Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
AutoMapa Windows 6.25 beta
Autor Wiadomość
ted11 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Paź 2008
Posty: 104
Wysłany: 2018-08-27, 14:27   

medi napisał/a:
Fidox1988 napisał/a:
wjechała wersja AutoMapa Windows PL 6.25.1 Beta :-D może poprawili pojawiające się błędy



Nic nie poprawili! Jak się wieszał program tak się wiesza, adresu nie można wpisać zwłaszcza dla "celu", masakra. Oczywiści na PC


Co wam się wiesza ? Mam Win 7 x86 i działa bez problemu zarówno z mapą PL jak i EU.
Więc może to problem z waszym systemem , a nie z AM :-/
 
 
fajniuch 
Waypoint


Wiek: 47
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 27
Skąd: Białystok
Wysłany: 2018-08-28, 23:04   

beta zmieniła się w finał, co do bajta to samo
_________________
jak nie mam nic do powiedzenia to się nie odzywam
 
 
niemy
Waypoint



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 20 Sty 2009
Posty: 79
Wysłany: 2018-08-29, 09:35   

Wymagania sprzętowe
Platforma:

Urządzenie zgodne z jedną z poniższych specyfikacji:

Windows Mobile 5/6, Windows CE .NET 5.0/6.0, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 (*)

(*) - AutoMapa nie obsługuje wbudowanego czujnika GPS dostępnego na niektórych urządzeniach z systemem Windows 8.
Opcjonalnie:

Dowolny odbiornik GPS pracujący w standardzie NMEA0183, komunikujący się z urządzeniem z wykorzystaniem portu COM.
_________________
Pozdrawiam Cię Gość - niemy
 
 
sandra 
Navi Expert



Pomogła: 2 razy
Dołączyła: 26 Mar 2009
Posty: 461
Skąd: GORY
Wysłany: 2018-08-30, 08:28   

Na Win 10 zacina a na WinCE też zacina ?
_________________
MIO SPIRIT 7500
 
 
szakal64 
Navi Expert



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 283
Skąd: Z kosmosu
Wysłany: 2018-08-30, 10:17   

U mnie tnie (gdy trzeba zatwierdzić jakieś działanie przyciskiem "ok" lub "v" ) , działa wyraźnie wolniej od poprzedniej wersji.
_________________
Modecom MX4 HD

http://filefox.pl/poleca/szakal64
Ściąganie plików przy pełnej prędkości za grosze!!!
 
 
sandra 
Navi Expert



Pomogła: 2 razy
Dołączyła: 26 Mar 2009
Posty: 461
Skąd: GORY
Wysłany: 2018-08-30, 10:29   

szakal64, czyli trzeba pozostac na 6.24 .
_________________
MIO SPIRIT 7500
 
 
szakal64 
Navi Expert



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 283
Skąd: Z kosmosu
Wysłany: 2018-08-30, 17:24   

Tak też czynię :lol:
_________________
Modecom MX4 HD

http://filefox.pl/poleca/szakal64
Ściąganie plików przy pełnej prędkości za grosze!!!
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 55
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 620
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2018-08-30, 21:21   

patcher nie działa na 6.25.1
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
prezes curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
AndyB66 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Lis 2010
Posty: 109
Wysłany: 2018-08-31, 14:25   

Wystaw na jakimś serwerze instalkę (może być bez mapy), to sprawdzę u siebie. Z jaką wersją (WinCE? PC?) masz problem?
 
 
szakal64 
Navi Expert



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 283
Skąd: Z kosmosu
Wysłany: 2018-08-31, 16:07   

rrudas napisał/a:
patcher nie działa na 6.25.1

U mnie działa.
_________________
Modecom MX4 HD

http://filefox.pl/poleca/szakal64
Ściąganie plików przy pełnej prędkości za grosze!!!
 
 
err1911 
Waypoint



Wiek: 47
Dołączył: 12 Cze 2010
Posty: 163
Skąd: Głogów
Wysłany: 2018-09-01, 00:46   

Witam.

Po raz pierwszy nie mogę uzdrowić AM. :evil:

Problem dotyczy najnowszej wersji AM 6.25.1 (pobrany oryginał) przy pomocy witaminki 3.4.2. Występuje error patchowania programu, mapa ok. Z poprzednimi wersjami wszystko było ok. W czym jest problem? Czyżby była potrzebna nowa witaminka? :shock:

A może coś trzeba zrobić inaczej? Może ktoś pomoże? :-)


Edit:
Problem dotyczy AM na Windowsa CE, urządzenie to Navroad, na W10Pro64 wszystko jest ok. Instalacja jako aktualizacja poprzedniej wersji i na sformatowaną kartę, problem występuje w obu przypadkach.
 
 
pionaj 
GPS instruktor



Pomógł: 12 razy
Wiek: 65
Dołączył: 04 Gru 2009
Posty: 610
Skąd: krak
Wysłany: 2018-09-01, 08:49   

err1911
a skąd pobrałeś ? daj namiar zassam i spróbuję
_________________
codziennie budzę się coraz piękniejszym ale dzisiaj to już przesadziłem :)
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 55
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 620
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2018-09-01, 11:53   

AM 6.25.1 pobrana ze strony AM, wypakowana 7zip, odznaczone patchowanie setup.exe, tpcam OK. Wywala się na NaviOne.exe, wywaliłem plik wywala się na wm5Am.exe.
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
prezes curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 55
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 620
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2018-09-01, 12:15   

szakal64 napisał/a:
rrudas napisał/a:
patcher nie działa na 6.25.1

U mnie działa.

Na pewno działa na 6.25.1
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
prezes curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
JB46 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Wrz 2009
Posty: 139
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-09-01, 13:05   

Pat 3.4.2 na 6.25.1 nie działa. (winC.exe)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9