Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hukkle
2008-12-30, 17:48
binatone x350 PROBLEM z działaniem
Autor Wiadomość
vipowski 
Waypoint


Dołączył: 01 Sty 2014
Posty: 48
Wysłany: 2014-01-03, 14:25   

To jeśli mówisz, że dopóki jest ekran startowy to można jeszcze coś zrobić - pytanie tylko brzmi co? Co TY byś zrobił mając przed sobą tę nawigację
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2389
Skąd: Google
Wysłany: 2014-01-03, 16:30   

vipowski napisał/a:
To jeśli mówisz, że dopóki jest ekran startowy to można jeszcze coś zrobić - pytanie tylko brzmi co?
Wgrać FW.
_________________
Poradniki
 
 
vipowski 
Waypoint


Dołączył: 01 Sty 2014
Posty: 48
Wysłany: 2014-01-03, 16:46   

No dobrze, wgrać FW - ale przecież wczoraj próbowałem wgrać 2 ROMY. I żaden nie przyniósł pożądanych efektów.
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-01-03, 17:50   

Tak się trochę wtrącę ;-) Być może mi to przeleciało ale czy próbowałeś prostego sposobu z całkowitym rozładowaniem nawigacji(takim, że już ekran nawet nie chce błysnąć) a następnie pełnym naładowaniu i próbie uruchomienia? Sposób średniowieczny ale czasami potrafił cudownie uzdrowić różne sprzęty.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
vipowski 
Waypoint


Dołączył: 01 Sty 2014
Posty: 48
Wysłany: 2014-01-03, 18:18   

Spróbuję - raczej nie mam nic do stracenia. Chyba jak na złość nawi już jest włączona na ekranie startowym ok. 1 h i dalej chodzi :P
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2389
Skąd: Google
Wysłany: 2014-01-03, 21:03   

vipowski napisał/a:
wgrać FW - ale przecież wczoraj próbowałem wgrać 2 ROMY.
Może trzeba poszukać jeszcze innego. Wybacz ale wszystkiego za ciebie nie zrobię.
Sahem napisał/a:
Być może mi to przeleciało ale czy próbowałeś prostego sposobu z całkowitym rozładowaniem nawigacji(takim, że już ekran nawet nie chce błysnąć) a następnie pełnym naładowaniu i próbie uruchomienia?
Odłączał jakieś wtyczki i pytałem czy od zasilania może tam było. Ale kolega nie zna się.
vipowski napisał/a:
Chyba jak na złość nawi już jest włączona na ekranie startowym ok. 1 h i dalej chodzi :P
To myślałeś że padnie po pięciu minutach? Taką rzecz robi się na wieczór przynajmniej i rano może już nie da z siebie ducha.
_________________
Poradniki
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10