Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Rózne położenie programu i poszczególnych folderów
Autor Wiadomość
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6817
Skąd: znikąd
Wysłany: 2019-06-15, 18:34   

U mnie rozmiar achiwum 185 023 ( na dysku 188 416 )
Ścianąłem ten programik bezpośrednio z mawigacji
Sprawdzone poprzez virustotal.com na 53 skanerach i żaden nic nie wykazał





Może zippyshare coś dokłada ?
sprobuj z mojej chmury
https://mega.nz/#!1Qo32YDR!-Zl1x0OV6BAwSMrJ6eOFxMvjNYxKo7cLnXCHb6Q_trc

P.S ściągnale z wlasnego linku na zippyshare. Ani avir w kompie, ani virustotal nic nie widza.
_________________
 
 
satman 
Waypoint


Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 171
Skąd: NL
Wysłany: 2019-06-15, 20:32   

Okazało się, że jest problem z kartą: urzadzenie nie widzi karty 4GB SD HC! Gdy włożyłem starą 2GB SD (bez HC) sczytalo content bez problemu:

[folders]
content="..\..\SDMMC\content"

Teraz - zgodnie z sugestią - chcialbym tez program umiescic na karcie, do tego potrzebuję jakies przekierowanie na nią?
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6817
Skąd: znikąd
Wysłany: 2019-06-15, 20:38   

satman napisał/a:
[folders]
content="..\..\SDMMC\content"

Teraz - zgodnie z sugestią - chcialbym tez program umiescic na karcie, do tego potrzebuję jakies przekierowanie na nią?


chyba raczej:
Kod:

[folders]
content="..\..\..\SDMMC\content"

Ale nie w tym rzecz
2GB nic Ci nie daje ( w sensie umieszcenia map Europy ) może kilka krajów wejdzie ....
Ja bym odpuscił, bo wygląda, ze to mocno archaiczne urządzenie

W kwestii umieszczenia programu ( tylko Polska, więcej nie wejdzie ) musisz miec skrypt ( mortscript ) podpiety pod dontpanic.exe w ktorym bedzie polecienie uruchomienia iGO z karty
Tylko... po co ?
Drugiego programu nawigacyjnego i tak nie zmieścisz, a jesli wszystko działa , to po co Ci miejsce w pamięci ?
_________________
 
 
satman 
Waypoint


Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 171
Skąd: NL
Wysłany: 2019-06-15, 22:37   

No dobrze, sugerowaliscie, że lepiej miec wszystko w jednym miejscu.
Ważne że działa :)

Zarówno:

[folders]
content="..\..\..\SDMMC\content"

jak i:

[folders]
content="..\..\SDMMC\content"

Urządzenie nie jest aż tak stare, najstarsze oryginalne pliki sa z 2014. Nie wiem, czy to karta jest jakas felerna, czy przez to że HC? Przy okazji spróbuję inną kartę.
Póki co wystarczy mi, że mam Holandię, Niemcy i Polskę i mogę nawigować :) To była i znowu bedzie moja ulubiona nawigacja.

@no_taki i @jacekp1313: dziekuję Wam za pomoc.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 9