Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-10-13, 13:23
Route 66 v.8.04420 *PNA*PND* *PL*
Autor Wiadomość
moov200 
Waypoint


Wiek: 40
Dołączyła: 25 Lip 2008
Posty: 22
Wysłany: 2008-08-24, 21:21   

satan9 czy te mapy są już odblokowane ? czy dalej trzeba czekać na jakiś aktywator ?
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-11-23, 14:35   

Jak pisalem nie ma dzialajacego cracka na wszystkie mapy,jest tylko na mape hiszpani

A tu strona firmowa z mapami do sciagania bezlimitow i ile sie chce:

Kod:
https://secure.66.com/store/


[ Dodano: 2008-11-23, 14:34 ]
dzieki uprzejmosci jednego z dobrych osob,uzyskalem dostep do Route66 v.8 z licencja i dzialajaca na PNA z WinCE 5.0

Wersja: Bezinstalacyjna 8.0.3061 z guziczkiem WYJSCIE.
Jezyki: Polski
Mapa: Eastern Europe Q2 2007 od Navteq
(v.1.102) [Romania,Bulgaria,Slovenia,Croatia,Serbia,Bosnia-Herzegovina,Montenegro,Macedonia,Albania,Greece,Estonia,Latvia,Lithuana,Czech republic,Slovak Republik,Hungary,Poland,Mlodova,Belarus,Ukraine,Russia]

Kod:
http://rapidshare.com/files/166563679/Route.66.v.8.part1.rar
http://rapidshare.com/files/166580425/Route.66.v.8.part2.rar
http://rapidshare.com/files/166543214/Route.66.v.8.part3.rar


Prosilbym o nierozpowszechnianie dalej poza my-navia. :P
Ostatnio zmieniony przez gizmo121 2008-11-24, 15:58, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Lut3k 
azymut


Wiek: 42
Dołączył: 08 Lis 2008
Posty: 3
Skąd: Wawa
Wysłany: 2008-11-24, 00:32   

A na chomiczka wrzucisz kolego ?
_________________
.....myślą że są wybrańcami, każdy najmądrzejszy.
 
 
hubjur 
Waypoint


Dołączył: 23 Lis 2008
Posty: 16
Wysłany: 2008-11-24, 19:09   

Sprawdziłem na Clark 35.0 działa Ok, Polska dosyc dokładna. Tylko głos wprawdzie po Polsku ale ledwo, ledwo słyszalny.
Dzieki za dobra mapę.
 
 
dob12 
azymut


Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-11-30, 21:36   

hubjur napisał/a:
Sprawdziłem na Clark 35.0 działa Ok, Polska dosyc dokładna. Tylko głos wprawdzie po Polsku ale ledwo, ledwo słyszalny.
Dzieki za dobra mapę.

U mnie na Route 66 tez smiga ;-) a co do glosu cichego to w ustawieniach jest wyciszony ,pomogloprzywrucenie ustawien domyslnych.

w celach edukacyjnych mam AutoMape 5.2.0 (644) PL na R66

Kod:
http://chomikuj.pl/dob12/Route66
 
 
daniel xx 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 117
Wysłany: 2009-01-14, 13:27   

Ja uruchomiłem R66 tak z nudów i nawet spodobał mi się ten program. Mapy są dosyć szczegółowe w moim rejonie. Dzięki kolego Emyl@ za linki.
Jeszcze żeby pojawił się crack do aktywacji map Q3 2008 to było by cacy :mrgreen:
 
 
daniel xx 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 117
Wysłany: 2009-01-15, 11:25   

Witam. Dzięki za linki, ale mam takie pytanie odnośnie poi- pobrałem z poiplaza jednak Route tych plików nie widzi (CSV). Kombinuję na wszystkie sposoby i nic.
Może ktoś się zlituje i podpowie jak zrobić aby program "widział" te pliki z punktami poi.
Piszę tu bo w temacie o poi nikt nie odpowiedział. z góry dziękuje za pomoc.

Ps. Niestety inne mapy nie działają.
Ostatnio zmieniony przez daniel xx 2009-01-15, 12:59, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ravel 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Wiek: 51
Dołączył: 18 Gru 2008
Posty: 24
Wysłany: 2009-01-15, 12:58   

To sie chyba zaczekasz bo jak widze nikt sie nie kwapi zeby zdradzic ten sekretny sposob.
 
 
 
dziekan_tek 
Waypoint



Wiek: 36
Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 42
Wysłany: 2009-02-03, 21:22   

Dołączam się do prośby o sposób na dołączenie fotoradarów (CSV) do Route66 :-)
_________________
GoClever 5070 PL
 
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2009-02-04, 16:17   

wzucasz do DATA\Res\Extras\
 
 
dziekan_tek 
Waypoint



Wiek: 36
Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 42
Wysłany: 2009-02-04, 19:44   

http://www.poipoint.pl/jak_wgrac.php
_________________
GoClever 5070 PL
 
 
 
daniel xx 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 117
Wysłany: 2009-02-04, 19:56   

U mnie te "metody" nie przynoszą rezultatu.
Dogranych POI ni**** nie widać :evil:
 
 
dziekan_tek 
Waypoint



Wiek: 36
Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 42
Wysłany: 2009-02-04, 19:58   

daniel xx napisał/a:
U mnie te "metody" nie przynoszą rezultatu.
Dogranych POI ni**** nie widać :evil:


W Route66 faktycznie też nie widzę rezultatu, ale np. w AutoMapie - tak :-D
_________________
GoClever 5070 PL
 
 
 
jolusia 
Navi Expert



Wiek: 38
Dołączyła: 21 Paź 2008
Posty: 291
Skąd: wroclaw
Wysłany: 2009-02-16, 19:43   

Witam mam ten program z tego forum i po uruchomieniu wyskakuje komunikat <potrzebny klucz synchronizacji > i pytanie czy synchoronizowac co mam zrobic kliknac tak czy nie ?? i co to oznacze co ma synchoronizowac ?? :shock:
 
 
qwerter 
GPS instruktor



Pomógł: 16 razy
Wiek: 65
Dołączył: 15 Maj 2008
Posty: 690
Wysłany: 2009-02-22, 19:55   

jolusia napisał/a:
Witam mam ten program z tego forum i po uruchomieniu wyskakuje komunikat <potrzebny klucz synchronizacji > i pytanie czy synchoronizowac co mam zrobic kliknac tak czy nie ?? i co to oznacze co ma synchoronizowac ?? :shock:

Odpuść sobie to... są przyjemniejsze i mniej stesujące nawigatory...
_________________
MODECOM MX3 marzenia się spełniają...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10