Europe.Q3.2008
Bo ta np. poszła na Nawigonie - CentralEurope_Q3_2008_MN65

Czy jak niema dopisku_MN65 jest tylko na Route 66


Spadlem z fotela... :shock:

To jest dzial i topic odnosnie Route66 v8 a nie Navigona,nie dziw sie ze Ci mapa nie dziala,bo jest do innego programu. Czepiasz sie Mnie a powazny blad Ty popelniasz.
Moze Ci ruszyla mapa,ale byc moze sciagles inna,myslac ze to ta,lub jakims cudem pasuja do Navigona.

Mapy do Navigona sa w dzial Navigon
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11